www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bach

Veteran
 • Posts

  509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by bach

 1. Salutare, schimb set Seymour Duncan YJM Fury de preferat cu Dimarzio HS3/HS4. Nu ezitați să veniți si cu alte oferte de schimb (doar seturi de doze pt strat), nu se știe ce m-ar putea tenta
 2. Cu greu scriu aici despre el, astăzi s-au stins Bujor Hariga, profesorul meu de chitară și a multor alți renumiți chitariști și muzicieni, chitarist al grupului Pro Musica. România e mai săracă!
 3. Deci al tau este
 4. bach

  RGC Timisoara

  Still here!☠️
 5. Salutare, trupa de Heavy/Power Metal cauta voce si nu numai. Cautam pe cineva pasionat care sa-si doreasca sa cante acest gen muzical si sa puna suflet in ceea ce face. Poiectul este deja in picioare de 13 ani, cu zeci daca nu mai mult de concerte sustinute prin tara. Pentru cine e curios de mai multe detalii il astept cu un mesaj personal aici! Zi faina!
 6. bach

  Schimb doze

  Doar humbucker cauți?
 7. Salut, in general cand trimit amplificatoare prin curier folosesc polistiren expandat de 5cm pe toate laturile, amplificatorul in invelesc separat in folie si bag totul intro cutie de carton cu pereti cat mai grosi, daca cutia e generoasa dubla stratul de polistiren pe anumite laturi, am trimis asa si in tara si international (Germania, Olanda, Finlanda) amplificatoare cu lampi si de valoare considerabila, toate au ajuns ok la destinatie insa in general optez pentru DPD pentru treaba asta, nu stiu FAN-ul cum se mai comporta cu coletele
 8. Un sample mai raw, fara backing track si alte efecte, doar amp+loadbox/IR+chitara, amplificatorul a fost setat cum se vede in poza. Si niste poze cu el gata.
 9. Mulțumesc! Trebuie să îl scot la lumină și să ii fac niște poze. Departe de mine gândul a mă considera vreun specialist in ale electronicii sau măcar cunoscător, sunt aici colegi cu ani de experiență pe care vi recomand cu drag! Eu am vrut doar să-mi fac damblaua facandu-mi o clonă de Marshall pentru mine si din fericire a și ieșit din prima. O sa incerc sa fac și o mini filmare la sală cu el la volum și prin cabinet săptămâna viitoare!
 10. Între timp am luat și eu un 8 multiscale, ieftin dar surprinzător de fain. Mai trebuie timp de studiu să mă obișnuiesc cu ea însă fan -ul e comod din prima, și faptul că scala e mai scurta pentru corzile subțiri face toți banii
 11. Mulțumesc, am ales special un "emerald green" zic ei, mai degrabă un British racing green zic eu, in locul banalului negru!
 12. După ani de cumpărat, testat și vândut amplificatoare m-am gândit că ar fi interesant să încerc asamblarea unui kit și cel mai tentant ca și preț a fost un kit de jtm50 de la Modulus Amplification. Kitul conține toate componentele necesare (șasiu, transformatoare, potențiometre, rezistori, condensatori etc.), carcasa (headshell), faceplate-uri etc. Am decis să îl comand fara lămpi din două motive: aveam ceva prin sertare, fiind UK cel mai probabil JJ-urile cu care venea sunt mai ieftine cumpărate în EU. Pentru cei care nu cunosc modelele anilor 60-70 Marshall, jtm50 (black flag) Este un model de tranziție de la jtm45 către Jmp-uri (plexi și metalface), ele au fost construite un singur an, 1967, prima parte a anului amplificatoarele aveau încă rectificare pe lampă trecând ulterior pe rectificare cu diode (solid state). Kitul Modulus este cel cu diode. Prețul kitului a fost de aproximativ 3750 lei incluzând vama (doar TVA in cazul acesta) și transportul. Menționez că momentan am avut doar 2 zile in care am putut meșterii la el așa că rezultatele muncii vor urma să apară undeva spre sfârșitul săptămânii viitoare.
 13. Nu e prima dată când cochetează cu elemente funerare
 14. Se pare ca a sunat ceasul si pentru Marshall Amplifiers! https://www.ft.com/content/1d945c7c-7780-415d-9bdb-a90259dc31da
 15. @charvelfan eu m-as gandi mai bine inainte de a modifica in orice fel un Charvel Custom Shop, oricat de bine ar fi facuta lucrarea si oricat de meserias e omul valoarea reala a obiectului va fi grav afectata la o posibila revanzare. Daca esti 100% hotarat sa o lasi mostenire cuiva dupa ce nu vei mai fi atunci poti face orice modificare te bucura . Parerea mea!
 16. 2012 LP Traditional (4060g)
 17. bach

  RIP Jeff Beck

  RIP Jeff Beck Guitar God Jeff Beck Dies at 78 Beck's family said the rocker suddenly contracted bacterial meningitis and peacefully passed away Tuesday. Jeff Beck, one of the greatest guitarists of all time who rose to fame in the English rock band The Yardbirds, died on Tuesday. He was 78. His family said in a statement on Wednesday: “It is with deep and profound sadness that we share the news of Jeff Beck’s passing. After suddenly contracting bacterial meningitis, he peacefully passed away yesterday. His family ask for privacy while they process this tremendous loss.” Beck won eight Grammy Awards and ranked fifth on Rolling Stone’s list of the 100 Greatest Guitarists. He also fronted the Jeff Beck Group and Beck, Bogert & Appice.
 18. Prima mea experiență în domeniul chitarelor extended range a fost cu un Ibanez rgir38-bkf (atașez un link cu chitara). Chitara nu a stat foarte mult timp la mine din câteva motive ce pot ține de gusturi personale. In timpul în care a stat am constatat că orice as face nu reușesc să găsesc un ton suficient de ok pentru toate cele 8 corzi. Eu fiind în principal un chitarist lead prefer ca tot instrumentul să sune bine sau mai corect spus încerc să pun in practică soundul ce-l am in cap. Acest Ibanez este o chitară cu corp de mahon, scală 27" și doze EMG 808. Ce nu mi-a plăcut este că având scala de 27" acordurile cu care eram obișnuit nu mai sunau la fel, e greu de descris, tensiunea mai mare a corzilor as putea spune că e o chestie cu care te poți obișnui in scurt timp, setul de corzi pe care l-am folosit era 9-74 (nimic extrem). EMG -urile nu mi-au spus mai nimic, nu am găsit absolut nimic care să mă atragă la ele, nici măcar după ce le-am alimentat cu 24v unde ar fi trebuit să mai prindă viață. Scala de 27 " consider că e puțin scurtă pentru a 8-coarda, un 28" cred/sper că ar fi mai potrivit pentru a avea claritatea pe care o căutam sau pe care speram să o aud in notele joase. In concluzie, din punctul meu de vedere a fost o experiență interesantă și un impuls de a mai citi/studia puțin domeniul acestor instrumente și a mă orienta în timp, când îmi va permite și bugetul către ceva multiscale. Următorul 8 string pe care as dori sa îl încerc ar trebui să ai aiba următoarele caracteristici: Ash/alder body 26-28" scale Passive pickups! Aș aprecia daca v-ați rupe câteva minute cei care ați avut experiență cu chitarele cu 8 corzi să vă spuneți povestea/părerea aici! Seară faină!
 19. Salutare tuturor! Fiind atras in ultima vreme de chitarele cu mai mult de 6 corzi m-am gandit sa creez un topic dedicat celor ce sunt fani sau doar curiosi de categoria asta de instrumente! Puteti posta linistiti poze, video-uri, review-uri cu instrumentele voastre, orice material educativ este un plus pentru comunitate!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.