www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Claudiu Albu

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Claudiu Albu last won the day on April 11

Claudiu Albu had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Claudiu Albu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • One Year In
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

28

Reputation

 1. Pret: 450 Localitate: Timisoara Contact: instant messenger Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala a fost consturita dupa schema originala, nu m-am abatut de la valori si am folosit numai piese de calitate. Componente: Electrolytic capacitor: Nichicon Metal film capacitor: KEMET Metal film resistor: toleranta de 1% Operational amplifier - JRC4580D CMOS switched-capacitor voltage - TC1044SCPA Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari True bypass switch Toate componentele sunt testate/masurate individual inainte de a fi lipite PCB-urile sunt de foarte buna calitate si au urmatoarele caracteristici: Layers: 2 Silkscreen:White Surface Finish: HASL(with lead) PCB Thickness: 1.6 PCB Color: Green, Purple, Red, Yellow, Blue, White, Black Flying Probe Test: Fully Test Case-ul este de aluminiu, este vopsit si gravat dupa cum se poate vedea si in imagini. Demo:
 2. Pedala a fost consturita dupa schema originala, nu m-am abatut de la valori si am folosit numai piese de calitate. Componente: Electrolytic capacitor: Nichicon Metal film capacitor: KEMET Metal film resistor: toleranta de 1% Operational amplifier - TL072 CMOS switched-capacitor voltage - TC1044SCPA Diode originale de germanium 1n34a (sunt extrem de rare si greu de gasit pentru ca nu se mai fabrica) Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari True bypass switch Toate componentele sunt testate/masurate individual inainte de a fi lipite PCB-urile sunt de foarte buna calitate si au urmatoarele caracteristici: Layers: 2 Silkscreen:White Surface Finish: HASL(with lead) PCB Thickness: 1.6 PCB Color: Green, Purple, Red, Yellow, Blue, White, Black Flying Probe Test: Fully Test Case-ul este de aluminiu, este vopsit si gravat dupa cum se poate vedea si in imagini. Demo:
 3. Pedala a fost consturita dupa schema originala, nu m-am abatut de la valori si am folosit numai piese de calitate. Componente: Electrolytic capacitor: Nichicon Metal film capacitor: KEMET Metal film resistor: toleranta de 1% Operational amplifier - JRC4558D Diode originale Panasonic MA150 (sunt extrem de rare si greu de gasit pentru ca nu se mai fabrica, modelele noi de TS care se gasesc pe piata nu mai au aceste diode, care se gasesc numai in pedalele vintage) Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari True bypass switch Toate componentele sunt testate/masurate individual inainte de a fi lipite PCB-urile sunt de foarte buna calitate si au urmatoarele caracteristici: Layers: 2 Silkscreen:White Surface Finish: HASL(with lead) PCB Thickness: 1.6 PCB Color: Green, Purple, Red, Yellow, Blue, White, Black Flying Probe Test: Fully Test Case-ul este de aluminiu, este vopsit si gravat dupa cum se poate vedea si in imagini.
 4. Pedala a fost consturita dupa schema originala, nu m-am abatut de la valori si am folosit numai piese de calitate. Componente: Electrolytic capacitor: Nichicon Metal film capacitor: KEMET Metal film resistor: toleranta de 1% Operational amplifier - TL072 CMOS switched-capacitor voltage - TC1044SCPA Diode originale de germanium 1n34a (sunt extrem de rare si greu de gasit pentru ca nu se mai fabrica) Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari True bypass switch Toate componentele sunt testate/masurate individual inainte de a fi lipite PCB-urile sunt de foarte buna calitate si au urmatoarele caracteristici: Layers: 2 Silkscreen:White Surface Finish: HASL(with lead) PCB Thickness: 1.6 PCB Color: Green, Purple, Red, Yellow, Blue, White, Black Flying Probe Test: Fully Test Case-ul este de aluminiu, este vopsit si gravat dupa cum se poate vedea si in imagini.
 5. Pedala a fost consturita dupa schema originala, nu m-am abatut de la valori si am folosit numai piese de calitate. Componente: Electrolytic capacitor: Nichicon Metal film capacitor: KEMET Metal film resistor: toleranta de 1% Operational amplifier - JRC4580D CMOS switched-capacitor voltage - TC1044SCPA Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari True bypass switch Toate componentele sunt testate/masurate individual inainte de a fi lipite PCB-urile sunt de foarte buna calitate si au urmatoarele caracteristici: Layers: 2 Silkscreen:White Surface Finish: HASL(with lead) PCB Thickness: 1.6 PCB Color: Green, Purple, Red, Yellow, Blue, White, Black Flying Probe Test: Fully Test Case-ul este de aluminiu, este vopsit si gravat dupa cum se poate vedea si in imagini.
 6. Super Six Stevie mod, Blackface Deluxe, Jubilee, Eternity Burst inca negravate (pot fi gravate laser si personalizate la cerere)
 7. PCB-ul respecta schema originala, este de foarte buna calitate si are urmatoarele caracteristici: Layers: 2 Silkscreen:White Surface Finish: HASL(with lead) PCB Thickness: 1.6 PCB Color: Black Flying Probe Test: Fully Test Componente: Electrolytic capacitor: Panasonic FC, Nichicon Metal film capacitor: KEMET Metal film resistor: toleranta de 1% Operational amplifier - TL072 CMOS switched-capacitor voltage - TC1044SCPA Diode originale de germanium 1n34a (sunt extrem de rare si greu de gasit pentru ca nu se mai fabrica) Potentiometre: ALPHA cu terminale lungi lipite direct pe placa fara a fi nevoie sa folosesc conectori suplimentari True bypass switch Toate componentele sunt testate/masurate individual inainte de a fi lipite. Foarte important: - Schema a fost respectata cu strictete la proiectarea PCB-ului - Piesele au exact valoarea indicata in schema si au fost masurate individual - diodele de germanium sunt renumitele 1n34a folosite de Klon, diode care se gasesc extrem de greu, majoritatea anunturilor de pe amazon, ebay si altele fiind fake. Case-ul este de aluminiu, vopsit in alb (vopsea cauciucata), partea superioara fiind acoperita de un autocolant transparent printat si dat cu un strat de lac. Poate fi alimentat la 9v prin cablu, dar poate fi folosita si baterie (inclusiv in paralel, cat timp cablul este conectat, contactul de la baterie se dezactiveaza automat ) Pretul este fix, nu fac schimburi, predare personala in Timisoara sau trimit in tara prin curier(livrare cu verificare) costul transportului este suportat de catre client La cerere pot executa si varianta mini, care din punct de vedere hw e identica fiind adaptata sa intre intr-un case mai mic.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.