www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexGibson

Active Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19
 • Feedback

  100%

AlexGibson last won the day on September 11

AlexGibson had the most liked content!

Community Reputation

101 Excellent

3 Followers

About AlexGibson

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  TAXI - Semnal M - TOTO Tribute Romania
 • Gear
  Chitare :

  - Music Man Luke 2
  - Jackson DKMG
  - Ibanez AZ2402-PWF
  - Fender Standard Stratocaster USA
  - Ibanez K7
  - Takamine GN93CE-NAT


  - Axe-Fx II XL+
  - Line6 Helix Floor

Recent Profile Visitors

3870 profile views
 1. Pun la vanzare o pereche de monitoare KRK Rokit de 6 Inch, generatia a 3-a. Sunt in stare perfecta, atat estetic cat si functional. Au fost achizitionate de la Zeedo Shop, nu prezinta zgarieturi, lovituri. Nu distorsioneaza, nu au zgomot de fond. Motivul vanzarii este pentru ca fac upgrade. Se vand doar impreuna. Pret usor negociabil.
 2. Salut! Pun la vanzare o clapa MIDI de la Novation, cu 61 de clape, velocity pads, fadere si butoane. Clapa vine in cutia originala, este intretinuta foarte bine. Functioneaza perfect. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. O zi faina! P.S: 2 poze sunt in format HEIC. Nu stiu de ce, dar puteti sa le descarcati. IMG_0890.heic IMG_0893.heic
 3. Salut! Scot la vanzare o chitara acustica cu un lemn rezonant si un grif comod. Se vinde cu tot cu case-ul original Taylor. Prezinta urme de uzura/folosinta. A fost cantata chitara, insa are nevoie de un setup! Vine cu corzi noi noute Curt Mangan coated. Las mai jos niste specificatii! Pret usor negociabil! String Type: Steel Number of Strings: 6 Body Shape: Grand Auditorium Left-/Right-handed: Right-handed Color: Natural Finish: Gloss Top Wood: Sitka Spruce Back & Sides Wood: Sapele Body Bracing: V-class Bracing with Relief Rout Binding: Black Plastic Neck Wood: Tropical Mahogany Fingerboard Material: West African Ebony Fingerboard Inlay: Gemstone, Italian Acrylic Number of Frets: 20 Scale Length: 25.5" Tuning Machines: Taylor Nickel, 17:1 ratio Bridge Material: Ebony Nut/Saddle Material: Black Graphite/Micarta Nut Width: 1.75" Electronics: ES2 Strings: Elixir Phosphor Bronze Light Case Included: Hardshell Case Body Length: 20" Body Width: 16" Body Depth: 4.62" IMG_0782.HEIC IMG_0784.HEIC
 4. Am mai gasit si niste preseturi Zakk Wylde, Andy Timmons, Bogner XTC, Mesa Lonestar, Marshall JVM si asa mai departe 6500 de lei saptamana asta!
 5. Up! Este doar la vanzare, nu mai sunt interesat de schimburi. Multumesc!
 6. Salut! Scot la vanzare Axe FX 2 XL+ in stare perfecta atat estetic cat si functional. Vine cu tot cu preseturi cumparate signature Metallica, Pantera, Eric Johnson, Yngwie Malmsteen, Steve Lukather in valoare de 300 de Euro. Se vinde cu tot cu un RACK de 4 unitati + un stabilizator de electricitate de la Thomann si anume VM-100, si cu pedala midi Behringer FCB1010 + husa Warwick Rockbag NU se vinde recieverul de casti! Doresc sa trec pe Helix Floor Board, deci daca este cineva interesat de un schimb, hit me up! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta aici pe forum,facebook sau numarul de telefon afisat. O zi faina!
 7. Mult asteptata piesa "Hold the Line" speram sa va placa!
 8. Un pic mai multe detalii v-ar ajuta sa va gasiti pe cineva. Spor!
 9. The newest one jamming with Bumblefoot!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.