www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RobbyM

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

409 profile views

RobbyM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Vand Squier Stratocaster made in Indonesia (vezi serial number). Chitara a suferit cateva modificari din privinta preferintelor personale, astfel este adusa de la clasicul SSS la HS, mai exact in bridge un Wilkinson luat de pe un Vintage IceTea iar doza de neck este tot un Wilkinson ( a venit cu cele 3 doze single made de Wilkinson). S.au adaugat si roller string trees. Din nefericire nu am bara de la trem. Vine cu, corzi de 10 si setup facut. Gatul este rosewood. Vine la pachet cu restul de doze single. Trimit in tara pe costul cumparatorului, impachetata corespunzator. Pentru detalii suplimentare astept mesajele voastre. Negociabil in limita bunului simt.
 2. Vand procesor Line6 PodHD500. Procesorul nu este nou, este cantat mult, pe multe scene si mi.a servit bine. Vine cu husa speciala pentru el de la Thomann. Il vand deoarece nu mai cant live si nu mai am nevoie de el. Pretul este de 1000 lei cu tot cu husa. Negociabil
 3. Vand doua doze de telecaster. Doza de bridge este de la un Jet Guitars iar cea de neck de pe o coreana mai veche. Se potrivesc genial impreuna. Le vand pentru ca am pus humbuckere pe al meu tele Pret 230 lei negociabil. Se poate trimite si in tara pe cheltuiala cumparatorului. Accept schimburi cu bridge wilkinson in 2 puncte
 4. salut, ai poturi de 500k? si la ce pret? Mersi
 5. SCHIMB dozele p90 cu Bridge pentru Les Paul (sa potriveasca pe Vintage V100IT)! Merci!
 6. Salut! Dau niste doze p90 date jos de pe un Harley Benton Gold Top si un Tremolo Wilkinson in 6 puncte, cu toate accesoriile necesare. Spatiere Mi gros-Mi subtire: 52,5. Schimb pe doze de telecaster. Astept oferte!
 7. Caut corp de stratocaster de culoare rosie, cu sloturi de humbuckere. nu conteaza de la ce marca vine.Mersi!
 8. caut bridge de Epiphone LP Standard. pm daca aveti. thanks
 9. Salut! mai ai cheitele? Ai fi dispus sa lasi din pret?
 10. Vand pedalboard handmade tinut doar in casa si scos la un singur concert unde si-a facut treaba exceptional. Pedalboard-ul contine: F-ZONE PT 01 PEDAL TUNER -produs achizitionat acum 1 an- Electro-Harmonix Micro Metal Muff -produs achizitionat de la GuitarShop acum 1 an- Harley Benton Vintage Overdrive -produsul este nou luat acum cateva luni- Electro Harmonix LPB-1 -produsul nu este nou, l.am luat de la un prieten foarte bun, dar isi face treaba impecabil- Behringer NR300 Noise Reducer -produs nou achizitionat cred ca acum 2 luni- Behringer VD400 Vintage Delay -produsul nu este nou, totusi este impecabil dpdv functional si estetic- Artec SE-EQ8 Graphic EQ -pedala nu este noua, dar este perfecta dpdv functional- Harley Benton PowerPlant Junior -achizitionat acum cateva luni, se da cu toate accesoriile- Tin sa mentionez ca atat pedalele cat si pedalboardul in sine sunt impecabile. Se da cu tot ce se vede in poze + accesoriile PowerPlant-ului. Desi as prefera sa il dau prin zona Maramuresului (inclusiv Cluj), se poate trimite si prin tara. Pretul tuturor pedalelor (noi) ar merge undeva la 1300 de lei, eu vreau pe tot ce se vede 930 lei. Pretul este negociabil.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.