www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    33

Everything posted by Christian Cort

  1. Accept schimburi cu Line 6 Pod Go, sa fie la fel de mint condition ca si Torpedo (nu sunt interesat de chestii cantate pe la evenimente, nunti si botezuri 2 sau 3 ani). As fi interesat si de un Vox ToneLab SE cu diferenta de 800 lei (este o generatie veche de procesor, sa nu exageram cu pretul, tonurile procesoarelor vechi nu se mai pot compara cu generatiile noi, pur si simplu este doar un procesor vechi si nu un TS 808 din 79).
  2. For sale! Cei care folosesc amplificatoare cu lampi si fac home/studio recording stiu ce face. Este ca nou, utilizat de cateva ori, atenueaza maxim 100W, impedanta 16ohm, are toate accesoriile, manual, cutia originala, estetic este brand new. Se vinde cu 1500 lei fix, nu fac schimburi, in magazin se vinde 2300-2500, este deal fiind ca nou pentru ca-ti raman in buzunar intre 800 si 1000 de lei.
  3. Vand un procesor pentru chitara electrica Valeton GP-200, este ca nou, are cutia originala, manual, accesorii. Este o versiune de procesor situat in aceiasi clasa cu Mooer GE300, Zoom G11 si G6, Line 6 Pod Go, Boss GX-100. Ca si procesoarele enumerate mai sus, este un device destinat celor care sunt inventivi si creaza tonuri, vine cu foarte multe simulari de amplificatoare, cabinete si efecte, looper, 100 ritmuri pentru toate genurile muzicale, conexiune USB, are soft care se poate descarca gratuit de pe site-ul producatorului, software pentru creat patch-uri , intuitiv si foarte simplu de folosit, se pot descarca si incarca patch-uri de pe PC (pentru mai multe detalii vizitati site-ul producatorului, vezi demo-uri pe YouTube). Pret de vanzare 1300 lei fix, nu sunt interesat de schimburi, pentru vanzare si transport vorbim la telefon.
  4. https://kytary.ro/fender-1979-anniversary-stratocaster/HN232160/ Livreaza in Romania si ai posibilitatea sa returnezi item-ul boutique in termen de 14 zile, in cazul in care nu esti multumit.
  5. Nu le-a descoperit pe toate! Am avut si eu vreo doua SG-uri la vanzare! Nu am primit inca oferte!
  6. Cred ca anuntul asta e singurul cu ceva pentru bass si un model mai vechi. Pretul e destul de bun, cu condiția să nu aibă probleme. https://www.olx.ro/oferta/vand-marshall-jcm-800-bass-series-ID9kv6L.html
  7. A cumparat-o de pe Olx? Are si pickguard de culoare neagra, modelul care este amplasat sub doza?
  8. Ibanezul Prestige RG3550MZ este la mine. Anuntul este vechi si nu mai este valabil.
  9. Am eu un toc/case pentru chitari electrice model stratocaster, care se incadreaza in suma pe care o oferi. My number 0720040205.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.