www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Roberto2001

Active Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36
 • Feedback

  100%

Everything posted by Roberto2001

 1. Am luat chitara asta cu mine in Marea Britanie sa-mi tina de urat. De abia am putut sa lucrez la ea in ultima luna, sunt prins pe mai multe planuri :) Ce arunca lumea la gunoi :)
 2. A ajuns in SUA. Din pacate noul proprietar nu raspunde la mesaje si nu a putut sa-mi faca o recenzie
 3. Am scăpat de BAC/admitere și am facut puțin loc pentru un alt proiect. Va fi similar cu ultimul șeptar construit.
 4. Vând chitară electrică Harley Benton cu 7 corzi, finisaj negru/mat. Specificații: -Cheițe locking -24 de taste -Doza neck hot rail stock -Doza bridge Seymour Duncan Invader -Tune-o-matic bridge -Volum, Ton și 3-way switch Arată foarte bine, singurele urme de uzură fiind între doze și pe spatele gâtului, din cauza frecării. Saddle-urile sunt pilite de fostul proprietar pentru actiune mai joasă; se observă in poze. Are o doză bridge Seymour Duncan Invader, care sună în mare fel, iar cea neck este stock. Cântă fantastic, are acțiune joasă, este intonată, în prezent setată cu corzi de 10-64 in drop G#. Am cumpărat-o acum o lună și am folosit-o destul de puțin. I-am facut setup si am polișat tastele imediat după achiziție. O vând deoarece momentan mă descurc cu 6 corzi si drop pedal.
 5. Execut reglaje, modificări și cam tot ce ține de chitare electrice si acustice. Pot construi de la 0 chitare electrice, după preferințele fiecăruia. Contact: 0773 970 488/PM https://www.facebook.com/solipsistguitars/?eid=ARB-U51z1_KIgMoLM5_C8oXjXDjoI9mlBn_DKLtvHn_KPiSnGDYQ1KbBIskCrDt_yDgVLYDP6Hp10jlT https://www.instagram.com/solipsist_guitars/ Las aici poze cu câteva dintre instrumentele pe care le-am construit, pentru o idee:
 6. Gat din 5 bucati, 3 de wenge si 2 de frasin(furnir, n-am mai mentionat asta ca se vede clar in poza).
 7. Am finalizat de curând un proiect mai simplu pentru un prieten. Am construit doar corpul, gâtul fiind de Squier. Dozele sunt de pe un Blade Texas Pro și mi-au fost donate de cineva de pe forumul acesta, care, din păcate, nu mai figurează pe lista membrilor activi Le-am donat și eu mai departe cu instrumentul în cauză.
 8. Un demo de sunet făcut de către Cezar Popescu:
 9. Chitara electrica cu 7 corzi construita manual, cu atentie mare asupra detaliilor. Canta perfect, are intonatie buna pe tot gatul, acordaj stabil. Specs: Set-neck construction 25.5"-27.5" multiscale Glowing fret markers on the fretboard Luminlays on side Zero fret 48 mm nut width 12" fretboard radius 19.5 mm thickness at the 1st fret 20,5 mm thickness at the 12th fret 1 mm action at the top strings and 1.3 mm at the bottom ones, for personal Woods: 1 piece walnut body 4A Poplar Burl top 5-piece quartersawn Wenge-Ash neck Padouk fretboard bound with maple stripes Hardware: Black Sperzel locking tuners Bone nut 24 Dunlop 6105 frets Seymour Duncan Blackouts 7 ARM Individual saddles Bridge/Neck individual volume 1 Tone 3-way toggle switch Oil&wax finish Demo de sunet:
 10. Aici arăt cum am aplicat finish-ul, în afară de pozele cu etapele construcției. Am o mostră de sunet postată aici: https://www.instagram.com/solipsist_guitars/
 11. Vând o copie de Gibson Les Paul, fabricată de renumita companie „Chibson”. Chitara a suferit o căzătură pe scenă, drept urmare partea din dreapta dozelor a corpului a fost retezată. În acest context, cel mai potrivit lucru pentru o copie cu asemenea onoare, a fost să o transform într-un proiect steampunk, oarecum. Instrumentul se prezină bine în prezent, cântă ireproșabil, stă acordat, nu falsează, și are o acțiune cât se poate de mică. A fost setată cu corzi D'Addario 10-52 recent. Specificații: -Corp din mahon, top de paltin -Gât de mahon -Roller Tune-O-Matic Bridge -Doze aferente țării de proveniență a chitarei, care sună decent -3-way toggle switch -Tunere stil vintage, luate de pe un Blade Texas Pro
 12. Cineva a făcut o dezambiguizare și am aflat că basul este fabricat de către Hora Reghin.
 13. Salutare! Cum sugerează și titlul, vând o chitară bas, construită cel mai probabil în perioada comunistă. L-am cumpărat acum 3 luni din curiozitate și am cântat pe el destul de puțin de atunci. Nu cunosc multe detalii despre componentele sale, însă am putut observa că lemnul gâtului este de paltin, iar corpul mă face să cred că este din arin/tei, deoarece întregul instrument este foarte ușor. Cele mai multe aspecte se pot vedea în poze, am încercat pe cât posibil să scot în evidență toate defectele. Per total este un instrument pe care se poate cânta/studia, sau pur și simplu atârna de perete, la un preț modic. Soluția fostului proprietar când a observat că sol-ul e mai scurt decât trebuie
 14. Singurele lucruri făcute la CNC vor fi cavitatea de electronice, de baterie + capace și această forma estetică. Ăla se vrea a fi un ghepard, nu o pumă Am încercat să simulez culoarea finală a topului.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.