www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

Everything posted by Christian Cort

 1. Preț pentru o vânzare rapidă: 400 lei. Ai transportul gratuit.
 2. Schimb pedala din titlu cu una din următoarele pedale: ISP Decimator G-String (prima sau a doua versiune), MXR M108 10 band Eq ( versiunea pe negru), Ibanez TS 808 reissue, Boss Phaser PH-2 made in Japan. Este una din cele mai cunoscute si apreciate pedale de tremolo, construită manual în USA, componente de calitate, oferă mai multe opțiuni, este prima versiune, utilizată, perfect funcționala, alimentare 9V. Pentru detalii legate de schimb și transport, la telefon sau pe mesagerie. Un preț de vânzare: 500 lei.
 3. Revine la pretul initial: 2500 lei fix. Conditie obligatorie: transport achitat in avans (din cauza celor care incearca sa faca tot felul de combinatii si tot timpul incearca sa traga tepe, acesta este si motivul revenirii la pretul initial, in mod sigur cei din aceasta categorie pot gasi un JCM 900 mai ieftin ca pret pe Reverb, Ebay sau Thomann si in mod sigur tot acolo, persoane dispuse sa cada in plasa). Accept schimburi doar cu chitare electrice cu floyd rose: sunt interesat in special de modele Fender si de Ibanez seria S cu bridge Zero Point ZPS2.
 4. Sunt interesat de schimburi cu următoarele procesoare: Boss GT-3, Boss GT-5, Boss ME-25 și Digitech RP-500. Mai sunt interesat și de un schimburi cu Boss OD-20 și Boss PH-2 made in Japan.
 5. Preț pentru o vânzare rapidă: 2000 lei fix. Transportul ti-l plătești!
 6. Am gasit doua cutii din carton pentru transportul chitarelor electrice, pot trimite chitara fara hardcase, pretul scade la 1800 lei fix.
 7. Vând o husă Orange pentru combo-uri sau cabinete de chitara, este noua, nu am folosit-o niciodată. Se potrivește pentru combo-urile din link-ul de mai jos inclusiv pentru cabinetul Orange 2x12 opened back (nu se potrivește la cabinetul Orange 2x12 closed back). În cazul în care o vreți cabinete sau combo-uri altele decât Orange, dimensiunile husei sunt aceleași ca pentru cabinetul Orange 2x12 opened back ( vezi link-ul ). https://m.thomann.de/ro/orange_combo_cover_2x12.htm?o=6&search=1589458918 https://m.thomann.de/gb/orange_ppc212cob.htm?o=0&search=1589459423 Trimit în țară, transportul este gratuit, nu sunt interesat de schimburi, pretul este de 150 lei fix.
 8. Vând două difuzoare, provin din dezmembrarea unui cabinet Marshall 1960, made in England, putere 75W, impedanta 16ohm, dimensiune 12", se pot folosi pentru diferite upgrade-uri la combo-uri sau cabinete pentru chitara electrica. Pret/buc. 200 lei, trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi.
 9. Au mai rămas următoare două cabluri, pretul pentru ambele este de 100 lei, tarif transport 23 lei.
 10. Vând head-ul din titlu, este un amp high gain, proiectat de Marshall pentru a concura cu amplificatoarele americane high gain (6l6), la acest amplificator Marshall a introdus în schema lămpi 6l6, a apărut pe piață în anii '90, în mai multe versiuni combo și head, este un amplificator mai mult sau mai puțin apreciat, în functie de preferințe, este un amp cu două canale (clean și overdrive), are incorporat reverb pe arcuri (reverb separat pentru fiecare canal), se poate atașa un footswitch pentru schimbarea canalelor și activarea/dezactivarea reverbului, este prevăzut cu canale de Send/Return. Amplificatorul din anunț a fost modat la cererea fostului proprietar de către Sorin Dragoi (se poate face reconversia la 6l6, eu nu mă pricep dar pentru cei în domeniu e destul de simplu), trecut pe lampi El34, pentru un sound mai cald, mai apropiat de sound-ul Marshall clasic, au fost schimbate lămpile și biasat ( în urmă cu doi ani), eu l-am cumparat anul trecut, l-am cantat doar în casă (nu depășește 100 de ore de funcționare de când sunt proprietarul lui). Pretul de vânzare este de 2500 lei fix, nu sunt interesat de schimburi, pretul este suficient de bun pentru condiția fizică în care se află, starea de funcționare, preț de nou sau de Ebay/Reverb. Trimit în țară, pot face comanda prin Olx pentru un tarif redus de transport, se ambaleaza intr-o cutie originală Marshall pentru head-uri de tip JCM/JVM. https://m.thomann.de/ro/marshall_mr4100_jcm_900.htm
 11. Vând chitara din titlu, este cumpărată de pe Ebay și anume: - body original Fender + bridge Fender + maneta tremolo + pickguard Fender negru 3 straturi + șuruburi și neck plate Fender ( nu a avut cover pentru cavitatea arcurilor, este utilizat, câteva urme de uzură ); - neck nou-nout, original Fender, piesa de schimb pentru modelul din titlu; - chei noi Fender 70s style; - string tree Graftech; - case din lemn, black tolexul, de la Thomann, nou, am și cutia de carton în care a venit de la magazin. Totul este asamblat, se vinde împreună cu case-ul, nu am montat string tree-ul, mai trebuie dozele, switch-ul, potentiometrele și capacele de plastic pentru ele. Chitara are jack. Mai necesita o investiție 300-400 lei (doze-switch-poturi-capace poturi/switch). Nu se încadrează în categoria partcaster deoarece chitara este compusă din piese originale Fender, care apartin modelului în cauză. Mai am două chitare din aceasta serie 70s Classic, una gata și una în aceiași stare cu cea din anunț. Este doar pentru vânzare, nu sunt interesat de schimburi, pretul este de 2000 lei fix pentru tot ce se vede în imagini, trimit in țară, transportul ti-l plătești, pot face comanda prin Olx pentru un tarif redus de transport. Nouă a ajuns să coste un pic sub 5000 lei (vezi Guitarshop), iar pe Ebay sau Reverb tot atât + transport și vamă.
 12. Bravo ție că ai atâtea! Înseamnă că este un model reușit! Deci recomand achiziția lui!
 13. Cumpara-l și o să vezi, au fost mai mulți care au dat banii pe Trio și au fost dezamăgiți, plus că pentru cineva care are nevoie de sculă simplă e perfect. Nu este un simplu looper, exact cum am spus mai sus, iar versatilitatea vine din faptul ca este totuși un procesor care are incorporat un looper cu mai multe opțiuni, Trio Band este o pedala dedicată și atât.
 14. Vând amplificatorul din titlu, este perfect functional, tolexul prezintă urme de uzură, se vinde împreună cu cablul de alimentare. Are un procesor incorporat, care simulează amplificatoare celebre, de la vintage până la cele moderne, de la clean la high gain, are efecte de modulatie, delay și reverb, se pot face salvari ale setarilor preferate, este prevăzut cu funcție de tuner, are intrare pentru casti și auxiliar, pentru studiu și repetat în liniște alături de melodiile preferate, are conexiune USB pentru legatura cu programul Fender Fuse, pentru a încărcat alte setari și efecte, se poate atașa un footswitch pentru schimbarea bank-urilor. Este un amplificator foarte ușor, portabil, are 40W, difuzor de 12"/16ohm, suficient pentru studiu acasă sau intr-o sală de repetiție. Se vinde cu 400 lei fix, când se găsea în oferta magazinelor costa un pic peste 800 lei, transportul ti-l plătești (nu e scump pentru că este un amplificator foarte ușor ), fără schimburi.
 15. Vând procesorul din titlu, este ca nou, utilizat doar în casă, poate fi alimentat cu baterii de 1.5V sau sursă de 9V, are cutia originală și manualul. Este prevăzut cu intrare pentru casti și cd-player/telefonul/PC/notebook în cazul în care vrei să repeți, să înveți, să cânți cu un backing track. Are funcție de tuner și looper, este prevăzut cu ritmuri și are o opțiune în care poți face bassul pe chitară și așa ai toată formatia, se pot suprapune mai multe părți de chitară (din punctul ăsta de vedere este mai versatil decât un looper simplu saun ceva de genul Digitech Trio Band + ca este un procesor cun efecte, simulări de amplificatoare și cabinete ), are conexiune USB. Este foarte ușor și poate fi luat în deplasări și cântat pe baterii. Nou costă +/- 400 lei, în funcție de oferta magazinelor, eu vreau pe el 250 lei fix, transportul ti-l plătești, este practic la același preț de second cu Boss RC-1 ori Ditto Lopper, nu sunt interesat de schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.