www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Geiger

Veteran
 • Content Count

  903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

Everything posted by Geiger

 1. Salut. Caut chitara Fender Stratocaster model Eric Johnson care i-a apartinut lui Manu Savu si care apare in acest topic: Din pacate, vanzatorul nu mai are datele celui care a cumparat-o. Stie careva ceva? As vrea sa fac o oferta si sa o cumpar. Apreciez orice pont. Multumesc!
 2. Salut. Caut chitara Fender Stratocaster model Eric Johnson care i-a apartinut lui Manu Savu si care apare in acest topic: Din pacate, vanzatorul nu mai are datele celui care a cumparat-o. Stie careva ceva? As vrea sa fac o oferta si sa o cumpar. Apreciez orice pont. Multumesc!
 3. Vand delay Boss DD2 vintage, anii 80. Suna foarte bine. Are cipul lung din Korg SDD3000 care se gasea si in primele DD3.
 4. Vand block de tremolo din otel pentru stratocaster. Este nou, masiv, greu, si transfera vibratia corzilor f bine. Adauga clar mai mult sustain si da alta dimensiune sunetului. Este pentru stratocasterele care au distanta intre prima si ultima coarda de 5.6 cm si sufera avand blocul original de zinc sau de dimensiune mai mica.
 5. Vand procesor de chitara Korg A3. Suna foarte bine si este in stare perfecta de functionare. Vine si cu urechile originale de prindere in rack.
 6. Multumesc. Am decis sa vand doar sasiul pentru a deveni head la urmatorul proprietar.. pretul e acum de 4500 ron.
 7. Vine si cu urechile lui originale de prindere in rack
 8. Vand procesor de chitara Korg A3. Suna foarte bine si este in stare perfecta de functionare.
 9. Vand amplificator Vermona MV3 pe lampi in stare perfecta de functionare. Are doua lampi EL84 in final, doua ECC83 si un EF86 in preamp. Suna foarte foarte bine, cald, adanc, rotund si clar.
 10. Am uitat sa specific, este versiunea de combo a 2204. Multumesc.
 11. Vand combo Marshall JMP 2104 din 1978. A fost adus din Anglia. Totul este 100% original la el, trafuri, condensatoare de filtraj, difuzoarele Celestion Rola blackback.. Suna foarte bine, tare si autentic.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.