www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bach

Veteran
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31
 • Feedback

  100%

Everything posted by bach

 1. Salutare, cumpăr un Marshall 1987x sau echivalent (jmp original, Ceriatone, metro amp etc.)
 2. Vând pedalele din titlul anunțului, Boss SD 1 cu cutia originala și Boss NS 2 căruia îi lipsește eticheta fostul proprietar având-o montată în pedalboard cu scai/velcro. Preț 450 lei împreună sau: Sd1 200lei Ns2 250lei Transport gratuit prin poșta română dacă plata se face in cont bancar!
 3. Nu mai accept schimburi, includ in pret un adaptor facut de mine pentru alimentarea EMG_urilor la 24V!
 4. Accept schimburi cu alte chitare, procesoare. Pot oferi alte scule la schimb ca și diferență pentru ceva mai scump.
 5. Salut, cumpăr pickguard negru, 8 gauri ('57), 3 ply pentru stratocaster. Aștept oferte pe PM.
 6. 280 lei, nu mai sunt interesat de schimburi!
 7. Vând un Ibanez RGIR38BFE-BKF, stare foarte bună, corp mahon, EMG 808, scală de 27". A primit un set de D'addario 10-74 și baterie Duracell. L-am luat doar să mă joc puțin dar mi-am dat seama că dacă ești praf pe 6 pe 8 n-ai nici o treabă :)). Se vinde cu hardcase și toolbox. Preț 3500 lei (accept schimburi cu anumite chitare). Transportul este gratuit.
 8. Intretimp au sosit și piesele, urmează revizia! Se vor instala cei trei condensatori de filtraj F&T și două JJ EL 34L (matched set).
 9. Schimb cu placă de sunet externa cu intrare pentru instrument.
 10. Reducere de preț! Îl donez cuiva care chiar are nevoie de așa ceva!:D
 11. Donez un case pentru pedalboard, 61x30cm (interior). Este construit din placaj de 8 mm și colțare de aluminiu. Preț 0 lei
 12. Salutare, Scot la vânzare un super combo ediție limitată, an '88. Marshall Jcm 50/25 Model 2558, varianta combo a faimoaselor gead-uri folosite de Slash, Bonamassa, Frusciante, Norum și alții. Amplificatorul are difuzoarele originale v30 (din păcate stickerele lipsesc dar are codurile de șasiu și membrane după care se pot identifica ușor), vestitele transformatoare Drake și în momentul de față un extra Ppimv instalat profesional. Amplificatorul se vinde cu sau fara PPIMV și cu o revizie completă (filtraj nou F&T, finale noi instalate și bias). Accept și schimburi cu amplificatoare mai ieftine + cash. Motivul vânzări este strict nevoia de a strânge niște bănuți pentru o altă pasiune, cântatul la chitară ne mai fiind o prioritate în ultimii ani. Preț 4500lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.