www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Feedback

  100%

Everything posted by Christian Cort

 1. Vand o husa pentru chitare electrice, modele LP si SG, este modelul de gigbag care se vinde impreuna cu modelele de Studio si Tribute, a fost cumparata de noua impreuna cu un Gibson LP Tribute, tinuta doar in casa, stare foarte buna, produs original Gibson, are captuseala foarte groasa, are buzunar lateral si suport de tinut in spate. Se potriveste pentru orice model de LP si SG, indiferent de producator. Se vinde cu 200 lei fix.
 2. Vand un flightcase pentru head-uri Marshall, se potriveste pentru toate modelele de JMP, JCM si JVM sau pentru orice head Marshall cu putere intre 50 - 100W si cu dimensiunea carcasei din lemn asemanatoare cu modele de mai sus, inchizatori si manere in stare de functionare, este utilizat, plimbat pe la concerte si repetitii, construit solid. Se vinde cu pretul de 300 lei fix, transportul costa 40 lei, pretul + transport este sub jumatate din pretul de magazin.
 3. Vand un clip tuner Korg Sledgehammer, cu mai multe optiuni, are dispay asemanator cu modelul Korg Pitchblack, are cutia si manualul. Pret fix 50 lei.
 4. Vand un set de saddles Graphtech pentru stratocaster, imbunatatesc sustain-ul si stabilitatea acordajului. Pret fix 100 lei.
 5. Vand un sistem de imbunatatire a stabilitatii acordajului, poate fi folosit atat pe chitare cu bridge tip stratocaster cu prindere in 2 si 6 puncte dar si pe chitare cu floyd, se poate folosi si pentru blocarea bridge-ului, este simplu de instalat si reglat. Pret fix 200 lei, fara schimburi.
 6. Vand un set de Grover pentru single si double cut guitars ori pentru orice model cu dispunerea cheilor 3R/3L. Sunt un upgrade de calitate pentru LP-uri ieftine. Pret fix 100 lei.
 7. Vand doua humbuckere, ambele 100 lei fix, transportul ti-l platesti, doza cu valoarea mai mare la masurare e doza de bridge, cealalta e doza de neck.
 8. https://kytary.ro/fender-1979-anniversary-stratocaster/HN232160/ Livreaza in Romania si ai posibilitatea sa returnezi item-ul boutique in termen de 14 zile, in cazul in care nu esti multumit.
 9. Vand chitara din titlu, este practic noua fara urme de folosire la exterior , uzura zero la taste , hardware gold, are hardcase din ABS, doze tip P90, setup facut (intonatie si actiune joasa), este o chitara foarte comoda atat ca greutate cat si ca forma a neck-ului, se preteaza foarte bine si la rockareala (cu overdrive mai suparat sau distors). Se vinde cu 1400 lei pret fix, fara schimburi, trimit in tara. https://www.senia.ro/chitara-electrica-ltd-ec-256p-blk/38050-1
 10. Vand un Ibanez Prestige Rg3550MZ, in link sunt toate detaliile tehnice ale chitarei: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG3550MZ Fata de versiunea stock chitara in cauza are: - doza DiMarzio Super 3 in bridge; - doza Seymour Duncan RW/RP single coil in middle; - doza DiMarzio DP158 Evo in neck; - potentiometre Seymour Duncan 500 John noi (are condensator de ton TAD), - JHS 5 way selector switch; - pickguard 1 ply black; - capace verzi Ibanez; - setup profesional (intonatie, reglat bridge, low action, fret leveling). Chitara nu are lovituri, cracks sau alte minuni de genul aceasta, in schimb este o chitara cantata, la ultimul setup a fost facut si fret leveling prin urmare uzura la taste egal cu zero, tastele sunt jumbo si mai au foarte, foarte mult pana sa fie inlocuite, este model Prestige cu bindings, look de anii '80, are un neck super slim (pentru cine nu a cantat pe Prestige sau RG550/560/570), bridge ZPS3 usor de reglat, mai usor decat la modele clasice de floyd, chitara are un acordaj teapan, poate fi abuzata sau lasata timp indelungat in case si la folosire este perfect acordata (o recomand celor care au vrut sa aiba o chitara cu floyd dar au avut experiente neplacute cu diferite modele de superstrat cu floyd, in ceea ce priveste stabilitatea acordajului si reglarea bridge-ului), pe spate exista portiuni in care vopseaua s-a decojit pe muchie (nu sunt lovituri). Trimit in tara, nu sunt interesat de schimburi, pret fix 3500 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.