www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ramurel

Veteran
  • Posts

    3408
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by ramurel

  1. Vând Amplug 2 Classic Rock, in stare foarte buna funcțional și estetic. Trimit in tara prin OLX cu livrare cu verificare colet. Nu am cutia/ambalajul la el.
  2. There's enough red into this one 😁... And IT IS special ! ( cealaltă Red special, poate data viitoare 🙂...)
  3. It's been a while, but it's time for some serious recordings... That's how I like my rock'n'roll setup ( it's not a spoiler 🤫 )
  4. Te salut! La MXR ai și cutia lui cu ce mai era prin ea? Mersi !
  5. Asta e! :))))) 😄
  6. Este din albumul in care a debutat basistul trupei...
  7. Hai ca pun una usoara, sa-mi testez si tonu, la care probabil nu va trebui hint si sper sa vina baietii la joaca
  8. Must be XYZ 😁 "Inside Out" ( nailed that riff 🤘 )
  9. Un hint, ceva?... Eram aproape sigur că e o anume piesă Iron maiden, but ...
  10. Juma de răspuns. Zi corect și cealaltă jumătate ( numele piesei) și, conform regulamentului topicului, îți bagi chitara-n priză și postezi rifful următor la ghicit
  11. https://voca.ro/11pjOJOcsm2n
  12. Ai incercat sa intri in amplificator pe intrarea AUX a lui ? Deci nu pe intrarea de chitara din Rumble ...
  13. Fie head-ul cât de mic Dă-i în lampă boost un pic . 😋
  14. Nu o vor pune in case, am intrebat la ultima livrare, ei zic ca fiind produse diferite, din motive de garantie le trimit separat Also :
  15. Nu știu să existe nimic interactiv in genul cum ai vrea tu ( poate doar Guitar Hero pe PlayStation 😁). Cel mai apropiat de ceea ce cauți ar putea fi Songsteer.
  16. Nu-i topic cu vechituri și nici concurs de vintage stuffs aici, știu, dar dacă cumva se organizează vreunul vreodată, mă înscriu din timp și io 😋 Boss '80, Japan Made 😋
  17. Subscriu și eu la asta. Până acum câțiva ani o achiziție de Harley Benton nu era ceva cu care sa ieși în față, o țineai discret pentru tine 😁 Este o perioada foarte bună pentru brand, cel puțin la seriile mai scumpe, Pro și DeLuxe, te poți aștepta liniștit la ceva calitativ, schimbi doar corzile și ești good to go .
  18. ramurel

    Mai e viu?

    Funny... Adică funny în sensul că ai combinat un pic de Metallica cu un pic de Gheorghe Zamfir, pe lângă tonalitatea piesei 😁 Pe partea cu backing track pe Nothing a fost 👍 De fapt, eu doar voiam să recomand o aplicație simplă de pe Google play, se numește Loopz, are doar trackuri de tobe pe diverse stiluri și, in plus, poți schimba și viteza fiecăruia. Cu backing track e mișto sa faci practice, dar n-ai tot timpul mood pentru anume tonalități și atunci Loopz asta te lasă să te joci in ce game vrei. Una peste alta, ideea e că ajută să faci practice sau warm-up sau whatever pe ceva ritm in spate
  19. 😁 Ăsta a fost primul lucru pe care l-am remarcat din postarea ta inițială și am rezonat imediat, având și eu 1.92, de asta am și menționat că mai bine mergi personal să le vezi, size might be a problem. Eu am avut vreo ... cred că 10 sau 12 ( electrice și acustice) in ultimii 15 ani și cea mai potrivită îmi este una hollow body, foarte confortabilă, o am de cca... 7-8 ani și indiferent ce mi-a mai trecut prin mână ulterior, a rămas No1. Îți pun o poză comparativă vis-a-vis de mărime. Size matter în special pentru înălțime Îți zic din nou părerea mea, dacă nu vrei să tot schimbi pe chitare in următorii ani, direcționează-ti banii spre un instrument, nu pentru kit ieftin, să îți iei unul de la decent în sus ca primă chitară. Dacă începi cu una de proastă calitate îți formezi obiceiuri proaste exersând pe chitare proaste. Părerea mea
  20. Nu țin să-ti fac nici o recomandare, doar remarc că ai menționat Harley Benton ( de celelalte nu știu) și voiam să zic că Thomann și-a cam pus reputația la bătaie pe brandul Harley Benton și, cel puțin la seriile Pro și seriile DeLuxe scot instrumente cu raport preț calitate excelent . La kiturile până în 1000 nu mă pronunț, probabil acolo mai fac economie la materiale de calitate, dar în general țin un pic la blazon cei de la Thomann vis-a-vis de chitarele Harley Benton, cel puțin în ultimii câțiva ani. Cât îi va tine, nu știu, dar în perioada asta cel puțin, au un thumb-up general. In rest, whatever makes you happy, mergi spre branduri dacă vrei, dar și eu zic că ar trebui sa mergi într-un magazin să pui mâna măcar pe ele, să-ți placă, să facă un pic de click, cum zicea cineva, chiar daca nu te pricepi la detalii tehnice la ele și dacă tot n-ai cine sa te ajute sa le testezi. Baftă! A, încă ceva. Părerea mea, parcă mai bine ai merge pe un instrument, nu pe un kit, in general amplificatoarele din kituri sunt mai ... meh, părerea mea, o să fii un pic dezamăgit. E plin de ampsimuri free online, dacă ai o placa audio ok( eventual una externă, dacă e), îți lărgești opțiunile cu privire la sound.
  21. Salut ! Politica de livrare a celor de la Thomann ( respectiv a firmei de curierat prin care livreaza ) nu iti permite sa deschizi coletul si sa verifici integritatea instrumentului la sosire, din pacate. Exista optiunea de returnare ulterioara( nu m-am lamurit insa cine va plati livrarea pentru retur ). Eu am luat doua electrice de la Thomann anul asta, pot spune ca am avut bafta sa nu am nici un fel de problema, au fost bine ambalate, plus ca in ambele cazuri am comandat pe langa chitara si 2-3 chestii marunte ( set corzi, niste pene, cau cablu de chitara ), ceea ce i-a obligat pe cei de la Thomann sa puna cutia cu chitara intr-o alta cutie mai mare 😉 . Poti fi sigur ca la transport dau cu ele de le ia dracu 😋, la una din livrari cutia mare exterioara a avut o gaura in care puteai baga mana. Don't wanna freak you out, dar eu as zice sa iesi la curier cu camera video pornita, filmezi/pozezi cutia la predare, etc (sau mergi la oglinda inainte, iti faci parul valvoi si iesi cu cutterul in mana la curier , that will stun the bastard for a while si incepi sa deschizi coletul 🤪 ) Dar, cum ziceam, ai optiunea returului fara intrebari, don't worry too much🙂, it's bad for the heart ! Bafta ! Cutia mare Noroc că cutia chitarei era în colțul celălalt
  22. Bună ziua! Ce tip de lampă de putere recomandați de utilizat pe fir in loc de plută, să tragă bine la clean și știucă? 😋 Bădie, la multi ani, multă sănătate și kompresie maxime fără distors!
  23. Scuze că mă bag in subiect, dar sunt curios de idee. Ce amplificator ai, la care vrei să faci routing-ul in felul ăsta? Înțeleg că vrei sa iei semnalul din preu și să-l bagi in PC/laptop și să-i adaugi cabsim -uri, etc... Eu am tot incercat la un moment dat cu ieșirea de linie din atenuator, deci după etajul final, auzeam și în cabinet, dar doar orientativ, îmi făceam din cabsim-urile din DAW cu totul altceva, după preferințe. What's the catch ?... ( aka care-i gheșeftu/șpilu?)
  24. Vând procesor chitara Line 6 HD 300, e in condiție excelenta, utilizat doar in casă, am alimentator la el, nu am cutia originală.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.