www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SKU

Veteran
 • Posts

  716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by SKU

 1. Nope. AI nevoie de chestii masive. Intamplare face ca unele chestii masive, des intalnite pe la noi, sunt si pufoase: pat, canapea, fotoliu etc... O biblioteca cu sute de carti deja schimba complet ecuatia. Mobila de lemn masiv, un cufar imens plin cu aur etc... Un amp Bugera e foarte potrivit dintre alea e potrivit pentru apartament si nu e diferenta gigantica de "volum" intre alea 2 modele. Eu as alege pe ala mai puternic ...
 2. SKU

  Potentiometre

  Probabil te astepti sa functioneze ca volumul de la winamp. Nu functioneaza asa
 3. Dintre youtube retards asta mi se pare de incredere si sincer. Daca el zice ca freturile au fost naspa pe ea atunci e posibil sa primesti una cu freturi naspa. Eu n-as da nici 800 si nici 600 euro pe o chitara cu freturi naspa. Cu 800 euro iei un Cort G300Pro ( care eu cred ca-i pro level ) si ceva procesor mic de atasat la chitara daca chiar iti place ideea asta.
 4. In principiu daca chitara e facuta calumea, procesorul mooer e doar un bonus.
 5. Mesa si rectifire is Is marci inregistrate. Cu AMT de la rusi s-au inteles si au scos pluginul Ss11x ca si Mercuriall is rusi. Cu americanii nu s au mai inteles.
 6. Sunt chitarist in Iasi. Daca se infiripa ceva si e nevoie de un chitarist skilled, dati un PM!
 7. Standurile Hercules se duc la ski la Brasov. Raman celelalte.
 8. Vand urmatoarele standuri: 3 X Soundking ( cele 3 de sus ) - 60 lei bucata. 1 X Athletic - 60 lei 2 X Hercules + husa ( astea-s chiar sexy ) - 90 lei bucata De preferat predare personala in Iasi. De preferat sa fie luate toate deodata pentru 300 lei.
 9. Axe fx3 ca Axe Fx 3 dar mai pui o diferenta si iti iei orice.
 10. In primul rand nu are nut.
 11. Din cate inteleg trebuie conectata la telefon si practic depinzi de cat de performant ruleaza aplicatia aia pe telefonul tau. Chiar vrei sa canti live printr-un telefon? :))
 12. Ca sa fiu sincer amp >> procesor mai degraba atunci vand vorbim de amplificator ca monitor adica “amp in the room”. Daca vorbim de inregistrat sau cantat live in conditii in care te auzi strict prin monitoroare - sunet de amp preluat de mic - treaba devine discutabila. Asta i elementul cheie care a lipsit in discutiile de acum 15 ani. Oamenii se asteapta de la modeler prin monitoare stereo ( aka sunet de chitara “inregistrat” ) sa sune ca un amp mono Cu difuzoare 12” dat blana. Chiar si in conditii de amp cu load box tot cred ca un amp se comporta mai amp like dar deja in situatia aia un kemper sau un axe fx ofera mai mult decat costa.
 13. Intrebarea este ... de ce? Motivul pentru care modellerele exista e pentru ca amplificatoarele exista.
 14. Cum va putea vreodata o model digital sa intreaca obiectul pe care il aproximeaza. Un model perfect necesita o rezolutie aproape infinita si rezultatul consta in "clonarea" obiectului modelat - un procesor care se ouã amplificatoare
 15. Nu e ca si cum nu avea dreptate. Iata-ne acu, dezgropati dupa 14 ani, au tot aparut digital toys si de fiecare data aceleasi discutii. Toob is king!
 16. 2008 was ahead of its time. Nu stiam noi la vremea aia ce-i cu vremea aia
 17. Jur, citind mesajele astea vechi, nu ma identific cu omul ala haha. Nici nu stiu despre ce era vorba. Stiu in schimb ca un ami si-a luat o ciopartzeala "Grossman" aka neck de ceva ESP KH low end, cu cine stie ce body, un tremolo de 2 lei etc ... Gen part-guitars vandute pe site-ul grossman ca fiind chitare grossman.
 18. As if .. mai e cineva pe aici sa mai dea cu atentie.
 19. @apocapsile@Razvan S. eu zic sa ne apucam de scris 🚨🚨🚨🚨🚨🚨
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.