www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexGibson

Active Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14
 • Feedback

  100%

AlexGibson last won the day on August 14 2020

AlexGibson had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

2 Followers

About AlexGibson

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Semnal M - TOTO Tribute Romania
 • Gear
  Chitare : - Music Man Luke 2
  - Jackson DKMG
  - Acoustic Tenson Guitar
  - Yamaha Classical Guitar
  - Fender Standard Stratocaster USA
  - Ibanez K7


  Axe-Fx II XL+

Recent Profile Visitors

2962 profile views
 1. New backing track! Stiu ca tuturor le place Pink Floyd, si in special aceasta piesa, si solo-ul demential de la final. Asa ca m-am gandit ca cine il invata, are nevoie si de un backing track pentru a-si satisface cantatul. Sper sa va placa, orice feedback e bine venit! Cheers!
 2. Al 2-lea backing track este solo-ul lui Steve Vai pe piesa de la Whitesnake "Now You're Gone" la care din nou, nu am gasit niciun backing track valabil pe YouTube. Asa ca i-am facut eu unul.
 3. Salutari! De curand am inceput sa fac backing track-uri pentru diverse solo-uri de chitara. Am observat ca pe youtube sunt foarte multe ce au o calitate de sunet mai proasta sau nu sunt respectate acordurile. Asa ca, pe canalul meu de YouTube voi posta ce lucrez si va tin la curent si pe forum. Primul backing track este de la piesa celor de la STEELHEART si se intituleaza "She's Gone". Un solo foarte drag mie pe care l-am studiat mai demult, dar, la care nu i-am gasit un backing track niciodata. Asa ca l-am facut eu si vi-l pun la dispozitie. Cheers!
 4. A 3-a piesa la care ii facem cover. Speram sa va placa! Cheers!
 5. Iata si episodul cu nr. 2 din seria "RIFFS & LICKS". De data aceasta este vorba despre Jake E. Lee, fostul chitarist al celebrului artist Ozzy Osbourne, cu care a inregistrat un album numit "Bark at the Moon". Jake E. Lee este un chitarist extraordinar de bun in ale tehnicii curate, viteza, si mai ales melodicitate. Am ales RIFF-ul principal de pe piesa "Bark at the Moon", iar ca si LEAD part, am ales ultima parte a piesei care mi s-a parut repetitiva, melodica, si numa' buna de exercitiu de coordonare intre mana dreapta si mana stanga folosind diferite tehnici precum hammer-on si pull-off. Pachetul contine : - Tab-uri pentru Guitar Pro 5 / 7 dar si in forma PDF. : - Video in Slow Motion pentru fiecare pasaj. : - 1 Backing Track pentru RIFF : - 1 Backing Track pentru LEAD : - Full Performance Video Un feedback mi-ar prinde bine, poate un subscribe sau un share! Nu ezitati sa ma contactati pentru acest pachet. Cheers!
 6. Salutari tuturor! Am creat o serie noua de clipuri care se intituleaza "RIFFS & LICKS" unde voi prezenta parti muzicale scrise de chitaristi renumiti, riff-uri, pasaje de solo. Toate videoclipurile sunt insotite de : - Tab-uri pentru Guitar Pro 5 / 7 dar si in forma PDF. : - Video in Slow Motion pentru fiecare pasaj. : - 1 Backing Track pentru RIFF : - 1 Backing Track pentru LEAD : - Full Performance Video In primul episod am ales o piesa numita "Anguish and Fear" scrisa de renumitul chitarist de gen neo-classical metal si anume, Yngwie J. Malmsteen. Piesa a aparut pe albumul "Marching Out" din 1985. Am ales RIFF-ul principal al piesei si un LICK de viteza pentru cei care vor sa-si imbunatateasca tehnica la mana dreapta, respectiv mana stanga. Aceste pachete vor fi GRATIS pentru toti cei care vor sa studieze in detaliu. Puteti sa ma contactati pe : - Forum - Facebook : Alex Gibson - Instagram : _alexgibsonmusic - E-mail : alexgibson0409@gmail.com Zi faina!
 7. Salutare! Caut sa achizitionez o chitara electro-acustica de preferat Takamine/Yamaha/Crafter neaparat cu Cutaway. Buget maxim 1500 de lei. Merci!
 8. Un nou cover e UP pe YouTube! "I will remember" O piesa compusa de Steve Lukather si interpretata de legendara trupa TOTO. Noi am decis sa ii facem un cover. Aceasta este varianta LIVE din turneul "Livefields" 1999. Enjoy! LIKE & SHARE & SUBSCRIBE! Va dorim toate cele bune in aceste momente grele!
 9. Prima piesa intitulata "I'll be over you" compusa de Steve Lukather. Sper sa va placa! LIKE & SHARE & SUBSCRIBE! Membrii Vocals: Catalin Marian Keys/Piano: Cente Cristian Guitars: Alex Gibson Bass: Tudor Pop Drums: Razvan Rotis
 10. Salut! Un solo legendar al chitaristului Steve Lukather pe piesa "Rosanna"
 11. Salutare! Va prezint prima mea compozitie si productie de pana acum. Sunt foarte recunoscator tuturor ce au facut parte acestui proiect! Am incercat sa scriu o poveste prin intermediul notelor muzicale si a armoniei. Acesta este rezultatul si sper sa va placa
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.