www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Variant

Active Members
 • Posts

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Variant

 1. S-a vandut si asta micu' de 5W. Multumesc. Urmeaza, cel mai probabil, cel de 25W, care e facut de mai demult, acum ii pun si o bucla de efect cu LND150, sa fie, tot un fel de JCM, dar e doar ca idee de sunet, practic e facut "din mers", cum mi-a venit in momentul respectiv, nu respecta vreo schema anume, dar e fain asa. 3 moduri de drive, corector tot pe 2 benzi tip Baxandall. 25W/8ohm, finale cu 2x6P3S-EV (5881), 3x12AX7 in pre, complet in head cu tolex rosu. Revin cu el aici "la gata" si detaliem.
 2. Valabil la vanzare: Clasic 5W Single-Ended tip Marshall high-gain (jcm800), finala VALVO EL84 din anii 70, preamp cu 2x12AX7 Tung-Sol high gain abolut noi. Am folosit in locul clasicului tone stack Marshall TMB un Baxandall mult mai eficient in plaja de Treble si Bass. Controale deci Gain, Bass, Treble, Volume, constructie de asemenea full point-to-point, iesire 4/8 ohmi. PRET 700 Lei.
 3. Da, dom'le, e frumos! imi cer eu scuze. E bun. Nu va suparati baieti, sunt deprimat io de la razboiul asta, nu de la forum, aveti dreptate. Pe forumul asta am facut primele pedale cand nu facea nimeni, in 2008, apoi primele amplificatoare, cand nu facea nimeni, deci ... n-am de ce sa ma plang. Bine, acu au si intrat multi useri aici doar ca sa caute ce-am facut eu, normal, deci, for mutual benefit, imi dadeam si eu cu umila parere, atat. Hai, ca avem probleme mai grave decat aspectul rgc. ☠️
 4. Dvs. in ce calitate va bagati in seama, ca n-am inteles?? Am vazut ca sunteti un mare fan al chat-ului de pe forumul asta, si ... cam atat. N-aveti ceva mai util de facut, o viata, ceva lucrativ ? Doar tupeu. Cand ai sa ai si tu un topic cu peste 100000 de vizualizari, atunci sa ma comentezi.
 5. Rar, cand mai intru si eu pe aici, nu stiu de ce dar ma apuca asa o depresie .. forum mai insipid nu am vazut, si-am mai intrat pe ici-pe colo, ma refer strict la "appearance" ... parca am mai zis-o, asta-i tot ce pot administratorii? mai exista alternative mai de 2021-2022... sau, daca iese banu', e bun si-asa, nu?! e penibil.
 6. Super! Poza de sasiu din final e dinante de montarea buclei de efect cu LND150-uri si de reconfigurarea si mutarea trafului de iesire, de altfel un traf original Dagnall pentru Marshall, dar e ok. Cred ca nici eu nu am una din interior dupa finalizare c-am uitat sa fac. 🤪 Enjoy the ride!
 7. Head-ul de 3W s-a vandut. Il mai am pe cel de 5W tip JCM800 SE, si urmeaza unul de 20-25W cu 2x6P3S pe final, cumva un JCM900 modificat, e facut "la inspiratie" :), adica nu e dupa nicio schema clasica. PM me daca vreti sa discutam vreo lucrare custom, sau mail pe variantamps@gmail.com, mai bine. Tnx.
 8. 2009...o tempora, o mores...🙃 Trebuie sa vorbim concret, doar puterea e foarte vag. Da-mi te rog un mesaj în private sau pe mail cu ce ti-ai dori mai exact și discutam.
 9. Variant JCM800 2203 si SLO50 s-au vandut, unul in Romania, unul in Olanda. Au mai ramas cele doua mici verzi, si mai am unul gen Marshall 95% terminat, cam pe schema de JCM900, cumva, ca l-am facut la inspiratie, si are si 3 moduri de distors cu diode clipping, corector Baxandall, ma rog, mai multe, poate o sa-l pun aici ca e aproape gata.
 10. De vanzare doua monoblocuri de chitara, de apartament, cum se vede in poza, deci doar pe sasiu vopsit, sa se vada lampile incinse frumos seara, pe masa :). 1. stanga: Clean spre Mild Overdrive, 3W, configuratie Push-Pull din 2x6P1P (EL90), si o 12AX7 JJ in preamplificare, toate absolut noi. Controale sunt Gain, Tone si Volume, simplu si eficient. Iesire pe difuzor de 4, 8 sau 16 ohmi, selectabile de pe spate. Constructie full point-to-point. PRET 500 Lei. 2. dreapta: Clasic 5W Single-Ended tip Marshall high-gain (jcm800), finala VALVO EL84 din anii 70, preamp cu 2x12AX7 Tung-Sol high gain abolut noi. Am folosit in locul clasicului tone stack Marshall TMB un Baxandall mult mai eficient in plaja de Treble si Bass. Controale deci Gain, Bass, Treble, Volume, constructie de asemenea full point-to-point, iesire 4/8 ohmi. PRET 600 Lei. Alte poze: Multumesc.
 11. Head Variant JCM800 2203, dupa celebrul model de la Marshall. Am folosit ce-am considerat ca e mai bun pentru a onora cum se cuvine acest adevarat icon al amplificatoarelor din intreaga istorie! Descriere: - 100W, JCM800 Master Model - transformatoare: JCM800 100W Handmade Transformers Set by Inmadout Italia - condensatoare Orange Drops 715P, Silver Mica etc. - potentiometre Alpha 24mm, butoane originale Marshall Silver - Amphenol si Neutrik jacks - Marshall Elephant Red Tolex Schema clasica, fara mod-uri, a JCM800 de 100W, overdrive tipic Marshall, extrem de puternic. Are inclus un POWER ATTENUATOR suplimentar data de Master Volume pentru a putea fi folosit si la niveluri mai decente. Merge si pe bass absolut minunat.
 12. Clona de Soldano© SLO, in varianta de 50W, executat dupa schema originala, layout-ul original, detalii despre schema si altele, aici, de ex. Cateva cuvinte despre componentele cele mai importante si caracteristicile amplificatorului: - transformatoare bobinate special pentru SLO50 de InMADOut Italia - lampi finale 6L6GC General Electric, vintage si foarte rare! - in preamp 3 Tung-Sol-uri 12AX7 si 2 JJ-uri ECC83 - condensatori Orange Drops - switch-ing cu optocuploare, ca originalul - 4, 8, 16 Ohm selectable speaker - Line Out cu volum control - Bucla efecte activa MODURI ADITIONALE: Depth Mod, Warren Haynes Mod, POWER ATTENUATOR integrat, suplimentar fata de Master Volumes. Demo video: Poze:
 13. Pret actualizat 300 Lei, sau schimb cu SD SSL-5 Custom Staggered
 14. Tie-ti trebuie un tamplar-tapiter La combo ai sasiul pus sus, deci cu lampile si trafurile in jos, tot asa trebuie sa ramana si in format head, n-ai cum sa-l "translezi" cu faceplate-ul jos, cum e head-ul original, daca la asta te gandeai. In rest, modificarea e simpla, trebuie dat sasiul jos si lucrat la cutie, taiata ca pentru head si re-tolexata corespunzator.
 15. https://www.dioda.ro/ro/unelte-pentru-pcb/4536-suport-minibormasina-ds-012-led-minibormasina-ad-012-ds-012dad-012.html adica, totusi, la pretul asta nu cred ca renteaza munca de mai sus ... plus ca, probabil, e si mai precisa, chestia cu tubusor peste burghiu tine o vreme, spre deloc, din experienta.
 16. Please, schimbare nume in Variant, Tnx.
 17. Vand doza de BRIDGE model SEYMOUR DUNCAN SHR-1B WH, e ca si noua, inca in garantie, completa, inclusiv cutia originala. Pretul ei e in jur de 100 EUR, eu vreau 350 de lei pe ea, dat fiind ca e ca si scoasa din cutie acum. Nu mai pun eu poze ca-i ca aici: https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_sshr1b_wh.htm
 18. Nu mai sunt valabile. Closed. Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 19. Hai, copii... Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 20. Valabile! Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 21. Un bilet e 179 acum pe site, pretul meu e 100 lei bucata.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.