www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bach

Veteran
 • Posts

  491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Everything posted by bach

 1. Prima mea experiență în domeniul chitarelor extended range a fost cu un Ibanez rgir38-bkf (atașez un link cu chitara). Chitara nu a stat foarte mult timp la mine din câteva motive ce pot ține de gusturi personale. In timpul în care a stat am constatat că orice as face nu reușesc să găsesc un ton suficient de ok pentru toate cele 8 corzi. Eu fiind în principal un chitarist lead prefer ca tot instrumentul să sune bine sau mai corect spus încerc să pun in practică soundul ce-l am in cap. Acest Ibanez este o chitară cu corp de mahon, scală 27" și doze EMG 808. Ce nu mi-a plăcut este că având scala de 27" acordurile cu care eram obișnuit nu mai sunau la fel, e greu de descris, tensiunea mai mare a corzilor as putea spune că e o chestie cu care te poți obișnui in scurt timp, setul de corzi pe care l-am folosit era 9-74 (nimic extrem). EMG -urile nu mi-au spus mai nimic, nu am găsit absolut nimic care să mă atragă la ele, nici măcar după ce le-am alimentat cu 24v unde ar fi trebuit să mai prindă viață. Scala de 27 " consider că e puțin scurtă pentru a 8-coarda, un 28" cred/sper că ar fi mai potrivit pentru a avea claritatea pe care o căutam sau pe care speram să o aud in notele joase. In concluzie, din punctul meu de vedere a fost o experiență interesantă și un impuls de a mai citi/studia puțin domeniul acestor instrumente și a mă orienta în timp, când îmi va permite și bugetul către ceva multiscale. Următorul 8 string pe care as dori sa îl încerc ar trebui să ai aiba următoarele caracteristici: Ash/alder body 26-28" scale Passive pickups! Aș aprecia daca v-ați rupe câteva minute cei care ați avut experiență cu chitarele cu 8 corzi să vă spuneți povestea/părerea aici! Seară faină!
 2. Salutare tuturor! Fiind atras in ultima vreme de chitarele cu mai mult de 6 corzi m-am gandit sa creez un topic dedicat celor ce sunt fani sau doar curiosi de categoria asta de instrumente! Puteti posta linistiti poze, video-uri, review-uri cu instrumentele voastre, orice material educativ este un plus pentru comunitate!
 3. Vând un set de doze Fender Vintage Noiseless pentru Stratocaster. Preț 600 lei.
 4. Salut, caut sa cumpar un set de doze Fender Original 57/62. Daca aveti asa ceva de vanzare va rog dati un semn!
 5. Una și bună....sper. După 12 ani și alte 9 stratocastere :)))
 6. Salutare, cumpar pereche de monitoare Adam T5V. Astep ofertele voastre pe PM. Multumesc!
 7. Schimb cu doze stacked, noiseless, minihumbuckers, rails etc. Orice fara zgomot și hot output!
 8. Salutare, Vand un set de David Allen CS Austin Blues, momentan sunt montate in stratocaster-ul meu. Sunt interesat de ceva mai high output asa ca daca aveti sugestii de schimb sunt binevenite! Pret 700lei (mai jos aveti pretul unui set nou ca referinta dar trebuie luat in considerare ca probabil prea multe prin Europa nu sunt fiind handmade in USA) https://reverb.com/item/374674-new-david-allen-pickups-austin-blues-strat-pickup-set
 9. Mi-a fost lene sa scot fender-ul din cadru :)))
 10. Salutare, cumpar Marshall JMP (de preferat non master volume) functional sau defect. Daca aveti unul sau stiti pe cineva care ar avea asa ceva de vanzare va rog trimite-ti un mesaj cu datele!
 11. Salutare, cumpăr un Marshall 1987x sau echivalent (jmp original, Ceriatone, metro amp etc.)
 12. Vând pedalele din titlul anunțului, Boss SD 1 cu cutia originala și Boss NS 2 căruia îi lipsește eticheta fostul proprietar având-o montată în pedalboard cu scai/velcro. Preț 450 lei împreună sau: Sd1 200lei Ns2 250lei Transport gratuit prin poșta română dacă plata se face in cont bancar!
 13. Nu mai accept schimburi, includ in pret un adaptor facut de mine pentru alimentarea EMG_urilor la 24V!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.