www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexGibson

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

AlexGibson last won the day on November 5 2021

AlexGibson had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    TAXI - Semnal M - TOTO Tribute Romania
  • Gear
    Chitare :

    - Music Man Luke 2
    - Jackson DKMG
    - Ibanez AZ2402-PWF
    - Fender Standard Stratocaster USA
    - Ibanez K7
    - Takamine GN93CE-NAT


    - Axe-Fx II XL+
    - Line6 Helix Floor

Recent Profile Visitors

4992 profile views

AlexGibson's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

115

Reputation

  1. Salut! Pun la vanzare un Backpack Line6 Helix in stare foarte buna. A fost folosit de maxim 10 ori. Îl vând deoarece am vândut și Helix-ul. Probabil cel mai comod ghiozdan pe care l-am purtat vreodată. Multumesc! IMG_3605.HEIC IMG_3606.HEIC IMG_3607.HEIC IMG_3608.heic IMG_3609.HEIC
  2. Salutare! Caut sa cumpăr Mesa Boogie Lonestar Special 2x12 combo. Daca are cineva, sau știți pe cineva sa aibă, contactați-ma Merci!
  3. Dupa un an de zile de studiu, ar trebui sa poti canta "Ten Words" de la Joe Satriani, cateva solo-uri din piese gen "I won't hold you back" - TOTO, solo Guns N Roses "November Rain" etc. asta pe sectia melodica. Pe sectia ritmica e important sa stii "Hotel California" - Eagles, un Metallica Sad But True sau Enter Sandman, Eric Clapton - Layla, si lista continua. Astea ar fi niste exemple, parerea mea.
  4. De data asta am ales sa fac un Jam Track Extended pe un instrumental super misto de la TOTO. Mi-a placut mult sa improvizez pe asta asa ca am facut unul. Spor!
  5. @mike_KidLazy Iti multumesc frumos! Apreciez! 🤘 Intre timp, am mai incarcat pe canalul meu de YouTube un backing track si de data asta un Dream Theater! 😎 Un solo foarte bine gandit si executat, din piesa "Barstool Warrior" de pe albumul "Distance over Time". Am reprodus backing track-ul si l-am rugat pe un prieten foarte bun sa faca pe Jordan Rudess, si ulterior s-a alaturat si prietena lui la bass. Sper sa va placa! I had fun doing this!
  6. This solo rocks! 😎 Have you tried it yet?
  7. Pentru fanii Yngwie Malmsteen, aici este un backing track de la piesa "Island in the Sun" - Alcatrazz din 1983. Spor!
  8. Un proiect secundar de al meu. Unde am imbinat putin muzica de stil Lo-Fi cu lick-uri de chitara, synth-uri, percutii si alte cele. Sper sa va placa!
  9. Backing track nou! De data asta am ales Vinnie Moore - Cinema, de pe albumul Meltdown din 1991. O piesa fantastica pe care am inceput s-o studiez inca de cand aveam 15 ani, si eram frustrat ca nu aveam un backing track cat de cat ok sa pot s-o exersez. Asa ca am crescut si am invatat sa lucrez putin prin studio... :)) Sper sa va placa! Spor!
  10. Pun la vanzare o pereche de monitoare KRK Rokit de 6 Inch, generatia a 3-a. Sunt in stare perfecta, atat estetic cat si functional. Au fost achizitionate de la Zeedo Shop, nu prezinta zgarieturi, lovituri. Nu distorsioneaza, nu au zgomot de fond. Motivul vanzarii este pentru ca fac upgrade. Se vand doar impreuna. Pret usor negociabil.
  11. Salut! Scot la vanzare o chitara acustica cu un lemn rezonant si un grif comod. Se vinde cu tot cu case-ul original Taylor. Prezinta urme de uzura/folosinta. A fost cantata chitara, insa are nevoie de un setup! Vine cu corzi noi noute Curt Mangan coated. Las mai jos niste specificatii! Pret usor negociabil! String Type: Steel Number of Strings: 6 Body Shape: Grand Auditorium Left-/Right-handed: Right-handed Color: Natural Finish: Gloss Top Wood: Sitka Spruce Back & Sides Wood: Sapele Body Bracing: V-class Bracing with Relief Rout Binding: Black Plastic Neck Wood: Tropical Mahogany Fingerboard Material: West African Ebony Fingerboard Inlay: Gemstone, Italian Acrylic Number of Frets: 20 Scale Length: 25.5" Tuning Machines: Taylor Nickel, 17:1 ratio Bridge Material: Ebony Nut/Saddle Material: Black Graphite/Micarta Nut Width: 1.75" Electronics: ES2 Strings: Elixir Phosphor Bronze Light Case Included: Hardshell Case Body Length: 20" Body Width: 16" Body Depth: 4.62" IMG_0782.HEIC IMG_0784.HEIC
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.