www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ramurel

Veteran
 • Posts

  3377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ramurel

 1. "I got my bell, I'm gonna take you to hell" \m/
 2. Vând amplificator Fender Champion 20 preț 400 lei, perfect funcțional și ca aspect.
 3. Aș dori și eu modificarea username-ului în "Călin R". Mersi!
 4. Lăsând la o parte problemele cu angajații și sincopele în calitate ( destul de exagerate, exagerări proporționale cu renumele brandului, părerea mea ), eu zic că Gibsonul e un brand care va cădea în picioare tot timpul ( idem Fender ), așa că nu-i plângeți de milă, va fi ok, și azi și peste 100 de ani, sau cât va mai fi cerere de chitare pe planeta asta. Părerea mea
 5. ramurel

  Bancuri

  Ioanea, dupa coasă, birt, răchie, "muci"... -Ioi, mă omoară Mărie c-am vomat pă cămeşă ... - Nah, ştii ce fă ? Bagă 5 lei lei în bojnar la chiept şi-i zici lu' Mărie că i-o fo' rău lu' Toader şi din greşeală o vomat pă tine ............... ............... -No, tu, Ioane ce-i cu cămeşa ta, tăt eşti varză ! -Mărie, i-o fo aşe de rău lu' Toader de la beutură, c-o ţâpat pă mine tăt... Da', ni, mi-o dat 5 lei s-o curăţ ! -D-asta-i de 10 lei, mă Ioane, nu de 5. -.... d-apăi s-o şi căcat la mine-n nădragi !
 6. Deci, concluzia mea ar fi să-ți cauți chitara potrivită, știu că sună descurajant, la mine a 10-a a fost cu noroc, combinația perfectă între mărime și greutate corp, tip grif ( grosime și profil,) și centru de greutate, comodă la cantat in orice poziție, în picioare, pe scaun, în picioare pe scaun și chiar și tolănit in fotoliu.
 7. Că tot ai făcut comparația cu Slash și ai zis de oboseală, contează și ce formă constructivă de chitară ai. Mie îmi era dificil sa fac exact aceeași piesă, de exemplu, pe SG și apoi pe LP sau pe stil telecaster-ușor-ca-fulgul, având centrul de greutate complet diferit la ele, automat și postura mă obliga la altă poziție și întotdeauna am avut strap de chitară pentru fiecare din ele și setat la lungimi complet diferite una față de cealaltă și automat și înălțimea chitarei mi se modifica. Nu mai zic că la SG centrul de greutate era așa de deplasat spre headstock, încât o parte din efortul mâini stângi era direcționat spre susținerea gatului, deci automat nu poți interpreta la fel ca la celelalte, unde gatul stătea practic singur in aer. A trebuit să îmi iau strap "antiderapant" pentru el, ba chiar la un moment dat mi-a trecut prin cap să-l prind cu capsatorul de tricou
 8. Hai cu interesu' la o pedala ieftină și cu review-uri bune ! https://www.zzounds.com/productreview--BEHDC9
 9. Update preţ, livrare curier rapid, cu ramburs şi verificare colet !
 10. Tunerul s-a dat, a mai rămas compressorul Behringer DC9, 75 lei !
 11. Vând 2 pedale Behringer, tuner TU300 şi compresor DC9, perfect funcţionale Nu am alimentator de vânzare, tunerul merge şi pe baterie de 9V. Preţ 125 lei împreună !
 12. Ofertă livrare prin curier rapid, cu ramburs şi verificare colet !
 13. Looperul , un pas înainte în dezvoltarea creativității muzicale, săriți pe el !
 14. Salut! Are 80cm lungime, 55 cm înălțime și 38 cm lățime. Cântărește 28 kg și e făcut din placi PAL .
 15. Und fur die kolegen care sprachenuiesc germană only, eine updaten mit diese grosse pedalăn ! Şi una pentru acusticari :
 16. Cum e făcut wiringul : J1 - intrarea 1x12 [ doar un speaker - 8 ohmi ] J2 - intrarea 2x12 [ paralel, total 4 ohmi ] Pentru cei cu staţii de 8 ohmi la ieşire, trebuie refăcut wiringul, mutate in serie, ca să devină 16 ohmi şi sa nu fie probleme la cuplarea pe 2x12 ! Mie mi-a convenit să-l fac în paralel, pentru ca am 4 ohmi la ieşire din staţie !
 17. La livrare prin curier, cu ramburs şi verificare colet, cu plata integrală a transportului suportată de mine, preţul este de 400 lei !
 18. Gata Decembrie acuşi ! Preţ 1100, cu plata ramburs şi verificare colet !
 19. Nu trebuie refăcut daă le vrea pe ambele introduse în cabinet SIMULTAN în cele două intrări, fiecare head/amp va prelua câte un speaker de 8 ohmi. Doar dacă vrea să folosească UN SINGUR HEAD/AMP PE INTRAREA DE 2X12 e problemă, acolo sunt 4 ohmi [ aşa am dorit eu cablajul, pentru headul meu de 4 ohmi ]. Aşa sunt legăturile la al meu :
 20. Deci, varianta intrării de 2x12 la al meu are 4 ohmi. Tu bagi amp/staţie de 8 ohmi la consumator/speaker de 4 ohmi, dacă vrei să foloseşti ambele difuri din cabinet, ceea ce, din ce ştiu, nu prea e recomandat, posibil să strici ceva la staţie. Scuze, tre' să-mi fi scăpat detaliul ăsta din lista ta de întrebări !
 21. Vând Digitech TRIO Band Creator, pedala plus footswitch-ul compatibil FS3X ( cu tot cu cablul lui ). Costul transportului prin curier, cu ramburs şi verificare colet, este plătit de cumpărător !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.