www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Raluca1

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Raluca1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Trupa/Proiect muzical la inceput de drum cauta tobosar cu o oarecare experienta. Influente muzicale: Rock/Rap/DNB Piese: Proprii, +/- cateva cover-uri Pentru detalii, mesaj in privat.
  2. Buna, Proiect rock la inceput de drum, cauta tobosar. Mai multe detalii in privat. Multumesc
  3. Anuntul nu mai este de actualitate
  4. Anuntul nu mai este de actualitate
  5. Anuntul nu este de actualitatel.
  6. Buna, Cautam chitarist cu experienta si instrument. Nu pentru nunti si evenimente. Proiect muzical rock, compozitii proprii. Mai multe detalii la 0753531728. Multumesc.
  7. Buna, Suntem in cautarea unui tobosar pe o perioada de o luna. Avem o trupa de rock cu piese proprii si urmeaza un proiect la care avem nevoie de un tobosar, deoarece tobosara noastra va fi plecata din tara pentru o luna. Detalii in privat. Multumesc.
  8. Buna, Caut un chitarist cu experienta si instrument, nu pentru nunti si evenimente. Proiect muzical Rock. Compozitii proprii. Mai multe detalii la 0753531728 Multumesc.
  9. Hello, Suntem o trupa la inceput de drum, cu intentii de inregistrari concentrata pe compuneri proprii s cateva coveruri de exercitiu. Nu avem impresar, suntem oarecum singuri. Stilul abordat este o combinatie de rock cu blues cu raggae si suntem in cautarea unui basist care sa detina un bass si sa aiba o oarecare experienta. Multumesc.
  10. Raluca1

    vocali

    Hey... E foarte faina idea de a face un forum pentru solisti... Am avut si eu trupe multe in trecut si am participat la cateva proiecte. Imi zic prietenii ca am voce si m-am gandit sa postez doua linkuri... Hope you like.
  11. Buna, M-am mutat recent in Bucuresti si caut sa infiintez o trupa. Nu va fi trupa de cover-uri, nu doresc sa particip la nunti, botezuri. Doresc sa cream impreuna piese proprii. It is all about the fun dar si de seriozitate. Momentan am un chitarist, care este incepator si cautam bass, pian si tobe, momentan. Stilul pe care dorim sa il abordam este in genul SOAD, Flyleaf, Disturbed and so on. Pentru mai multe informatii daca sunteti interesati, va rog PM.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.