Pit

Active Members
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

35 Excellent

About Pit

 • Rank
  Membru
 • Birthday 31/03/79

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  pit_e_mail

Recent Profile Visitors

6,160 profile views
 1. Caut sa cumpar gat (neck) de bass Squier. P-bass sau J-bass. Am un Squier caruia vreau sa ii inlocuiesc gatul. Pot sa ofer in functie de starea in care este, pana la 400-500 de lei.
 2. No. I never wanted a guitarist. This ad is about bass guitar guy searching for a band.
 3. Sunt interesat, cum aflu mai multe detalii?
 4. Buna! Nu doresc ca sa se inteleaga gresit, clipurile sunt doar ca sa isi faca lumea o idee despre cine a pus anuntul. Informatiile despre ce caut sunt in prima postare a topicului.
 5. zzz 20140809 fire.mp4 zzz 20140706 purple haze.mp4
 6. Caut Basist...

  Suna interesant pentru mine ca si concept. Mai multe detalii se poate?
 7. Vand Harley Benton HB35Plus si husa. Hollow body, 2 humbuckere Wilkinson, split coil pe ambele (poturile de volum sunt push/pull). Fara defecte, conditie ca si noua, 600 de lei, in Bucuresti. Nu trimit prin curier, nu sunt interesat de schimburi. Contact la 0737665025 sau mesaj privat.
 8. Tobosar caut trupa

  Ce gen de muzica?
 9. Mi s-a spus ca demo-ul nu mai merge. Pentru mine merge, dar reuploadez aici pentru orice eventualitate. Formatul este mp3. zzz Below My Intelligence Level (Demo - No vocals).mp3 zzz Time Is (Demo - No vocals).mp3 Inregistrate cu laptopul, scopul demo-urilor este doar ca mostra de sound.
 10. Buna ziua! Eu sunt Petre, din Bucuresti, 38 de ani. Vreau sa incep un proiect acustic: doua chitare si voce. Sunt influentat in directia asta acustica de genurile country si folk. Ganditi-va la Johnny Cash in anii '90 si Woody Guthrie in anii '40. Am cantat rock, punk, in ultimii 20 de ani ca si basist sau chitarist dar vreau sa incerc ceva nou si cu mai putine scule. Si mai e faptul ca sunt ocupat noaptea, disponibilitatea mea in prezent fiind pe timpul zilei. Caut pe inca cineva cu aceleasi influente si interesat de idee, daca exista. Contact prin mesaj sau la telefon 0737665025. Numai bine!
 11. Vand chitara electrica bas Harley Benton P-Bass Short Scale Stare: nefolosita Locatie: Bucuresti Pret: 150 Lei Link producator: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_hbp90bk_shortscale_ebass.htm Contact: 0737665025 Nu trimit prin curier Nu sunt interesat de schimburi Pentru mai multe informatii, imagini si demouri de sunet, vizitati pagina producatorului din linkul de mai sus
 12. Chitarist Caut Trupa

  Eu cant si la chitara bas, nu sunt implicat in nici un proiect si caut, dar unde pot afla mai multe detalii despre acest proiect pentru a-mi da seama daca m-as potrivi sau nu? Din descrierea "proiect indraznet cu influente din toate genuri muzicale" nu prea pot sa stiu daca e ceva la care m-as pricepe sau nu. Sunt interesat de partile: rock, blues, reggae si putin de rap si funk. Si de faptul ca sunt necesare si cunostinte muzicale.
 13. Vand bass acustic/electric Ortega D-Walker in Bucuresti Short scale Fara defecte Semne de uzura normale Made in Germania in 2011 Include husa si set de corzi 600 de lei 0737665025 Se poate vedea in Bucuresti De vanzare numai in persoana Nu sunt interesat de schimburi Link producator: http://ortegaguitars.com/product-finder/acoustic-basses/acoustic-bass/show/Product/d-walker-wh/d-walker-wh/
 14. Salutare! Sunt din Bucuresti, cant la bas si la chitara un pic, nivel mediu. Caut trupa (cu material propriu) cu care sa cant, influentele mele sunt cate putin din punk, garage, surf, reggae, alternative, country. Disponibilitatea mea pentru repetitii e limitata la: intre orele 9-17 si in weekenduri, lucrez noaptea. Email: pit.email@yandex.com Telefon: 0737665025