www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Geiger

Veteran
 • Posts

  903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Geiger

 1. Vand alimentator Harley Benton Power Plant Junior. Folosit, in stare perfecta de functionare. Alimentarile sunt separate, vine si cu cabluri pentru alimentarea pedalelor de chitara. Pret 100 RON
 2. Vand pedala Boss LS2 line selector. Aceasta poate fi folosita ca fx loop paralel (are chiar 2 bucle de fx care pot fi folosite in acelasi timp), poate fi folosita pentru a schimba intre doua lanturi de pedale sau a trimite semnalul catre un alt amplificator, sau chiar si pentru a putea canta cu inca un instrument in acelasi timp. Detalii: https://stinkfoot.se/archives/4080
 3. Vand groovebox Roland MC505. In stare buna de functionare, suna f bine, din pacate un fader nu functioneaza, probabil poate fi reparat, dar asta nu afecteaza cu nimic.
 4. Salut. Caut chitara Fender Stratocaster model Eric Johnson care i-a apartinut lui Manu Savu si care apare in acest topic: Din pacate, vanzatorul nu mai are datele celui care a cumparat-o. Stie careva ceva? As vrea sa fac o oferta si sa o cumpar. Apreciez orice pont. Multumesc!
 5. Salut. Caut chitara Fender Stratocaster model Eric Johnson care i-a apartinut lui Manu Savu si care apare in acest topic: Din pacate, vanzatorul nu mai are datele celui care a cumparat-o. Stie careva ceva? As vrea sa fac o oferta si sa o cumpar. Apreciez orice pont. Multumesc!
 6. Vand delay Boss DD2 vintage, anii 80. Suna foarte bine. Are cipul lung din Korg SDD3000 care se gasea si in primele DD3.
 7. Vand block de tremolo din otel pentru stratocaster. Este nou, masiv, greu, si transfera vibratia corzilor f bine. Adauga clar mai mult sustain si da alta dimensiune sunetului. Este pentru stratocasterele care au distanta intre prima si ultima coarda de 5.6 cm si sufera avand blocul original de zinc sau de dimensiune mai mica.
 8. Vand procesor de chitara Korg A3. Suna foarte bine si este in stare perfecta de functionare. Vine si cu urechile originale de prindere in rack.
 9. Multumesc. Am decis sa vand doar sasiul pentru a deveni head la urmatorul proprietar.. pretul e acum de 4500 ron.
 10. Vine si cu urechile lui originale de prindere in rack
 11. Vand procesor de chitara Korg A3. Suna foarte bine si este in stare perfecta de functionare.
 12. Vand amplificator Vermona MV3 pe lampi in stare perfecta de functionare. Are doua lampi EL84 in final, doua ECC83 si un EF86 in preamp. Suna foarte foarte bine, cald, adanc, rotund si clar.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.