www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RobbyM

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About RobbyM

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. As avea nevoie de doze telecaster
 2. Salut! Dau niste doze p90 date jos de pe un Harley Benton Gold Top si un Tremolo Wilkinson in 6 puncte, cu toate accesoriile necesare. Spatiere Mi gros-Mi subtire: 52,5. Schimb pe doze de telecaster. Astept oferte!
 3. Vand o chitara electrica model stratocaster "Fender" + un corp de chitara tot stratocaster nou! Trebuia sa devina un super strat dar am abandonat proiectul din cauza muncii si a timpului liber lipsa. Se vinde tot ce se vede in poze plus inca un gat de chitara cu tastiera Rosewood si cheite Vintage style. Pentru mai multe detalii puteti sa sunati la 757550661 sau mesaj. Am pe undeva salvat si un video cum se aud dozele SSS, daca se doreste. POT TRIMITE ORIUNDE IN TARA PE CHELTUIALA CUMPARATORULUI!
 4. Vand Harley Benton Black Paisley model stratocaster. Chitara este cumparata la sf verii, anul trecut, intretinuta cu obsesie. Are setup facut, si este gata de plug and play. Motivul vanzarii este un upgrade. Caracteristici: Deluxe Series Body: Basswood Bolt-on neck: Maple Fretboard: Amaranth Neck profile: C Fretboard radius: 350 mm Fretboard inlays: Dots 21 Medium jumbo frets Scale: 648 mm Nut width: 43 mm Pickup: 2 Roswell STA Alnico-5 vintage ST-Style single coils and 1 Roswell HAF Alnico-5 humbucker 2 Tone controls and 1 volume control with volume push/pull function coil split 5-Way toggle switch Hardware: Chrome Wilkinson tremolo Colour: Black Paisley Pretul este fix si nu negociez nimic. Schimb cu Harley Benton te52 daca e, altfel nu. Se trimite in tara pe cheltuiala cumparatorului, in cutie mare si bine sigilata (cutia ei originala practic)
 5. Caut corp de stratocaster de culoare rosie, cu sloturi de humbuckere. nu conteaza de la ce marca vine.Mersi!
 6. caut bridge de Epiphone LP Standard. pm daca aveti. thanks
 7. Salut! Vand o copie de Fender Stratocaster care mi.a fost alaturi la un concert si in sala de inregistrari. Chitara are dozele schimbate (ceva no name care suna demential dupa parerea mea) Desi nu este un Fender real isi face excelent treaba. Are actiune joasa si este setata si intonata perfect. O vand deoarece este prea usoara pentru gustul meu (prefer ceva mai greu) si mai am un strat, deci cam sta degeaba in ultimul timp. Prefer sa o cante cineva mult mai mult decat am facut.o eu. O dau cu 700 de lei, pretul fiind negociabil. Se poate vedea in Timișoara.
 8. Caut doze P90 la un pret de criza. Daca e ceva astept oferte
 9. Salut! mai ai cheitele? Ai fi dispus sa lasi din pret?
 10. Vand pedalboard handmade tinut doar in casa si scos la un singur concert unde si-a facut treaba exceptional. Pedalboard-ul contine: F-ZONE PT 01 PEDAL TUNER -produs achizitionat acum 1 an- Electro-Harmonix Micro Metal Muff -produs achizitionat de la GuitarShop acum 1 an- Harley Benton Vintage Overdrive -produsul este nou luat acum cateva luni- Electro Harmonix LPB-1 -produsul nu este nou, l.am luat de la un prieten foarte bun, dar isi face treaba impecabil- Behringer NR300 Noise Reducer -produs nou achizitionat cred ca acum 2 luni- Behringer VD400 Vintage Delay -produsul nu este nou, totusi este impecabil dpdv functional si estetic- Artec SE-EQ8 Graphic EQ -pedala nu este noua, dar este perfecta dpdv functional- Harley Benton PowerPlant Junior -achizitionat acum cateva luni, se da cu toate accesoriile- Tin sa mentionez ca atat pedalele cat si pedalboardul in sine sunt impecabile. Se da cu tot ce se vede in poze + accesoriile PowerPlant-ului. Desi as prefera sa il dau prin zona Maramuresului (inclusiv Cluj), se poate trimite si prin tara. Pretul tuturor pedalelor (noi) ar merge undeva la 1300 de lei, eu vreau pe tot ce se vede 930 lei. Pretul este negociabil.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.