www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Feedback

  100%

Everything posted by Christian Cort

 1. Vand chitara din titlu, este practic noua fara urme de folosire la exterior , uzura zero la taste , hardware gold, are hardcase din ABS, doze tip P90, setup facut (intonatie si actiune joasa), este o chitara foarte comoda atat ca greutate cat si ca forma a neck-ului, se preteaza foarte bine si la rockareala (cu overdrive mai suparat sau distors). Se vinde cu 1400 lei pret fix, fara schimburi, trimit in tara. https://www.senia.ro/chitara-electrica-ltd-ec-256p-blk/38050-1
 2. Vand un Ibanez Prestige Rg3550MZ, in link sunt toate detaliile tehnice ale chitarei: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG3550MZ Fata de versiunea stock chitara in cauza are: - doza DiMarzio Super 3 in bridge; - doza Seymour Duncan RW/RP single coil in middle; - doza DiMarzio DP158 Evo in neck; - potentiometre Seymour Duncan 500 John noi (are condensator de ton TAD), - JHS 5 way selector switch; - pickguard 1 ply black; - capace verzi Ibanez; - setup profesional (intonatie, reglat bridge, low action, fret leveling). Chitara nu are lovituri, cracks sau alte minuni de genul aceasta, in schimb este o chitara cantata, la ultimul setup a fost facut si fret leveling prin urmare uzura la taste egal cu zero, tastele sunt jumbo si mai au foarte, foarte mult pana sa fie inlocuite, este model Prestige cu bindings, look de anii '80, are un neck super slim (pentru cine nu a cantat pe Prestige sau RG550/560/570), bridge ZPS3 usor de reglat, mai usor decat la modele clasice de floyd, chitara are un acordaj teapan, poate fi abuzata sau lasata timp indelungat in case si la folosire este perfect acordata (o recomand celor care au vrut sa aiba o chitara cu floyd dar au avut experiente neplacute cu diferite modele de superstrat cu floyd, in ceea ce priveste stabilitatea acordajului si reglarea bridge-ului), pe spate exista portiuni in care vopseaua s-a decojit pe muchie (nu sunt lovituri). Trimit in tara, nu sunt interesat de schimburi, pret fix 3500 lei.
 3. Vand doua difuzoare Celestion G12T-100, 12", 100W, 8 ohm, sunt in stare perfecta de functionare, se pot folosi in cabinete deschise in spate pentru ca au mult low-end sau in diferite cabinete pentru cei care cauta un sound mai dark cu mult low-end opus celui bright cu mult Presence ex. Vintage 30, difuzoarele in cauza sunt opusul lui Celestion V30, sunt un model mai vechi made in China. Pret/buc. 200 lei fix, ambele: 400 lei fix, transportul ti-l platesti, fara schimburi.
 4. Se vinde hardcase Gibson, pentru chitare electrice tip LP, l-am folosit cu Gibson LP Standard si Tribute, nu stiu daca se potriveste cu SG. Pret fix 300 lei, transport gratuit, fara schimburi.
 5. Revine la vanzare, pret fix 2500 lei, transportul ti-l platesti, schimb doar cu Fender Stratocaster cu Floyd Rose MIM.
 6. Vand un Fender American Standard Stratocaster maple neck din 1995, chitara este intr-o stare foarte buna din punct de vedere estetic, are ceva ani, este un instrument cantat dar nu are lovituri, ding-uri si alte semne de genul asta, doar urmele fine care se fac de la cantat (degete si pana), tastele sunt intr-o stare foarte buna (se vede in poze ), pentru detalii constructive consultati internetul. Fata de modelul stock, chitara vine cu urmatoatele: - doze Fender Noiseless; - potentiometre Fender CTS; - condensatori de ton Orange sau TAD ( nu-mi aduc aminte care dar sigur e unul din cei mentionati); - nut din os; - chei locking Fender; - pickguard Fender 1 ply black; -setup recent (actiune, intonatie, polish taste). Ca aspect s-a vrut sa semene cu modelul custom signature David Gilmour, toate capacele din plastic sunt aged white, are case-ul original Fender, capac plastic spate - lipsa (nu stiu daca a avut dar la mine toate stau fara capac), am maneta de tremolo. Important!!! Acest model de Fender Stratocaster are body cu pool, decupajul din zona dozelor permite in functie de pickguard mai multe configuratii (SSS, HSS, HSH, HHH, SSH, HH, SH, HS, ex. poti sa-ti faci un pickguard Dave Murray respectand schema de culori si datele tehnice). Trimit in tara, ai transport gratuit, nu sunt interesat de schimburi, pretul este 5000 lei fix, un pret mai mult decat bun fata de ce s-a mai vandut pe RGC sau Olx si de ce se poate gasi pe Reverb si Ebay, tinand cont de model, an, dotari si alte aspecte, plus ca este peste alte chitare Fender, modele mai recente, care se vand la aceiasi bani sau chiar mai scump.
 7. Vand OCD Fulltone 1.4, perfect functional, made in USA, are cutia si manualul, are atasat velcro. Este una din cele mai cunoscute versiuni de OCD, este construit manual cu componente de cea mai buna calitate, este un Tube Screamer cu steroizi, se poate folosi si individual pentru tonuri british sau american modern high gain. Se vinde cu pretul de 500 lei fix, fara schimburi, trimit in tara, transport gratuit.
 8. Vand un atenuator de putere, este necesar celor care folosesc amplificatoare cu lampi si doresc sa cante cu ele la maxim, in casa sau intr-o sala de repetitie, reduce amplificatoare care au maxim 100W ( face treaba buna si cu amplificatoare de 15-20W, genul de apartament, care oricum sunt prea zgomotoase cand sunt date la maxim), se poate folosi atat cu head-uri dar si cu combo-uri care au difuzoarele legate prin jack la panoul din spate al amplificatorului. Se potriveste pentru 4, 8 si 16 ohm impedanta amp/speaker, are line out si iesire balansata, are cutia originala si manualul, arata ca nou, perfect functional.
 9. Vand pedala din titlu, este perfect functionala, are velcro atasat, este un tube screamer cu doua moduri, unul clasic si unul pentru sound-uri mai agresive, este versiunea made in USA. Pret fix 300 lei, trimit in tara, fara schimburi.
 10. O pedala super cunoscuta, o versiune de tube screamer pentru buget un mai subtire, perfect functional. Se vinde cu 150 lei pret fix, trimit in tara, fara schimburi.
 11. Vand pedala de reverb din titlu, este un efect 100% analog, made in USA, perfect functional, are ambalajul original (din metal ), este versiunea 2.0, ofera mai multe posibilitati de reglaj pentru efect comparativ cu alte pedale de reverb analog sau digitale. Pret fix 400 lei, trimit in tara, schimb cu: Dunlop Volume X Mini Pedal DVP4, Maxon OD 808, Maxon OD 820, Ibanez TS 9X si Ibanez TS 10. https://magazinuldemuzica.ro/Tech-21-Boost-RVB-Trail-_-66674.html
 12. A ramas in singur Goldo Backbox.
 13. Vand OCD Fulltone versiunea 1.6, OCD-urile sunt probabil cea mai cunoscuta serie de pedale de la Fulltone. Versiunea in vanzare este practic o continuare a seriei 1.5 care s-a fabricata in putine exemplare. Desi exista mai multe exemplare de 1.6, aceasta serie a fost si ea una limitata ca numar de pedala produse, prin comparatie cu seriile 1.3, 1.4, 1.7 si 2.0. Sunt un fel de Tube Screamere cu steroizi care pot face amp-ul cu lampi sa scoata sonoritati mai brutale pentru metale grele, prin comparatie cu TS-urile clasice. Pot fi folosite si ca pedale de overdrive pentru tonuri de British Rock sau American Metal. Pedala e perfect functionala, are velcro atasat, arata ca in poze, pret fix 500 lei, trimit in tara, schimb doar cu ceva cu sound clasic: Maxon OD 808, Ibanez TS9X, Maxon 0D 820 si Ibanez TS10.
 14. Vand pedala din titlu, este un heavy metal distortion, se preteaza pentru toate stilurile de metal, este 100% analog, made in USA, are cutia originala si manualul. Are switch pentru boost, practic sunt doua pedale intr-o singura constructie, doar la pretul de numai 250 lei fix. Dintre toate pedalele tip heavy metal distortion, asta mi-a parut ca se apropie cel mai bine de sound-ul metalului clasic din anii '80/'90. Trimit in tara, fara schimburi.
 15. Vand pedala din titlu, este unul din cele mai cunoscute pedale de overdrive de pe piata, sound clasic de Marshall Plexi. Este cea mai buna optiune de overdrive pentru cei care folosesc pedalele prin fata ampificatorului si au solid state sau full tube cu EL84 si nu reusesc sa scoata tonul de Marshall overdrive din amp. Pedala in cauza este ceea ce cauta, poate fi folosita impreuna cu un compressor ori cu o pedala de genul Boss SD-1 sau Digitech Bad Monkey pentru a obtine in sound asemanator cu cel de amp cu lampa + Ibanez TS si la un pret chiar ieftin. Se vinde cu 250 lei fix, trimit in tara, fara schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.