www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

LumpY

Active Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About LumpY

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  FacePlant, Kwalia

Recent Profile Visitors

4553 profile views
 1. Schimb acest amplificator cu unul mai mic, diferite modele (max 30w) + diferenta.
 2. accept si schimb cu diferite optiuni de amp-uri mai mici, de max 30w, + diferenta
 3. se poate vedea si incerca in Timisoara. Pretul e negociabil
 4. Vand Amplificator Hughes & Kettner Coreblade cu cabinet Harley Benton G212 Vintage Head: -100W, etaj final pe lampi 6L6 sau EL34 (automatic bias - functioneaza cu ambele tipuri de lampi), cu diagnostic pentru fiecare lampa in parte -etaj preamp, lampi. -Efecte integrate pt Reverb, delay, modulatie -Footswitch inclus, -bancile cu preseturi se pot salva pe stick USB -noise suppressor integrat (inainte si dupa preamp) pentru tonuri high gain mai articulate Cabinet: - 120W, 2x 12" Celestion Vintage 30 speakers Cost inital noi: ~8000 RON Head-ul , ~1200 RON cabinetul
 5. Inca nu am verificat toate sigurantele fuzibile cu multimetrul, dar la prima vedere par intacte. Voi verifica si cu multimetrul curand. LED-urile de diagnostic pentru lampi raman aprinse si dupa ce il scot din stand by in ON, cand in mod normal ar fi trebuit sa se stinga. Cu sau fara lampi montate in socluri, comportamentul e identic. Nici in amp nici in preamp, lampile nu se incalzesc deloc. Nu miroase nimica a ars, nu arata nimica in neregula (cel putin la prima vedere).
 6. Salut, Este vorba despre un amplificator H&K Coreblade de 100W cu 4 lampi EL34 si 3 lampi in preamp, care nu mai vrea sa incalzeasca lampile nici in "stand by" nici in "ON". Nu se aprinde filamenul nici macar in lampile preampului si toate raman complet reci. Problema a aparut subit, dupa un concert in care a functionat fara probleme. Aveti vreo sugestie de posibile cauze ?
 7. Cabinet ibanez Thermion cu difuzoare Celestion V30 4x12, roti detasabile. Cabinetul a fost cumparat nou in 2014 de la McMusic din Timisoara. Schimb cu un alt cabinet 2x12, in functie de oferta primita. (de preferat Mesa, ENGL, Orange, Diezel)
 8. m-ar interesa la un schimb cu un Ibanez Thermion 4x12 Celestion V30. daca esti interesat, pm, daca nu, succes la vanzare
 9. te-ar interesa un schimb + o diferenta de pret cu un Ibanez Prestige SR4000E ? https://forums.rgc.ro/topic/118193-ibanez-prestige-sr4000e/ p.s. de ce vrei sa-l schimbi ?
 10. LumpY

  caut Lutier

  Sunt interesat de inlocuirea dozelor pe un bass Ibanez Prestige SR4000E de un lutier din Timisoara. Pentru inlocuirea dozelor bartolini custom single coil este necesara marirea cavitatii dozelor, fiind necesar un lutier. Dozele ar fi inlocuite cu Nordstrand sau Aguilar pickups. detalii despre bass: https://forums.rgc.ro/topic/118193-ibanez-prestige-sr4000e/
 11. Specificatii: 5-piece wenge/bubinga neck, KTS tone resonant titanium reinforced Mahogany body Medium frets Wenge fingerboard White pearl oval inlays Mono-Rail IV bridge Bartolini Custom passive soapbar neck pickup Bartolini Custom passive soapbar bridge pickup Power Curve III EQ Gotoh tuners Controls: Volume Bass Boost/Cut Mid Boost/Cut Balancer Mid Q EQ On/Off Made in Japan Hard case included Bassul a fost cumparat in Noiembrie 2015 nou, de la un magazin online (fara sa-l pot incerca). Gatul este subtire, ranforsat cu titan, foarte comod. Corzile sunt f aproape de taste, fara fret buzz, iar de uzura tastelor este inexistenta. Singurul motiv pentru care il vand este ca tonul nu este potrivit genului muzical pentru care am nevoie de el, iar dozele sunt custom, single coil, si necesita scobirea corpului pentru a face loc altor doze humbucker. Accept schimburi +/- diferenta de $ cu Warwick, Ibanez prestige (modelul cu doze nordstrand), Mayones, Spector si altele, depinzand de configuratie si stare. Se poate incerca in Timisoara.
 12. Pret: n.a. Localitate: Timisoara Contact: mesaj privat sau reply la topic Link producator: http://hughes-and-kettner.com/products/coreblade/coreblade-head/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Headul Coreblade +/- Cabinet Ibanez Thermion 4x12" Celestion V30 +/- diferenta de bani Cumparate noi, din magazin in 2013 schimb cu: - Mesa Boogie Dual rectifier - EVH 5150 III - Diezel Herbert / Einstein - ENGL Savage / Invader Se poate incerca oricand in Timisoara. Motivul schimbului este interesul de a cunoaste si alte ampuri hi-gain pe lampi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.