www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

Everything posted by Christian Cort

 1. Vând un Delay DOD, made in USA, fabricația acestei serii de pedale a început în 1989, este un delay digital, alimentare 9V cu baterie sau sursă, arată exact ca în poze, este perfect funcțional (au fost trei serii de delay digital DOD DFX9, DFX91, DFX94, efectul în cauză fiind al doilea model din această linie). Trimit în țară bine ambalat, fără schimburi, preț fix 250 lei.
 2. Vând un stereo chorus DOD, made in USA, este fabricat înainte de 1990, alimentare la 9V cu baterie sau sursă, funcționează perfect, arată ca în poze, este analog. Fără schimburi, trimit în țară, transportul ti-l plătești, preț fix 150 lei.
 3. Vând un corp Fender Olympic White, provine de la un Fender 70s Classic Series Stratocaster (nu este corp piesă de schimb Fender Genuine cum sunt cele din oferta magazinele de instrumente muzicale), este din ash, este greu și foarte rezonant, arată ca nou, nu are lovituri și alte semne de uzură, are bridge Fender Vintage Style Tremolo, vine cu sistemul de prindere (neck plate si cele trei șuruburi) i-a fost adăugat un Goldo Back Box, are folie de aluminiu pentru ecranare, cover plastic spate + bara de tremolo. Pret fix 1500 lei, trimit în țară bine ambalat, nu sunt interesat de schimburi.
 4. Vând un neck Fender, este ca nou, fără semne de uzură și taste uzate, are not din os, string tree Graphtech, chei originale Fender. Este un neck la gata, ready de a fi montat pe un corp de chitară. Poate fi montat pe corpuri cu prindere în trei puncte sau pe corpuri cu prindere în patru puncte, el având găuri pentru ambele modele de corpuri. Are profil C-Shape, este subțire și foarte comod la mână (deși este un neck 70s nu are un profil gros U-Shape). Are 4 găuri si se poate prinde si pe body-uri de strat cu prindere în patru puncte (pe langa prinderea in trei puncte specifică 70s stratocaster). Prețul este fix 1000 lei, ținând cont că sunt foarte scumpe plus că vine și cu toate accesoriile pe el (care costă 500 lei). Trimit în țară bine ambalat, nu sunt interesat de schimburi și de negocieri pentru preț.
 5. Vând un pickguard complet gata de actiune, all black, doze DiMarzio DP117 în bridge și DP217 în neck și middle (după schema veche YJM. Partea de potentiometre este după schema nouă cu Seymour Duncan (potentiometre Fender CTS 250kohm la ton și potentiometru de volum Seymour Duncan YJM speed pot cu cursă scurtă 250kohm + condensator de ton TAD + selector 5 way JHS). Preț fix 800 lei, trimit în țară, fără schimburi, transportul ti-l plătești.
 6. Vand procesorul din titlu, este perfect functional, are alimentatorul original, a capatat in timp datorita folosirii niste zgarieturi (se vad in poze), foloseste o lampa de preamp Electro Harmonix 12AX7 care nu este uzata. Am facut fotografii cu toate sectiunile procesorului pentru a se observa fiecare butonas si optiune pe care o are. Are un manual destul de stufos, deci nu este un procesor la care apesi pe un buton si canta singur, in schimb ofera tonuri de la blues si rockabilly pana la metale high gain, totul la o calitate exceptionala a sound-ului ( pot spune ca este procesorul care mi-a placut cel mai mult, din tot ce am probat pana acum in materie de procesoare digitale, se apropie cel mai bine de pedale si merge ok cu orice amp cu lampi, 6L6, EL84 sau EL34 ). Procesorul nu se mai gaseste la vanzare in magazine, am vazut ca se vinde cu preturi intre 1000 si 1200 lei la SH, unul impecabil ca aspect; pentru ca al meu are urme de uzura fizica dar e perfect functional, are accesoriile originale si suna peste GT-uri, ME-uri, Zoom-uri, Korg si alte procesoare care se vand la mica publicitate, pretul de vanzare este de 700 lei fix. Trimit în țară bine ambalat și nu sunt interesat de schimburi. Atasez cateva link-uri cu preturi de SH, manual PDF si demo-uri: https://www.ebay.com/p/VOX-Tonelab-SE-Multi-Effects-Guitar-Effect-Pedal/78721939 http://www.valvetronix.net/docs/ToneLabSE_E1.pdf https://www.youtube.com/watch?v=N5CMLeI4rJQ https://www.youtube.com/watch?v=yiu8Q-CSKUI
 7. Retras din vânzare pentru o perioadă de timp.
 8. Vând un stereo flanger pentru chitară electrică, este o pedala vintage, arata bine pentru 30 de ani ai săi și este made in USA, perfect funcțională, alimentare 9V, are cutia originală și manualul. Trimit în țară bine ambalat, fără schimburi, preț fix 200 lei.
 9. Vând pedala din titlu, este un efect boutique, construit în USA cu componente de calitate, este un overdrive de tip Tube Screamer, conține integratul JRC4558, se alimentează cu baterie sau sursă de 9V, este perfect funcțional, arata bine din punct de vedere estetic, velcou atasat, are încorporat un switch pentru boost și vine cu un switch selector pentru 3 poziții: Classic Tube Screamer, Power Tube Screamer, Fuzz Screamer. Fără schimburi, preț fix 500 lei, transportul ti-l plătești.
 10. Cumpar un difuzor Celestion G12T-75 8ohm, poate să fie England sau China. Despre preț discutăm, schimburi cu pedale.
 11. Vând un neck Fender, este ca nou, fără semne de uzură și taste uzate, are not din os, string tree Graphtech, chei originale Fender. Este un neck la gata, ready de a fi montat pe un corp de chitară. Poate fi montat pe corpuri cu prindere în trei puncte sau pe corpuri cu prindere în patru puncte, el având găuri pentru ambele modele de corpuri. Prețul este fix 1000 lei, ținând cont că sunt foarte scumpe plus că vine și cu toate accesoriile pe el (care costă 500 lei). Trimit în țară bine ambalat, nu sunt interesat de schimburi și de negocieri pentru preț.
 12. Vând pedala Wah din titlu, este folosită, perfect funcțională, nu are semne de uzură la exterior, este made in USA, a fost utilizată în pedalier și are velcro lipit pe spate, alimentare cu baterie sau sursă la 9V. Trimit în țară, fără schimburi, transportul ti-l plătești, preț fix 200 lei.
 13. Vand un power amp cu lampi Marshall 9005 50W, este un model mai vechi, are cred ca cel putin 30 de ani, vine echipat cu transformatoarele Drake care echipau seria JCM800 si JMP, foloseste o pereche de EL34 pentru fiecare canal si doua 12AX7/canal. Este un stereo amp la care se pot lega 4 cabinete, are impedanta selectabila/canal de la 4 si 8 la 16ohm, in spate are si doua switch-uri pentru a reduce puterea la 20W/canal. Pe langa Input exista si un jack-mama LINK/canal pentru a face legatura cu alt amp. Pe panoul frontal sunt cate doua comenzi/canal Presence si Gain, butoanele de Stand-by si On/Off. Lampile din el sunt toate JJ mai putin o pereche de lampi de putere care sunt Electro-Harmonix. Din punct de vedere estetic are niste semne de uzura. Este functional, nu stiu cat de vechi sunt lampile din ele sau cand a fost intr-un service ultima data, eu l-am folosit cu procesoare si doua cabinete. Pretul de vanzare este de 1500 lei, fara schimburi, trimit in tara bine ambalat pentru ca este greu (30-35kg), transportul ti-l platesti, fac comanda prin Olx pentru a avea reducere la transport tinand cont de greutate, nu e mare ca dimensiuni dar e greu (30kg costa vreo 60 lei).
 14. Vând un head Marshall, putere 20W, butonul de Stand-By funcționează ca un switch de putere (între 20W și 10W), amplificatorul este nou, cumpărat recent, este în garanție și are puține ore de utilizare, este impecabil din punct de vedere estetic, are toate cutiile de fabrică și vine însoțit de accesorii: footswitch și cablu de amplificare. Este un head care utilizează două lămpi de putere EL34 și trei lămpi în preamp 12AX7, lămpile sunt JJ rebranduite pentru Marshall, amplificatorul este cathode biased (nu are pot de bias, prin urmare este ideal pentru cei care nu se pricep la așa ceva când doresc schimbarea lampilor și pentru cei care doresc să experimenteze diferite sound-uri prin schimbarea lampilor cu altele). Este un head cu două canale, un canal de Classic Gain (clean) și unul de Ultra Gain (overdrive), se schimbă prin footswitch sau buton, ce este de remarcat la canalul de Classic Gain e că oferă un clean mai bun decât la alte modele de Marshall, cel puțin pe single coils (strat si tele) este super cool cât despre canalul de overdrive el este foarte agresiv, ceva în genul lui OD2 de pe JCM2000. Amp-ul vine cu reverb digital și cu o combinație de Presence și Resonance pentru Dry/Wet plus un buton de Tone Shift. Head-ul este dotat cu Effects Loop care se activează din pedala, are intrare pentru Aux, deci poți lega un Smart, PC, CD-Player ori laptop pentru a repeta direct pe melodie sau cu backing track, are Emulated Out pentru mixer/recording sau căști (se recomandă si cuplarea cabinetului dacă se folosește această opțiune). Este un head de dimensiuni reduse și este foarte ușor, cel puțin față de alte head-uri care au până în 20-40W, e foarte, foarte ușor. La 20W este chiar foarte zgomotos dar are și opțiunea de 10W. Amplificatorul este practic nou, este cumpărat recent, este în garanție, nu poate fi considerat un B-stock pentru că nu are semne pe exterior sau multe ore de funcționare la fel ca un produs expus pentru probe. Se vinde cu 1700 lei cu transportul inclus, nu sunt interesat de schimburi și nu mă interesează negocierile.
 15. Vând pedala din titlu, este perfect functionala, alimentare la baterie sau sursa de 9V, are cutia originală și este utilizata. Se adresează celor care cântă la chitară bass și doresc un sound mai agresiv/distorsionat. Trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi, pret fix 250 lei.
 16. Vând un egalizator parametric, este o pedala vintage made in URSS, e fabricată în perioada 1989-1991, este perfect functionala și arată foarte bine pentru vârsta sa. Este construită ca un tanc nefiind mai prejos față de versiunile japoneze sau americane din acea perioada ori față de cele actuale. Este o piesa vintage care valorează mai mult pe Ebay sau Reverb. Trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi, pret fix 300 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.