www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SKU

Veteran
 • Posts

  707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by SKU

 1. Din cate inteleg trebuie conectata la telefon si practic depinzi de cat de performant ruleaza aplicatia aia pe telefonul tau. Chiar vrei sa canti live printr-un telefon? :))
 2. Ca sa fiu sincer amp >> procesor mai degraba atunci vand vorbim de amplificator ca monitor adica “amp in the room”. Daca vorbim de inregistrat sau cantat live in conditii in care te auzi strict prin monitoroare - sunet de amp preluat de mic - treaba devine discutabila. Asta i elementul cheie care a lipsit in discutiile de acum 15 ani. Oamenii se asteapta de la modeler prin monitoare stereo ( aka sunet de chitara “inregistrat” ) sa sune ca un amp mono Cu difuzoare 12” dat blana. Chiar si in conditii de amp cu load box tot cred ca un amp se comporta mai amp like dar deja in situatia aia un kemper sau un axe fx ofera mai mult decat costa.
 3. Intrebarea este ... de ce? Motivul pentru care modellerele exista e pentru ca amplificatoarele exista.
 4. Cum va putea vreodata o model digital sa intreaca obiectul pe care il aproximeaza. Un model perfect necesita o rezolutie aproape infinita si rezultatul consta in "clonarea" obiectului modelat - un procesor care se ouã amplificatoare
 5. Nu e ca si cum nu avea dreptate. Iata-ne acu, dezgropati dupa 14 ani, au tot aparut digital toys si de fiecare data aceleasi discutii. Toob is king!
 6. 2008 was ahead of its time. Nu stiam noi la vremea aia ce-i cu vremea aia
 7. Jur, citind mesajele astea vechi, nu ma identific cu omul ala haha. Nici nu stiu despre ce era vorba. Stiu in schimb ca un ami si-a luat o ciopartzeala "Grossman" aka neck de ceva ESP KH low end, cu cine stie ce body, un tremolo de 2 lei etc ... Gen part-guitars vandute pe site-ul grossman ca fiind chitare grossman.
 8. As if .. mai e cineva pe aici sa mai dea cu atentie.
 9. @apocapsile@Razvan S. eu zic sa ne apucam de scris 🚨🚨🚨🚨🚨🚨
 10. SKU

  Dear dweebs

  si millenial snowflakes si nu numai, Hai sa facem o formatie misto de rockareala in Iasi sa cantam la club si sa petrecem cu groupies. Chitara avem, adica eu. Mai trebuie doar restul, serios acum ... fukken snowflakes
 11. De ce s-ar simti un roman altfel decat oricine altcineva?
 12. Pentru chitara clasica handicapul asta este problematic in schimb daca iti doresti de ce nu incerci si cauti acceptul altora?
 13. Schimb cu Strymon Blue Sky + DIG. Amplifire cam face inclusiv ce fac alea dar vreau potentiometre in fata.
 14. Motorina ca motorina dar s-a scumpit si berea 🤕
 15. @karpi Cred ca am gasit raspunsul! Un chitarist bun e unul care imi place mie. "Mie" in general, dupa caz. Dovada? Diversi muzicieni din toate genurile, de diferite niveluri de jos pana sus, il considera pe Santana un "chitarist bun".
 16. https://www.strat-talk.com/threads/bill-lawrence-keystone-strat-pickups.439303/ Unii vand tot setu cu $40.
 17. Ofer 75 euro si transportul il facem 50/50.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.