www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RobbyM

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Baia Mare

Recent Profile Visitors

819 profile views

RobbyM's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Salutare! Am doua doze de Epiphone pe care nu le folosesc si as vrea sa le dau la schimb pe o doza activa de bridge pentru un proiect. Las ma jos poze cu valorile lor. Merci!
  2. Vand Harley Benton SC-450 P90 GT Classic Series modificat. Modificarile constau in: Doze de Yamaha Revstar care suna superb comparativ cu cele originale, 2 potentiometre CST (se poate observa ca sunt cele de volum la fiecare doza pt ca nu au capace) si am schimbat electronica originala cu cea de Treble Bleed 50's. Chitara o am de 2 ani si ceva, a fost scoasa si la cateva concerte, nu are nici o urma de utilizare masiva. A fost curatata, setata, si facut polish la freturi acum 2 saptamani. Eu m-am plictisit de ea si vreau sa trec la altceva, asa ca sper ca noul proprietar sa se bucure de ea cum si eu am facut-o. La cerere trimit video, poze, etc. Se poate vedea in Baia Mare. Se trimite in tara pe cheltuiala cumparatorului. Pret 900 Lei avand in vedere modificarile. Negociabil.
  3. schimb cu un Squier Aff. Tele Deluxe Burg. Mist
  4. Salut! Se vinde una bucata EPIPHONE Slash AFD Les Paul Special-II Specificatii Culoarea producătorului: Appetite Amber Culoare: Galben Finisaj suprafaţă: Lucios Tip: Les Paul Corp: Mahon Top: Arțar Gât: Mahon Măsura, Scala: 648 mm Radius: 12 " Număr taste: 22 Lăţime prăguş : 42 mm Tastieră: Pau Ferro Configuraţie doze: 2x Epiphone Ceramic Plus Zebra-coil Control: 1x Volume, 1x Tone Comutator doze: 3 poziţii Cordar: Fix Mecanică acordare: Epiphone Tuner Hardware: Nichel Husă: Da Coarde: .010, .013, .017, .026, .036, .046 Chitara se vinde din cauza ca mai mult sta pe perete si nu cantata. Este impecabila din toate punctele de vedere. S-a facut setup profesional. Corzile sunt noi puse, Elixir. Impreuna cu aceasta dau si husa originala si un strap tot marca Epi. Se poate vedea si incerca in Baia Mare, Maramures. Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului, ambalat corespunzator! Pret 1000 lei negociabil. Ne auzim la 0757550661 iiii]; )'
  5. Salut! te intereseaza un schimb cu un Harley Benton DC Junior ?
  6. Salutare! Se vinde una bucata Harley Benton DC-Junior Pelham Blue. Chitara este luata de noua, in iarna anului trecut. Specs: Limited Run 2020 - Limited to 250 copies Body: Mahogany Neck: Mahogany Neck attachment: Set-in Fretboard: Amaranth Fretboard inlays: White dots Neck profile: C Scale: 628 mm (24.72") Fretboard radius: 305 mm (12.01") Nut width: 43 mm (1.69") Nut: Graphite Frets: 22 Medium jumbo Pickup system: Roswell P90D Alnico-5 Dog Ear single coil (bridge) Controls: Volume & Tone Pickguard: 3-Ply black Bridge: WSC Wrap Around Machine heads: Wilkinson vintage style with 15:1 gear ratio Hardware: Chrome String gauges: .09 - .042 Colour: Pelham Blue Se vinde din cauza ca nu ma inteleg cu sunetul de dog ear p90. Poate is eu pretentios :)) Trimit in tara ambalata corespunzator desigur, pe cheltuiala cumparatorului. Pret negociabil.
  7. Salut. Nu te intereseaza un schimb cu o chitara squier strat made in indonesia?
  8. Vand doua doze de telecaster. Doza de bridge este de la un Jet Guitars iar cea de neck de pe o coreana mai veche. Se potrivesc genial impreuna. Le vand pentru ca am pus humbuckere pe al meu tele Pret 230 lei negociabil. Se poate trimite si in tara pe cheltuiala cumparatorului. Accept schimburi cu bridge wilkinson in 2 puncte
  9. salut, ai poturi de 500k? si la ce pret? Mersi
  10. Salut! mai ai cheitele? Ai fi dispus sa lasi din pret?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.