www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

loris

Active Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by loris

 1. Se vinde un mad professor little green wonder, hand wired version, made in finland, pretul ei de noua a fost 369 euro...pretul de vanzare e 950 lei...gata negociat...e genul de pedala care o pornesti...si nu iti mai place chitara cu ea oprita. Daca imi revin financiar, se scoate de la vanzare.
 2. Vand tc helicon voicelive 2 extreme edition, stare buna de functionare, alimentator inclus. Pretul este fix.
 3. Vand o pedala Boss DD7, stare f buna, cutie originala....pretul este fix 450 lei. Avand in vedere noile preturi la pedalele Boss...pretul cerut de mine este f ok si este fix!
 4. Vand un modul de tobe Alesis D4, celebru si folosit pe multe inregistrari pe planeta asta...modulul functioneaza perfect, pretul este de 300 lei fix.
 5. Se vinde un Strymon Big Sky ca nou, la cutie, are inca folia pe ecran...pretul este fix 1800 de lei. Revin si cu poze...
 6. Vand un Eventide H9 standard...stare f buna, alimentator original. Face de toate...Pretul este de 1800 lei.
 7. Fara alimentator, la doar 200 lei !!!!!! Super ocazie !!!!
 8. Vand modul tobe Alesis DM8, cablurile aferente sunt incluse, alimentator original. Pretul este fix 400 lei.
 9. Vand JHS Angry Charlie...cutie, manual incluse. Pretul este de 600 lei...pe reverb cu transport ajungi la 200 euro sau mai mult...
 10. Vand Simble Overdrive, made in Finland...cutie, manual incluse. Pretul este de 600 lei...pe reverb cu transport ajungi la 200 euro!
 11. Ceva de pe youtube pentru cei care nu cunosc de ce in stare acest preamp...
 12. Tonuri de Paul Ciuci....at your finger tips!!!!
 13. Vand xotic rc booster, stare f buna. Nu are nevoie de nici o lauda...prietenii stiu de ce! Pretul este fix. Daca vi se pare scumpa comparati cu pretul de pe reverb.com
 14. Vand tube scremer mini, cumparata de noua de la mc music. Made in Japan! Pretul este fix 250 lei.
 15. Vand o pedala auto wah fabricata in Japan de la cei de la Guyatone...pedala e f apreciata de chitaristii din intreaga lume. Guthrie Govan foloseste una in genul pt chestii funk...probabil ar cumpara o si pe aceasta, dar din pacate nu are privilegiul de a fi membru pe rgc. Este destul de mica si nu ocupa mult loc in pedalboard. Pretul este fix.
 16. Vand pedala The Kraken de la Victory Amplification, handmade in England, 4 lampi...sunetul acestei pedale este demential, nu poate fi obtinut din nici o pedala tranzistorizata! Am comparat o cu mesa v twin...facand o sa para penibila in teritoriul de drive! Carcasa e din metal solid, gri metalizata. Are mod de conectare send return dar si in fata amplificatorului. Pretul este fix si nu vreau schimburi.
 17. 2500 lei....banu jos...la pretul asta nu gasiti nici pe reverb!
 18. Sub pretul la care se poate achizitiona de pe reverb...
 19. 250 lei....numa bun de macanit in band....
 20. Vand looper boss rc 500, nou in cutie, impecabil, nu a fost scos la cantari...cumparat nou de la soundcreation.ro pentru un proiect care nu s a mai desfasurat. Pretul in magazin e de 1646 lei, eu vreau fix 1200 lei. Revin si cu poze.
 21. Vand o pereche de monitoare de studio Genelec 8030A, stare f buna, pretul in magazin au fost 4800 lei ambele, pretul cerut de mine este fix, 3000 lei pt ambele.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.