www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by Christian Cort

 1. Revine pentru vanzare, pretul nou este de 3000 lei fix, are un softcase premium, se vinde cu doze stock si electronica stock (am inlocuit dozele Dimarzio si Seymour Duncan), ca aspect ramane la fel (doze cu cover din plastic negru si verde pentru pot-uri, pot pune capace negre la potentiometre, la cererea cumparatorului).
 2. Vand 4 bucati/set de arcuri pentru lampi EL34/6L6, nu am ce face cu ele, daca sunt interesati de achizitia lor cei care construiesc si repara amplificatoare cu lampi, pret 50 lei.
 3. Vand un sistem de imbunatatire a acordajului, este modelul pentru blocuri de tremolo de dimensiuni mari, cum sunt cele de la stratocastere, PRS-uri sau fat tremolo block de chitarele cu floyd rose. Se monteaza usor, sunt tutoriale pe net, nu necesita modificari la chitara. Se pot regla pentru 3 pozitii: block (se blocheaza bridge-ul), dive (pentru strat, PRS si unele modele de chitari cu floyd), down/up ( modele cu recessed floyd rose tremolo). Pret de vanzare 200 lei fix, fara schimburi.
 4. Vand un Squier Vintage Modified Stratocaster, crafted in India 2008, este prima serie de Squier Vintage Modified Stratocaster, este o chitara la o calitate mult mai buna fata de actualele Squier Vibe si Fender Player Series, atat ca finisaje si calitate a lemnului (rezonanta), modelul Squier Vintage Modified first edition este cu corp gros ca la Fender, finisajul este foarte atent lucrat la detalii. Are doze Duncan Designed, dozele single sunt noiseless, are setup facut la meserias (actiune, intonatie, se canta foarte usor pe ea, corzile se intind foarte usor la bend-uri), are nut Graphtech negru, tastele zero uzura, arata foarte bine din punct de vedere estetic, se vinde cu un hardcase/toc de chitara si un distors nou TC Electronic Eyemaster. Pretul de vanzare este de 1400 lei fix, nu sunt interesat de schimburi, este un pret mai mult decat bun tinand cont de pretul unui Squier Vibe sau Player Series nou sau second, chitara este setata profesional, este un instrument de calitate, vine cu accesorii, pentru un incepator sau pentru cineva care-si doreste un stratocaster de calitate acesta este ocazia cautata.
 5. Se pot vinde si la bucata (300 lei bucata).
 6. Vand delay-ul (cu nume sofisticat) din titlu, este fabricat in Danemarca, perfect functional, vine cu sursa de alimentare proprie, are atasat velcro pe spate, are mai multe optiuni comparativ cu un delay analog, se pot urmari pe YouTube mai multe filme cu el, se vinde cu 500 lei fix, fara schimburi.
 7. Se vinde pedala din titlu, este perfect functionala, alimentare la 9V cu baterie sau sursa, este unul din cele mai reusite noise gate pedal din lume (al doilea dupa ISP Decimator care este si cel mai scump, la dublu pret), Angus Young este unul din utilizatorii celebri ai acestei pedale. Se vinde cu 250 lei fix, fara schimburi.
 8. Se vinde pedala din titlu, este perfect functionala, alimentare la 9V cu baterie sau sursa, este unul din cele mai reusite noise gate pedal din lume (al doilea dupa ISP Decimator care este si cel mai scump, la dublu pret), Angus Young este unul din utilizatorii celebri ai acestei pedale. Se vinde cu 250 lei fix, fara schimburi.
 9. Se vinde cabinetul de chitara din poze, este ca nou, cumparat de mine, nu a fost cantat live, repetitii sau studio, a fost tinut doar in casa, estetic arata impecabil, i-am montat roti Palmer, vine cu difuzoarele din fabrica Celestion Vintage 30/8ohm, legate in serie pentru 16ohm. Se vinde cu pretul de 2700 lei fix, la magazin se gaseste undeva la peste 4000 lei (4400-4700 lei), nu sunt interesat de schimburi, de preferat predare personala daca ai drum prin Focsani, vorbim la telefon despre trimis in tara.
 10. Schimburi doar cu Marshall head/combo 1X12, made in UK, putere maxima 50/60W.
 11. De vanzare: Ibanez RG 250b, made in Japan, an de fabricatie 2002. Este practic un Ibanez RG550 old school, cu corp din basswood si neck Wizard ( subtire si mai ingust ca modelele noi Super Wizard, Wizard II si III, se simte mai comod la mana), are electronica stock configuratie HSH, bridge Ibanez Lo-Trs ( este identic cu JT580 de pe chitarele Jackson japoneze si are exact aceleasi dimensiuni cu Floyd Rose si Schaller, pivotii sunt identici, se poate face inlocuirea simplu, fara alte modificari, se pot adauga astfel arcuri pentru imbunatatirea stabilitat acordajului, pentru tipul de acordaj utilizat si pentru dimensiunea corzilor folosite, astfel bridge-ul de pe chitara este mai versatil decat modelul Ibanez Edge sau Ibanez Edge Low Pro). Chitara arata impecabil, fara lovituri si crapaturi, pentru varsta ei arata ca noua, tastele sunt in conditie foarte buna, finisaj de calitate. Se vinde cu pretul de 3000 de lei fix (azi gasesti doar Ibanez made in Indonezia la pretul asta), accept schimburi cu amplificatoare Marshall head/combo 1X12, made in UK, putere maxima 50w/60w.
 12. De vanzare: Seymour Duncan SH-6, neck position, 4 conenectori, splitabila, black cover. Pret 300 lei fix, fara schimburi.
 13. Vand un set de doze/minihumbucker pentru strat, Seymour Duncan Little'59 bridge si neck, si un Seymour Duncan STK-4 neck, luate impreuna aveti un set complet pentru stratocaster, STK-4 se poate pune in middle position, sunt splitabile si fara zgomot de fond. Pretul este 900 lei fix (la jumatate fata de magazin), ai transport gratuit, fara schimburi, detalii tehnice gasiti pe site-ul producatorului.
 14. Caut un bridge Floyd Rose II, sunt interesat si de placa de baza, fara saddles si tremolo block, sa fie cu lamele, fine tunerele si gaurile de prindere pentru saddles fara uzura, nu conteaza culoarea crom/negru sau daca este oxidat. Nu sunt interesat de variante ale acestuia: Schaller, Charvel sau altele.
 15. Vand o sursa de alimentare pentru pedale, este ca si noua, cu cutia originala, manual si toate accesoriile, sursa are 5 iesiri izolate, fiecare iesire ofera 9VDC 120mA, se trimite in tara, transport gratuit, fara schimburi, pret fix 150 lei.
 16. Vand o pedala metal distortion, este ca nou, are cutia originala si manualul, este un distors destinat celor care abordeaza zona metal, pedala ofera tone de gain, true bypass, se pot vizualiza pe YouTube multe prezentari video (sunt multe comparatii privind asemanarea dintre TC Electronic Eyemaster si Boss Heavey Metal HM-2), pret fix 150 lei, fara schimburi, ai transport gratuit.
 17. Vand un delay digital Harley Benton, true bypass, alimentare 9V cu baterie sau alimentator, este un delay bun la un pret foarte bun (gasiti pe YouTube multe prezentari cu el), e practic ca nou, pret fix 100 lei, fara schimburi, transport gratuit.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.