www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MusicmanJP

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  86%

Everything posted by MusicmanJP

 1. Vand procesor de chitara Line 6 Helix LT cumparat in urma cu 3 luni de la Muziker . Procesorul se vinde in ambalajul original cu toate accesoriile aferente, cablu de alimentare, cablu USB si cheie imbus pentru reglajul pedalei de expresie. Procesorul este ca nou, nu prezinta nici un fel de urma de uzura, zgarieturi, lovituri etc. Detin garantie pentru inca 21 de luni la Muziker! Il vand pentru ca trec la amplificator pe lampa. Pretul este usor negociabil!
 2. Vand chitara electrica Ibanez RGA42HPT in stare exceptionala cumparata in luna martie de la Muziker. Chitara nu are zgarieturi sau lovituri. Detin garantie pentru inca 20 de luni. Chitara se vinde cu hardcase achizitionat acum 1 luna de la Soundstudio!
 3. Se vinde o pedaluta mooer preamp 017 cali MKIV folosita foarte foarte putin doar in casa! Nu prezinta semne de uzura, zgarieturi! Pedala a fost cumparata de la MC Music in urma cu putina vreme si detine certificat de garantie pe 2 ani. Pedaluta suna exceptional, o vand pentru ca trec la procesor!
 4. Se vinde pedaluta delay TC Electronic Flashback Delay 2! Pedala nu prezinta urme de uzura sau zgarieturi! Se vinde in cutia originala!
 5. Se vinde o pedaluta mooer preamp 017 cali MKIV folosita foarte foarte putin doar in casa! Pedala a fost cumparata de la MC Music in urma cu putina vreme si detine certificat de garantie pe 2 ani. Pedaluta suna exceptional, o vand pentru ca trec la procesor!
 6. Vand quartet EL84 CZ noi noute cumparate recent de la Thomann. Pretul este negociabil!
 7. Vand combo chitara 2X60W Hughes&Kettner Zentera in stare foarte buna! Combo-ul are efecte incorporate de foarte buna calitate si este echipat cu Celestioane V30! Vine fara pedala midi! Se poate proba in Jibou, Judetul Salaj! Pretul este negociabil! Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati!
 8. Vand chitara electrica Jackson in stare foarte buna! Are doar o mica ciobitura pe partea din spate dupa cum reiese si din poza! Chitara este dotata cu doze Seimour Duncan si Floyd Rose, neck trough body! Pentru orice alte detalii va rog sa ma contactati in privat!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.