www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Variant

Active Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Everything posted by Variant

 1. Head-ul de 3W s-a vandut. Il mai am pe cel de 5W tip JCM800 SE, si urmeaza unul de 20-25W cu 2x6P3S pe final, cumva un JCM900 modificat, e facut "la inspiratie" :), adica nu e dupa nicio schema clasica. PM me daca vreti sa discutam vreo lucrare custom, sau mail pe variantamps@gmail.com, mai bine. Tnx.
 2. 2009...o tempora, o mores...🙃 Trebuie sa vorbim concret, doar puterea e foarte vag. Da-mi te rog un mesaj în private sau pe mail cu ce ti-ai dori mai exact și discutam.
 3. Variant JCM800 2203 si SLO50 s-au vandut, unul in Romania, unul in Olanda. Au mai ramas cele doua mici verzi, si mai am unul gen Marshall 95% terminat, cam pe schema de JCM900, cumva, ca l-am facut la inspiratie, si are si 3 moduri de distors cu diode clipping, corector Baxandall, ma rog, mai multe, poate o sa-l pun aici ca e aproape gata.
 4. De vanzare doua monoblocuri de chitara, de apartament, cum se vede in poza, deci doar pe sasiu vopsit, sa se vada lampile incinse frumos seara, pe masa :). 1. stanga: Clean spre Mild Overdrive, 3W, configuratie Push-Pull din 2x6P1P (EL90), si o 12AX7 JJ in preamplificare, toate absolut noi. Controale sunt Gain, Tone si Volume, simplu si eficient. Iesire pe difuzor de 4, 8 sau 16 ohmi, selectabile de pe spate. Constructie full point-to-point. PRET 500 Lei. 2. dreapta: Clasic 5W Single-Ended tip Marshall high-gain (jcm800), finala VALVO EL84 din anii 70, preamp cu 2x12AX7 Tung-Sol high gain abolut noi. Am folosit in locul clasicului tone stack Marshall TMB un Baxandall mult mai eficient in plaja de Treble si Bass. Controale deci Gain, Bass, Treble, Volume, constructie de asemenea full point-to-point, iesire 4/8 ohmi. PRET 600 Lei. Alte poze: Multumesc.
 5. Head Variant JCM800 2203, dupa celebrul model de la Marshall. Am folosit ce-am considerat ca e mai bun pentru a onora cum se cuvine acest adevarat icon al amplificatoarelor din intreaga istorie! Descriere: - 100W, JCM800 Master Model - transformatoare: JCM800 100W Handmade Transformers Set by Inmadout Italia - condensatoare Orange Drops 715P, Silver Mica etc. - potentiometre Alpha 24mm, butoane originale Marshall Silver - Amphenol si Neutrik jacks - Marshall Elephant Red Tolex Schema clasica, fara mod-uri, a JCM800 de 100W, overdrive tipic Marshall, extrem de puternic. Are inclus un POWER ATTENUATOR suplimentar data de Master Volume pentru a putea fi folosit si la niveluri mai decente. Merge si pe bass absolut minunat.
 6. Clona de Soldano© SLO, in varianta de 50W, executat dupa schema originala, layout-ul original, detalii despre schema si altele, aici, de ex. Cateva cuvinte despre componentele cele mai importante si caracteristicile amplificatorului: - transformatoare bobinate special pentru SLO50 de InMADOut Italia - lampi finale 6L6GC General Electric, vintage si foarte rare! - in preamp 3 Tung-Sol-uri 12AX7 si 2 JJ-uri ECC83 - condensatori Orange Drops - switch-ing cu optocuploare, ca originalul - 4, 8, 16 Ohm selectable speaker - Line Out cu volum control - Bucla efecte activa MODURI ADITIONALE: Depth Mod, Warren Haynes Mod, POWER ATTENUATOR integrat, suplimentar fata de Master Volumes. Demo video: Poze:
 7. Pret actualizat 300 Lei, sau schimb cu SD SSL-5 Custom Staggered
 8. Tie-ti trebuie un tamplar-tapiter La combo ai sasiul pus sus, deci cu lampile si trafurile in jos, tot asa trebuie sa ramana si in format head, n-ai cum sa-l "translezi" cu faceplate-ul jos, cum e head-ul original, daca la asta te gandeai. In rest, modificarea e simpla, trebuie dat sasiul jos si lucrat la cutie, taiata ca pentru head si re-tolexata corespunzator.
 9. https://www.dioda.ro/ro/unelte-pentru-pcb/4536-suport-minibormasina-ds-012-led-minibormasina-ad-012-ds-012dad-012.html adica, totusi, la pretul asta nu cred ca renteaza munca de mai sus ... plus ca, probabil, e si mai precisa, chestia cu tubusor peste burghiu tine o vreme, spre deloc, din experienta.
 10. Please, schimbare nume in Variant, Tnx.
 11. Vand doza de BRIDGE model SEYMOUR DUNCAN SHR-1B WH, e ca si noua, inca in garantie, completa, inclusiv cutia originala. Pretul ei e in jur de 100 EUR, eu vreau 350 de lei pe ea, dat fiind ca e ca si scoasa din cutie acum. Nu mai pun eu poze ca-i ca aici: https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_sshr1b_wh.htm
 12. Nu mai sunt valabile. Closed. Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 13. Hai, copii... Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 14. Valabile! Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 15. Un bilet e 179 acum pe site, pretul meu e 100 lei bucata.
 16. OFERTA: pachet amplificator + cabinet, dupa cum urmeaza: Head Variant JCM800 2203, dupa celebrul model de la Marshall. Descriere: - 100W, JCM800 Master Model - Marhall FX Loop activa - atenuator de putere integrat pe iesirea de 8ohm, plus control suplimentar atac lampi finale prin PPIMV - transformatoare: JCM800 100W Handmade Transformers Set by Inmadout Italia - condensatoare Orange Drops 715P, Silver Mica etc. - potentiometre Alpha 24mm, butoane originale Marshall Gold - Amphenol si Neutrik jacks - Marshall Elephant Red Tolex, plus o fasie de grill negru si Cabinet "Variant" cu 1x12" Celestion Classic Lead 80, putere 80W pe 8 ohm, tolex Marshall rosu, semi-open back. Este din lemn de pin de 20, foarte rezistent si cu sunet plin. PRET: 2500 DE LEI impreuna.
 17. Tube Screamer e TS-808 standard, pe schema/layout-ul de aici: http://tagboardeffects.blogspot.ro/2012/02/ibanez-ts808.html. Am facut multe de-a lungul vremii, nu cred ca mai trebuie sa pun eu sample-uri, au pus altii cand a fost cazul, cred ca esti tu prea nou pe-aici si nu le stii. E rezervat. RAT-ul si BIG-MUFF-ul sunt tot de-acolo. Sunt si demo-uri, etc.
 18. Doza de bridge de pe un Mexican Strat nou. Nu pun poza ca nu vad de ce, dar daca vrea cineva ... Am inlocuit-o cu un SHR-1b.
 19. REDUCERI: 2 x RAT, BIG MUFF PI (RAM'S HEAD), TS808 standard - 250 200 LEI fiecare. Toate au tranzistorii si integratele in socluri, deci se pot incerca si alte combinatii, dupa gust. Al doilea RAT e perfect functional ca si primele trei, doar ca nu am mai apucat sa-l mai bag in cutie, dar rezolvam daca e cerere, sau si-o monteaza clientul, reducem pretul. DYNACOMP - 150 100 LEI, nu merge bine, nu ma intereseaza s-o depanez, la fel, integrat si transzistori pe socluri, dau inca doua CI-uri CA3080 bonus odata cu pedala 3 x cutii pedale mici in tipla + switch-urile aferente - 50 40 LEI perechea, la cerere dau gratis orice integrate/tranzistori/cond/rez am pentru un anumit proiect, daca le am disponibile. Am destule adunate, sunt sanse mari sa se gaseasca
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.