www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexGibson

Newcomers
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

AlexGibson last won the day on May 14

AlexGibson had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

About AlexGibson

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Semnal M - TOTO Tribute Romania
 • Gear
  Chitare : - Music Man Luke 2
  - Jackson DKMG
  - Acoustic Tenson Guitar
  - Yamaha Classical Guitar
  - Fender Standard Stratocaster USA
  - Ibanez K7


  Axe-Fx II XL+

Recent Profile Visitors

2,463 profile views
 1. AlexGibson

  RIFFS & LICKS

  Iata si episodul cu nr. 2 din seria "RIFFS & LICKS". De data aceasta este vorba despre Jake E. Lee, fostul chitarist al celebrului artist Ozzy Osbourne, cu care a inregistrat un album numit "Bark at the Moon". Jake E. Lee este un chitarist extraordinar de bun in ale tehnicii curate, viteza, si mai ales melodicitate. Am ales RIFF-ul principal de pe piesa "Bark at the Moon", iar ca si LEAD part, am ales ultima parte a piesei care mi s-a parut repetitiva, melodica, si numa' buna de exercitiu de coordonare intre mana dreapta si mana stanga folosind diferite tehnici precum hammer-on si pull-off. Pachetul contine : - Tab-uri pentru Guitar Pro 5 / 7 dar si in forma PDF. : - Video in Slow Motion pentru fiecare pasaj. : - 1 Backing Track pentru RIFF : - 1 Backing Track pentru LEAD : - Full Performance Video Un feedback mi-ar prinde bine, poate un subscribe sau un share! Nu ezitati sa ma contactati pentru acest pachet. Cheers!
 2. AlexGibson

  RIFFS & LICKS

  Salutari tuturor! Am creat o serie noua de clipuri care se intituleaza "RIFFS & LICKS" unde voi prezenta parti muzicale scrise de chitaristi renumiti, riff-uri, pasaje de solo. Toate videoclipurile sunt insotite de : - Tab-uri pentru Guitar Pro 5 / 7 dar si in forma PDF. : - Video in Slow Motion pentru fiecare pasaj. : - 1 Backing Track pentru RIFF : - 1 Backing Track pentru LEAD : - Full Performance Video In primul episod am ales o piesa numita "Anguish and Fear" scrisa de renumitul chitarist de gen neo-classical metal si anume, Yngwie J. Malmsteen. Piesa a aparut pe albumul "Marching Out" din 1985. Am ales RIFF-ul principal al piesei si un LICK de viteza pentru cei care vor sa-si imbunatateasca tehnica la mana dreapta, respectiv mana stanga. Aceste pachete vor fi GRATIS pentru toti cei care vor sa studieze in detaliu. Puteti sa ma contactati pe : - Forum - Facebook : Alex Gibson - Instagram : _alexgibsonmusic - E-mail : alexgibson0409@gmail.com Zi faina!
 3. Salutare! Caut sa achizitionez o chitara electro-acustica de preferat Takamine/Yamaha/Crafter neaparat cu Cutaway. Buget maxim 1500 de lei. Merci!
 4. AlexGibson

  TOTO Tribute Romania

  In curand!
 5. AlexGibson

  TOTO Tribute Romania

  Un nou cover e UP pe YouTube! "I will remember" O piesa compusa de Steve Lukather si interpretata de legendara trupa TOTO. Noi am decis sa ii facem un cover. Aceasta este varianta LIVE din turneul "Livefields" 1999. Enjoy! LIKE & SHARE & SUBSCRIBE! Va dorim toate cele bune in aceste momente grele!
 6. AlexGibson

  TOTO Tribute Romania

  Multumim tuturor!
 7. AlexGibson

  TOTO Tribute Romania

  Prima piesa intitulata "I'll be over you" compusa de Steve Lukather. Sper sa va placa! LIKE & SHARE & SUBSCRIBE! Membrii Vocals: Catalin Marian Keys/Piano: Cente Cristian Guitars: Alex Gibson Bass: Tudor Pop Drums: Razvan Rotis
 8. AlexGibson

  TOTO - Rosanna

  Salut! Un solo legendar al chitaristului Steve Lukather pe piesa "Rosanna"
 9. AlexGibson

  Alex Gibson - Human Ascension

  Multumesc de pareri, apreciez mult!
 10. Salutare! Va prezint prima mea compozitie si productie de pana acum. Sunt foarte recunoscator tuturor ce au facut parte acestui proiect! Am incercat sa scriu o poveste prin intermediul notelor muzicale si a armoniei. Acesta este rezultatul si sper sa va placa
 11. AlexGibson

  ce chitara sa-mi cumpar?

  O chitara versatila cu care ai putea canta si Rock mai agresiv si sa obtii si un clean curat si caldut + punch si rezonanta foarte buna, as recomanda MusicMan Luke 2, si iti mai raman banuti. Alta varianta ar fi Ibanez Prestige. Din propria experienta spun ca astea 2 chitari mi-au satisfacut urechile si mainile foarte bine Dar, la asa suma iti recomand sa probezi orice chitara doresti sa achizitionezi. Pentru ca sunt diferente mari de grif si de sunet. Spor!
 12. Salut! Pun la vanzare un amplificator Bugera Full Tube. Prezinta urme de uzura, insa functioneaza perfect. Nicio problema cu potentiometrele sau cu butoanele. Mai jos pun toate specificatiile! Power: 55 W 2 Channels Loudspeaker: 1x 12" Turbosound Preamp: 3x 12AX7 tubes Power amp: 2x 6L6 tubes 3-Band EQ 2 Inputs: "Normal" and "Bright" Switchable between triode and pentode Reverb effect FX loop Speaker outputs for 4/8/16 Ohm Weight: 24.3 kg Incl. foot switch for channel and reverb
 13. AlexGibson

  vând [EXPIRAT] Line6 Relay G90

  S-a vandut. Mersi RGC!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.