www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by Christian Cort

 1. Seria Player este cu mult sub Classic Player, le-am avut pe ambele, nu poti pune semnul egal intre ele, nu trebuiesc confundate din cauza numelui. Seria Classic Player ajunsese la 1000 euro pret de vanzare in magazin prin 2019, inainte de a disparea din oferte, recomand chitara si pretul este OK.
 2. Vand procesorul din titlu, este ca nou, perfect functional, are cutia originala, manual si alimentator, este cumparat de la un coleg de pe forum. Procesorul este o alternativa de buget la procesoarele de peste 5000 lei, ofera o gramada de chestii, tonuri de calitate, technologia Tone Capture (cautati pe net, pe site-urile magazinelor de muzica si al producatorului toate detaliile tehnice, inclusiv demo-uri). Procesorul se poate lega prin cablu USB la calculator, are un soft extrem de simplu de folosit, se poate descarca gratuit, poti incarca sau salva tonuri ori poti face propriile setari pe calculator si incarca in procesor. Se vinde cu pretul de 2000 lei fix (mai ieftin cu 1000 lei fata de magazin), fara schimburi, nu ai altceva care sa sune mai bine (ca procesor) si la un pret mai mic.
 3. Vand un cabinet Marshall 1922, made in England, este echipat cu doua difuzoare Celestion G12T-75, 16 ohm fiecare, difuzoarele sunt made in England, sunt legate in paralel (ai 8 ohm pe fiecare intrare, nu ai cum sa gresesti si sa-ti arzi amp-ul cu lampi, 8 ohm la amp cu 8 ohm la cabinet), cabinetul arata foarte bine, nu e rupt, trantit, are manere laterale, este mult mai usor si mult mai portabil prin comparatie cu alte cabinete 2X12, nu-ti ocupa tot spatiul in studio/dormitor. Se poate folosi si in mod stereo, ai 16 ohm pe fiecare intrare si se pot folosi 2 head-uri de maxim 50/60W, fiecare head pe cate o intrare (ceva gen de studiu si repetat, pe lampa, la 15-20W, unul de clean/crunch si unul de metale, gen un Marshall Origin 20 cu un Marshall DSL 20HR). Pretul este de 1200 lei fix, fara schimburi.
 4. Vand un Fender American Standard Stratocaster, an de fabricatie 1989 (serial number care incepe cu E, modelul se fabrica din '87, din 1990 serialul incepe cu N), chitara face parte din prima serie de standard american care s-a fabricat intre 1987 si 1995, totul este original pe ea, nu au fost inlocuite dozele, wiring original (vine cu pot TBX Tone Control din fabrica), chitara nu a fost retastata, refinisata, nu s-a facut polish la taste, freturile sunt ca noi, neck-ul are finish satinat (nu e genul de finish lucios/lipicios ca la cele mexicane sau japoneze), corpul are decupaj tip pool (poti face orice combinatie de doze daca ai pickguard-uri si doze), chitara are toate accesoriile (inclusiv capacul de plastic de la tremolo cavity, o sa fie montat pe chitara cand se vinde), neck-ul e drept, truss road functional, finish-ul stratului nu prea a avut de suferit, practic a ajuns intreaga pana in zilele noastre (doar niste urme minore pe corp, nici in poze nu se vad prea bine, pentru 34 de ani ai ei e tipla), chitara are case-ul original Fender (nu se vede in poze, este in magazie, are stricata o inchizatoare, asa a fost luat, asa se vinde), aveti poze interior/exterior pentru cunoscatori si pentru cei care nu au desfacut o chitara. Pretul de vanzare este de 6000 lei fix, nu sunt interesat de negocieri ( pretul este mai ieftin ca cel al modelelor americane vandute in prezent in magazine si mai redus ca pe Reverb/Ebay tinand cont de anul de fabricatie si starea instrumentului), nu sunt interesat de schimburi ( schimb doar cu un Fender strat Malmsteen chiar daca este cantat si model mai vechi cu Dimarzio, daca este cineva care nu s-a obisnuit cu neck-ul scalopat si vrea sa treaca pe un strat normal, accept schimbul).
 5. Schimb cu o doza de neck: Seymour Duncan STK-10 Seymour Duncan STK-2 Seymour Duncan STK-1 Cu cover alb.
 6. Cabinet 1x12 pentru chitara electrica Marshall 1912, made in England, vine echipat cu Celestion G12T-75 16 ohm, made in UK, cabinetul este ok din punct de vedere estetic, are manere laterale pentru transport, incape lejer sub un birou plus un head mic deasupra, este perfect pentru studiu si repetat si pus sub birou nu-ti mai ocupa alt spatiu prin casa. Cabinetul nu se mai afla in oferta magazinelor, pretul de vanzare este de 1000 lei fix, nu sunt interesat de schimburi. Se poate vinde cu un head Vox Night Train Nt15h la 1500 lei.
 7. Vand 4 bucati/set de arcuri pentru lampi EL34/6L6, nu am ce face cu ele, daca sunt interesati de achizitia lor cei care construiesc si repara amplificatoare cu lampi, pret 50 lei.
 8. Vand un phaser Boss PH-2, made in Japan, an de fabricatie 1986 (nu mai are eticheta de pe spate, asa am luat pedala, la anul de fabricatie corespunde cu black label, are serialul in compartimentul bateriei), perfect functional, alimentare cu baterie sau sursa de 9VDC, sunt cam rare pe la noi in ultimul timp, este o pedala old school Boss, suna cu mult peste ce ofera astazi magazinele, nu sunt interesat de schimburi, pret fix 500 lei.
 9. https://kytary.ro/fender-1979-anniversary-stratocaster/HN232160/ Livreaza in Romania si ai posibilitatea sa returnezi item-ul boutique in termen de 14 zile, in cazul in care nu esti multumit.
 10. Nu le-a descoperit pe toate! Am avut si eu vreo doua SG-uri la vanzare! Nu am primit inca oferte!
 11. Cred ca anuntul asta e singurul cu ceva pentru bass si un model mai vechi. Pretul e destul de bun, cu condiția să nu aibă probleme. https://www.olx.ro/oferta/vand-marshall-jcm-800-bass-series-ID9kv6L.html
 12. A cumparat-o de pe Olx? Are si pickguard de culoare neagra, modelul care este amplasat sub doza?
 13. Ibanezul Prestige RG3550MZ este la mine. Anuntul este vechi si nu mai este valabil.
 14. Am eu un toc/case pentru chitari electrice model stratocaster, care se incadreaza in suma pe care o oferi. My number 0720040205.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.