www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George

Administrator
 • Posts

  1521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by George

 1. Vand Mesa Dual Rectifier rev.F. Finali EL34. Toate lampile sunt relativ noi, nu stiu daca au mai mult de 25-30 de ore de activitate. E ampul meu principal de multa vreme, a vazut multe cantari, dupa cum se poate observa si din poze. Am tot zis ca-l retolexez dar n-am gasit momentul de downtime. Ampul e trecut la 230V de catre Gelu Gogangea, electronic e FLAWLESS. Estetic e dezastru, dar asa e cu instrumentele care suna bine, sunt cantate nu tinute bibelou. Am luat si coltarele de piele si cuisoarele ptr ele de la Mesa, dar n-am apucat sa le montez. Ar mai fi asa: coltarele, un switch Riot Devices care comuta si un loop pe clean (in fata ampului) si scoate tot cand fac switch pe drive, si o lampa de rezerva de rectificare (ca-s greu de gasit, rezista multi ani dar cand ai nevoie gasesti greu). Cabinetul e copie exacta de Bogner Oversized 2x12 cu Celestion Vintage 30 englezesti. Cand l-am facut nu gaseam nicaieri un Bogner la un pret decent, si mi-a facut Gelu din birch plywood, cu totul ca la carte. Singura diferenta e ca am vrut ca plasa sa fie removable cum am avut la un Soldano, ca e foarte usor sa pozitionezi microfonul exact unde vrei, live sau in studio. Probabil am uitat sa mentionez chestii, intrebati-ma daca mai e ceva Le dau si separat, Mesa la 3500 de lei si cabinetul la 1000 de lei. IMG_4674.HEIC IMG_4675.HEIC IMG_4677.HEIC
 2. am eu unul pe care nu-l mai folosesc. da-mi un semn
 3. Pretul minuscul e de urgenta, as vrea sa iau altceva, deci exclus schimburi. E modelul ala cel mai cautat/hyped, Rev.F. Adica ce e in Racktifier. Alimentare europeana, 230V. E dream amp, face toate tonurile dintr-un Roadster, dar mai bine. Bineinteles fara versatilitatea de switching, are doar doua canale, dar din care faci orice. Se comporta la mana ca un SLO, dar cu amprenta tonala specifica seriei Rectifier. Lampi de preamp JJ noi, finali EL34 aproape noi. Nu are probleme. Estetic e cam abuzat, n-am prea avut grija sa nu-l murdaresc, si albul asta nu iarta Pret 899 euro. Contact la 0721337738 sau PM. Merci frumos.
 4. Haussel fac ambalaje frumoase )) daca si suna cum trebuie e perfect.
 5. Pret: 950 Eur Localitate: Bucuresti Contact: 0721337738 Link producator: http://www.warwick.de/en/Warwick---Basses-Made-in-Germany--Vampyre--Vampyre-SN--4-5-6-string--Pictures.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Basul e impecabil, cumparat personal din magazin, am la el certificatul de garantie si certificatul de autenticitate Warwick. Nu se mai gaseste de nou decat la Custom Shop, unde e foarte scump, sau second hand. Am urmarit un pic piata si au crescut preturile second destul de tare.
 6. Frate, e ceva vreme de cand n-am mai vazut poza asta Din tot ce e acolo nu mai am decat microfonul ) Spor la vanzare!!!
 7. Arata foarte bine, si inteleg perfect cum e sa-ti placa un model asa tare incat sa ai mai mult de una. Dar de la a 2-a in sus, sint curios cum de nu te-au tentat si altele, ca sint atatea straturi si tele faine, si Lp si Explorere si atatea altele super frumoase
 8. Am fost in perioada Soldano, da Rectifierul si Ecstasy-ul se simt la mana exact ca SLO-ul, dar voicing diferit. Fiecare cu felia lui.
 9. Vremuri bune Sigur nu ramane asa, dar Bognerul nu cred ca mai pleaca vreodata.
 10. Pret: 1450 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40721337738 Link producator: http://www.prsguitars.com/semarktremonti/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara e in stare impecabila functional si estetic. Nu am motive ascunse pentru care o dau, dar am nevoie sa platesc repede un tele, de aici si pretul extrem de mic fata de media pe piata second hand. Vine fara husa. Contact la 0721337738 sau PM. merci frumos.
 11. Salutare. Am un 500H folosit extrem de putin, pentru ca am trecut de mult timp pe wireless si nu mai avea loc in signal chain. Schimb cu un 500L. Merci frumos
 12. Rewire maybe Ma uitam aici si Kontakt nu apare, sorry.
 13. Ce dimensiuni si ce pret? Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.