www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14
 • Feedback

  100%

Everything posted by Christian Cort

 1. Acum are footswitch si cablu pentru activarea boost/drive-ului.
 2. Vand un set de chei Kluson pentru chitara electrica model 3L/3R (LP, SG,PRS si alte modele care au cheile de acordaj dispuse 3L/3R). Sunt de tip top lock (locking tuners cu strangere a corzilor la partea superioara), ratio 18:1, sunt noi, made in Germany. Trimit in tara, pret fix 150 lei, fara schimburi.
 3. Ambele 100 lei fix + transport gratuit. Sunt noi.
 4. La pret de magazin costa 600 lei. Pret second: 200 lei fix + transport gratuit.
 5. 1 buc. 50 lei + transport gratuit.
 6. Vand un head-ul din titlu, functioneaza si arata impecabil, este full tube, made in UK, 100W. Laney GH100L este un single channel amp cu o optiune de boost/drive pe lampa incorporata in amplificator, comutarea la optiunea de boost drive se poate face prin buton sau footswitch (nu mai ai nevoie de pedala de boost sau Tube Screamer, are amp-ul asa ceva si suna mai bine decat cu boost pedal), head-ul are Effects Loop util pentru amatorii de pedale, foloseste 4 lampi EL34 pe finali si 4 lampi 12AX7 in preamp (i-am schimbat lampile de preamp si finali cu care l-am achizitionat, am pus 4 lampi de putere EL34 Chelmer, iar in preamp am pus 4 buc. 12AX7 de la diferiti producatori pentru un sound mai agresiv, lampile nu sunt noi, astea le-am avut prin casa dar sunt in stare buna si o sa tina suficient, este biasat corect), poate fi convertit pentru 6L6 dintr-un switch aflat in spate. Este un amp cu doua intrari (High si Low, asemenea Marshall), reda un sound clasic de Plexi/JMP, prin activarea optiunii de boost/drive din amp, acesta devine agresiv, cu mult gain, ca un JCM 800/JCM 900, in imaginile atasate se pot observa bine comenzile de pe panoul frontal ai cel din spate. Se vinde fara accesorii, exact asa cum apare in poza (cabinetul Orange nu este pentru vanzare), pretul este de 2000 lei fix, nu sunt interesat de schimburi (doar cu Fender MIM cu Floyd Rose).
 7. Vand un Boss Distortion DS-1 made in Japan, an de fabricatie 1983, black label, este perfect functional, estetic arata chiar foarte bine pentru varsta lui, e unul din cele mai cunoscute pedale distors din lume si nu mai are nevoie de prea multe prezentari. Se vinde cu pretul de 500 lei fix, ai transport gratuit, fara schimburi.
 8. Vand un loadbox, atenuator, speaker simulator si DI, indeplineste toate functiile trecute pe dispozitiv, este o unitate reactiva, se poate alimenta incepand cu 9V, alimentator simplu sau sursa de pedale, pana la 48V, suporta o putere a amplificatorului de maxim 100W, impedanta 16 ohm, unitatea este ca noua, perfect functionala, are manualul si cutia originala. Pret fix 600 lei, fara schimburi, transport gratuit.
 9. Vand amplificatorul din titlu, este un model de combo Marshall foarte cunoscut si apreciat de fanii brand-ului, lansat pe piata muzicala de celebrul producator in ultimii 20 de ani pentru a fi util celor care canta acasa sau in studio si care nu au nevoie de amplificatoare puternice si de mari dimensiuni si care doresc calitatea produselor Marshall made in UK si nu a celor de la unitatile de productie din Asia. Amplificatorul este ca nou din punct de vedere estetic, a fost utilizat doar la domiciliu, este perfect functional, a fost in service la HGE Contraption unde au fost eliminate neajunsurile cu care vine din fabrica seria JCM2000 si biasat coresunzator, este modelul Special Edition cu tolex verde, grila difuzor de culoare deschisa si Marshall logo gold, se vinde cu accesoriile din poza: husa, footswitch Marshall si cablu stereo pentru pedala. Este un amp cu doua canale, unul de clean si unul de overdrive (canalul de overdrive are doua moduri OD1 si OD2, ultimul pentru mai mult gain), amplificatorul are reverb pe arc, este model cu Master Volume, are Effects Loop pentru amatorii de pedale, impedanta se poate selecta intre 8 si 16 ohm, are difuzorul original Marshall Celestion Goldback 100W RMS, 12", 16 ohm, foloseste 4 lampi EL84 pe finali si 4 lampi 12AX7 in preamp, lampile sunt ca noi, nu necesita inlocuirea. Amplificatorul are puterea de 40W, incape sub un birou si e perfect pentru cantat acasa, se vinde cu pretul de 2000 lei fix, un pret mai mult decat bun tinand cont de model, stare estetica si de functionare, accesorii si de preturile la care se vand DSL-urile vietnamese, nu sunt interesat de schimburi.
 10. Vand chitara din titlu, este in stare foarte buna de functionare (setup: actiune, intonatie; uzura taste, parte electronica), din punct de vedere estetic arata ca in poze, fara lovituri si dings ( a fost inlocuit cover-ul de la truss road, cel vechi era crapat). Gibson LP Studio 2014 120th anniversary: - neck din mahon, tastiera din rosewood, la pozitia 12 este marcajul aniversar, taste medium jumbo, radius 12", corian nut, chei Kluson; - corp din mahon cu modern weight relief si top din artar, greutatea instrumentului este de 3,8kg, finisaj lucios nu faded; - pereche de doze Gibson 490T bridge si 490R neck, splitabile prin potentiometrele de volum (sunt de tip push-pull), dozele sunt varianta moderna a clasicelor 57, switch 3 pozitii, modelul aniversar a venit din fabrica cu condensatori de ton Orange; - hardcase din ABS non-original. Este un LP cu un sustain foarte, foarte bun chiar daca este modern weight relief, fiind mai usoara este mult mai comoda la cantat mai ales cand stai cu orele, plus ca este o chitara foarte bine echilibrata ca greutate in raport corp/gat fata de alte modele de LP-uri care au tendinta de a fi mai grele in zona body-ului si de a trage intr-o parte. Are montate un set de corzi de 009-042, neck-ul este 60' slim profile si este foarte confortabil. Se vinde cu 3500 lei fix, nu sunt interesat de schimburi (exceptie face Fender Modern Player Stratocaster cu Floyd Rose, maple neck, sa fie cu hardcase si sa arate la fel de bine ca si Gibsonul, no dings si alte minuni) .
 11. Vand o unitate Boss RC-300 Loop Station, este ca si noua, perfect functionala, are: alimentator original Boss PSA 230, manual in limba engleza si limba germana, cutia originala. Detalii tehnice mai multe gasiti pe site-ul Boss/Roland, desi este de dimensiunea unui procesor este simplu de utilizat. Pretul de vanzare este de 1200 lei fix, nu sunt interesat de schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.