www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SKU

Veteran
 • Content Count

  660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43
 • Feedback

  100%

Everything posted by SKU

 1. E locul celalalt bun in Cluj. Am fost acolo si sunt foarte priceputi. 🍆
 2. Eu n-as pastra-o. In timp te afecteaza psihologic. Asta daca te deranjeaza ca stii ca nu e perfecta. Daca nu are probleme la cantat si poti trece peste partea vizuala pastreaz-o.
 3. E putin hâit bridge-ul. Daca nu-ti scapa de pe fretboard coarda mi subtire cand canti e ok ... doar ca na vizual distantele dintre coarzi si margini si alinierea pe doze nu sunt perfecte. Am atasat sa se vada mai clar. Si un exemplu de una facuta cum trebe;.
 4. 6800 lei doar Kemper Stage-ul + cutiutza gigantica cu profiluri ( 9821 la numar ) Cutia originala o am doar ambalajul din ea, nu. Pentru curierat ma asigur ca-l impachetez ca pentru razboi nuclear.
 5. Ia o chitara cu tastiera cu radius mai mic. sau exerseaza!
 6. Modelul e FR321 FR e sigur. Ceva de genul https://m.999.md/ro/29522830 https://www.steinigke.de/en/mpn26213120-dimavery-fr-321-e-guitar-silver.html
 7. Absolut ca nou. Nescos din casa. Fara cutia originala. Include cablu de alimentare.
 8. Salut! Momentan nu. Daca nu reusesc sa-l dau asa, le voi da separat.
 9. Defaci putin suruburile de la gat si e posibil sa ai loc sa tragi ( finutz ) de gat sa-l indrepti. In general se rezolva asa. Daca nu se misca din prima mai descfaci putin suruburile dinspre nut. Ai grija sa nu le desfaci de tot dar nu pateste nimic daca le desfaci partial.
 10. SKU

  Petrecere

  Nice try FBI
 11. SKU

  voce nashpa.. sugestii?

  Accesati linkul ala cu incredere. Ce se poate intampla?
 12. Vand Kemper Stage ca nou ( are folia pe display ) + Pedalboard Guitto GPB-03B + 2 pedale expresie ( SoundStation si DOD mini ) + o tona de profiluri/performance packs dintre care majoritatea sunt cumparate ( voi trimite libraria pe email ) Pretul nu este negociabil si nu accept schimburi O sa postez mai tarziu si poze.
 13. Piesele din lemn arata foarte bine. Un model cu Gotoh 510, Hum + single, taste stainless, super strat si sa fie in jur de 3kg. Daca ar iesi asa ceva cu lemnele astea exotice ar fi minunat.
 14. Alta forma ... Si inlayurile alea lame
 15. SKU

  Gibson + Mesa Boogie

  Noroc ca am Norton Antivirus pe calculator.
 16. How can pickups be real if our eyes aren’t real? In plus daca in timpul experimentului are loc o explozie solara care afecteaza campul electromagnetic al pamantului si al dozei?
 17. Acordurile sunt C#5, rifful ala, A5, E5, si a doua oara C#5, A5, B5. Doar ca C# e cu o octava mai jos daca ai chitara in C#
 18. Asa vine cu o chitara in standard tuning. Piesa originala e dropped C# cred.
 19. Seria Fender Player Series nu cred ca era lansata in 2018 si cu siguranta nu era in 2015.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.