www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RockyVlad

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

RockyVlad last won the day on March 3 2020

RockyVlad had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Pe oriunde aud chitare cântând

Other Information

  • Band
    Coloana Vertebrală
  • Gear
    Fender Telecaster, Epiphone Dot

Recent Profile Visitors

4089 profile views

RockyVlad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. * Se vinde doar calculatorul, fără mouse sau tastatură. ** Pentru mai multe poze și detalii, contactați-mă
  2. A fost calculatorul meu de lucru din ianuarie 2017 și până luna trecută. Îl vând pentru că am făcut upgrade la Mac Mini cu procesor M1 – însă deja îmi lipsește ecranul retina, nimic altceva de pe piață nu se compară :)) Este modelul cu procesor i5 de 3.1 Ghz, 8 GB de RAM, placă video Intel Iris Pro 6200 și HDD de 1 TB. Are toate componentele sudate pe placa de bază, deci nu poate primi upgrade-uri interne – dar i se poate schimba HDD-ul cu un SSD NVMe. Eu nu am făcut acest upgrade pentru că este un dispozitiv prea fin pentru mâinile mele și nu am vrut să stric ceva. În schimb, am conectat un SSD extern (Samsung T5) și am făcut boot de pe el. Este de vreo 5 ori mai rapid decât un HDD și diferența chiar se simte. HDD-ul intern poate fi folosit pentru stocare de lungă durată. Recomand calculatorul pentru editare foto și audio. Merge foarte bine în Photoshop, Garageband, Logic Pro, Pro Tools și multe altele. În plus, este compatibil cu dispozitivele Universal Audio și rulează toate pluginurile fără probleme de compatibilitate (generația nouă M1 emulează arhitectura software x86, deci nu oferă o experiență ideală).
  3. Întrucât am cumpărat un Digitech Trio pentru repetiții și pedala are looper inclus, mă despart de prima mea iubire în ale loopingului: EHX 720, minunăția pe care am cumpărat-o de la Muziker în 2017 și pe care am folosit-o pentru a compune câteva melodii pe care probabil că nimeni nu le va asculta vreodată. Ceea ce mi-a plăcut la 720 este posibilitatea de a reda loop-urile la jumătate de viteză și/sau invers (reverse). Sunt funcții de care am abuzat puțin pentru a compune și chiar am conectat pedala la interfața audio pentru a reda exact sunetele. Nu am scos niciodată din casă pedala, nu am folosit niciodată funcția stereo și încă am cutia originală și alimentatorul EHX de 9.6V. Toate vor fi incluse în pachet. Sper că looperul va ajunge în mâinile cuiva care va scrie hituri pentru a-i oferi gloria pe care o merită. În sertarul meu nu face prea multe. IMG_5848.HEIC IMG_5849.HEIC IMG_5850.HEIC IMG_5851.HEIC
  4. Pe Muziker, un Lil' Looper (fratele mai mic și mai limitat al lui VDL-1) costă 630 de lei. Prin urmare, voi crește prețul la 550: https://www.muziker.ro/vox-lil-looper Dacă nu vă place creșterea de preț, puteți merge la McMusic: https://www.mcmusic.ro/efecte/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper.html
  5. Ofertă valabilă până la sfârșitul lunii martie: 400 de lei! Dacă plătiți în avans, ofer livrarea gratuită oriunde în țară. Pentru plata la livrare va trebui să achitați voi curierul.
  6. Dacă reușesc să termin luna cu bani în buzunar (am ziua de naștere pe 25) și tu încă mai ai pedala, atunci ți-o cumpăr eu. Ai cumva idee care este anul fabricației?
  7. Preț nou: 580 de lei Prețul de la McMusic este de 900 de lei, iar eu nu am folosit pedala de mai mult de 5 ori. Aparent sunt suficient de mofturos să prefer efecte individuale analogice și nici nu sunt mare fan de wah (deși credeam că voi fi pentru a reproduce tonurile lui Clapton din perioada Cream sau Jimmy Page). Dacă plata se face în avans, ofer livrarea gratuit oriunde în țară.
  8. Fender Mustang I a fost primul amplificator pe care l-am avut (pe vremea aia aveam tot un Squier Bullet) și nu regret absolut deloc decizia. Are toate efectele și tonurile necesare pentru a mă ajuta să găsesc ceea ce îmi place. Și dacă îți place să conectezi amplificatorul la calculator, poți regla efectele și parametrii lor individual, având posibilitatea de a salva preseturi. Nu este pe lampă, probabil că nu este folosit de profesioniști în studio, dar este perfect pentru un începător (și nu numai, am avut surprize plăcute atunci când am l-am redescoperit). Dacă ai ceva mai mulți bani, recomand Yamaha THR 10 – în experiența mea, experiența digitală care se apropie cel mai mult de sunetul pe lămpi. Și dacă vrei să încerci ceva pe lămpi din prima, Bugera face niște amplificatoare mici, compacte, ușoare și ieftine care se numesc V5. Pasul următor ar fi Blackstar HT1 sau HT5, sau Vox AC15. Există o discuție ceva mai amplă despre tipurile de amplificator (Fender, Marshall, Vox) și caracteristicile lor. Dar pentru clean-uri cristaline și pentru chitara ta în stil Fender, nu poți să faci alegeri greșite atunci când optezi pentru Mustang I.
  9. Până la 1 februarie 2020, prețul scade la 500 de lei. După 1 februarie va urca la 580.
  10. Se vinde looperul cu pedală pentru wah/volum și efecte multiple Vox VDL1. L-am luat pentru a compune piese, dar s-a dovedit a fi prea complicat pentru mine și am preferat ceva mai mic și simplu (Ditto Looper). Mai mult, am fost atât de ocupat în ultimul timp încât pur și simplu nu am mai avut timp să cânt. Prin urmare, cred că m-aș bucura foarte tare dacă aș găsi pe cineva care să utilizeze pedala așa cum trebuie. Consider că Vox VDL1 este ideal pentru cei care cântă în locuri publice și au nevoie de un număr cât mai mare de efecte (wah, volum, modulații, simulatoare de chitară acustică și chitară bass, reverb, delay, pitch și multe altele). Evident, efectele sunt digitale și nu se pot compara cu echivalentul lor analogic. Dar în contexul loop-urilor suprapuse și mixate, majoritatea oamenilor nici nu vor sesiza diferența. Pedala are și intrare XLR pentru microfon, astfel încât efectele să poată fi folosite pentru voce sau diverse sunete de fundal. Produsul costă 900 de lei la McMusic: https://www.mcmusic.ro/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper.html Iată aici un demo al celor de la Andertons:
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.