www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by Christian Cort

 1. Vand procesorul din titlu, este perfect functional, are cutia originala, manualele si alimentatorul de fabrica, softul procesorului este versiunea 2.0 (am atasat cateva imagini cu comenzile si unele din aplicatiile procesorului, tot in imagini se pot observa conexiunile dispozitivului). Desi este un procesor mai scump si cu un soft mai complicat, este foarte simplu de utilizat datorita touchscreen-ului, este practic ca si cum te-ai juca pe telefon, recomand procesorul chiar si incepatorilor precum si celor care nu sunt multumiti de procesoarele cu display mic, in doua culori, cu multe butoane, care fac procesorul sa para complicat de folosit. La Zoom G11 sectiunile sunt bine definite intre ele, nu sunt comenzi comune, setarea si salvarea setarilor personale se face foarte simplu, ai 100 de setari de fabrica si inca 400 pentru utilizator, ai Looper de 5 minute si 68 de ritmuri, ritmul se sincronizeaza cu looperul, prin conexiune USB se pot descarca si altele in memorie, are tonuri de calitate, nu este un device greu (pentru cei care au multe cantari). Se vinde cu 2500 lei neg., ca schimb sunt interesat de un Fender Standard Telecaster made in Mexico (exclus Pao Ferro) ori Fender Blacktop Stratocaster maple neck, schimb/schimb sau de un Boss GT 100 ori Boss ME 80 + diferenta de bani, altceva nu ma intereseaza.
 2. Vand pedala din titlu, este ca si noua, perfect functionala, este un Tube Screamer TS9 care vine cu inca 3 moduri din fabrica, pentru satisfacerea tuturor gusturilor muzicale de la blues rock pana la metale suparate. Pret fix 450 lei, fara schimburi.
 3. Vand un overdrive Maxon OD-9, este made in Japan, are cutia originala, face exact acelasi lucru ca si Ibanez TS9. Pret fix 400 lei, fara schimburi.
 4. Vand difuzorul din titlu, este perfect functional, provine dintr-un cabinet Marshall 1960 4×12, dimensiune 12", putere 75W, impedanta 16 ohm. Se vinde cu pretul de 300 lei fix, fara schimburi.
 5. Un pret pentru o vanzare rapida: 1000 lei fix. Este un atenuator din categoria celor scumpe si de calitate, are si functie de load box si line out.
 6. Vand pedala din titlu, este un enhancer pentru chitara acoustica, momentan nu am ce face cu pedala, se vinde cu pretul de 200 lei fix, pretul de magazin este aproape de 500 lei, fara schimburi, gasiti pe YouTube cateva demo-uri interesante cu pedala.
 7. Vand pedala din titlu, este ca noua perfect functionala, se alimenteaza cu sursa sau baterie de 9V, fata de formatul clasic de pedala, in aceasta constructie se regasesc un AUX IN pentru conexiune la smartphone, cd player, laptop si PC, are conexiune pentru casti si iesire balansata pentru legatura la alte dispozitive audio. Recomand pedala celor care cauta un dispozit pentru studiu, mult mai simplu ca cel mai simplu procesor din punct de vedere al comenzilor si intr-un format cat mai mic, este util atat pentru incepatorilor dar si pentru avansati (pentru cei care studiaza intens) si care cauta simplitatea si un sound bun. Pedala ofera tonuri de amp-uri Fender, British si US high gain, in modul bypass ofera un ton de clean chiar daca nu este conectata la un amp (in cazul in care utilizatorul repeta piese care au si fragmente clean), se trece la partea de gain prin activarea pedalei. Efectul se poate folosi si intr-un lant de pedale, cu efecte diferite, se comporta la fel ca versiunea mai scumpa de la TC Electronic. Pretul de vanzare este 200 lei fix, fara schimburi, transport gratuit. Alte info si demo in link. https://www.palmer-germany.com/en/products/guitar-effects/5141/pocket-amp-mk-2
 8. Se accepta schimb cu un procesor ieftin pentru chitara electrica, care are AUX IN si conexiune casti.
 9. Schimb si cu: Boss GT-3 sau Boss GT-5 Vox MV Clean
 10. Devine la 500 lei fix, schimb cu procesor de chitara, doze sau pedala de reverb.
 11. Vand pedala din titlu, este perfect functionala, are cateva semne de uzura exterioara, face exact acelasi lucru ca si Rocktron Mini Hush sau ISP Deci-Mate, diferenta este ca are un pret de buget, este o pedala mini, pret fix 150 lei, fara schimburi.
 12. Vand looperul din titlu, este perfect functional, are cateva semne de uzura exterioara, este un Looper cu ritmuri de tope, functie AUX IN pentru CD player, are 11 spatii de inregistrari, demo despre cum se foloseste gasiti pe YouTube, pret fix 300 lei, fara schimburi.
 13. Vand un OCD Fulltone versiunea 1.7, este una din cele mai cunoscute pedale de overdrive si apreciate pedale overdrive boutique, made in USA. Pret fix 500 lei, fara schimburi.
 14. Vand un difuzor Celestion G12T-75, dimensiuni 12", putere 75W, impedanta 16 ohm, este luat de pe forum de la un coleg care a dezechipat un cabinet Marshall prin urmare este UK version, pret fix 300 lei, fara schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.