www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bach

Veteran
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19
 • Feedback

  100%

Everything posted by bach

 1. Schimb cabinet Palmer 112 (Celestion G12T-75 16 ohm) cu pereche de difuzoare (de preferat Celestion sau Eminence) de 8 ohm.
 2. Dar dacă Epiphone e practic aceiași chitară, cu ce e mai calitativ Orville. Întreb pentru că am găsit un epiphone lpc-80 cu 850€ transport inclus iar Orville lpc se apropie de 1000 din ce am văzut
 3. Salutare, cumpăr cabinet 2x12 gol, aștept ofertele voastre în privat! Mulțumesc!
 4. Mulțumesc tuturor pentru răspuns!
 5. Caut o chitară cu 7 corzi, buget 800-900€, aștept oferte, nu sunt interesat de chitară cu corp din basswood ( am un pitic care zice "no basswood"). Aștept oferte în privat. Mulțumesc! Sărbători fericite!
 6. Nu mai sunt interesat de schimburi! Excepție fac cabinetele mai mari 2*12, 4*12 cu diferența din partea mea, desigur.
 7. Prioritate are un V ca cel din poza de mai jos
 8. Salutare, avem colegi cu experiență în Les Paul-uri japoneze din perioada "Lawsuit" ? Sunt interesat de modele de mijloc, nu entry level cu bolt-on necks și nici vârful de gamă, rarități și colecționabile. Idea este că aș cumpăra unul Les Paul bun dar fara sa plătesc brand-ul " Gibson". Mulțumesc anticipat. PS. Știu că pe google poți găsi tone de informații, sper că și pe rgc e un fan les paul și are experiență cu ele ( in trecut era un user fan Tokai, nu cred însă că mai activează)
 9. Amplificatorul revine la pretul de 1000 de euro si urmeaza sa primeasca difuzoare Jensen (originalele vor fi incluse in pachet)
 10. Cumpăr una dintre chitarele din titlu. Aștept oferte în privat. Mulțumesc!
 11. Salutare, caut sa cumpăr unul din următoarele amplificatoare: Marshall 2203, 2204 (Jcm sau Jmp), 1959, 1987(reissue sau old) - de preferat cat mai întregi și nemodificate! Mesa - Dual Rectifier (3 sau 2 channel), Mark IV. Aștept oferte în privat. Mulțumesc!
 12. Cumpar Fender Classic Series 60s Stratocaster. Astept oferte pe PM.
 13. Cumpar Epiphone Brent Hinds sau Richie Faulkner Flying V. Astept oferte pe PM
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.