www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adipablo

Active Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

35 Excellent

About adipablo

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vind Digitech Jamann Solo XT nou,nefolosit.Cu ritmuri ptr practice,stereo si prin insertia unui card super timp de inregistrare
 2. adipablo

  vând [EXPIRAT] VInd Fishman Triple Play

  1250
 3. adipablo

  vând [EXPIRAT] VInd Fishman Triple Play

  Pretul pe thomann este 1524,plus transportul.Sunt dispus sa las la 1300 daca facem tirgul fara curierat si posta,direct.Practic este noua nu am folosit o decit de 4 5 ori,sa vad ce poate si cum.
 4. adipablo

  vând [EXPIRAT] Vind Korg MicroKONTROL

  Vind Korg MicroKontrol in stare buna,drivere se gasesc pe net,merge si cu alimentare direct prin usb.Se pot controla clape,paduri si 8 canale assignabile ptr diverse aplicatii.
 5. adipablo

  vând [EXPIRAT] VInd Fishman Triple Play

  Vind Fishman Triple Play cu toate accesoriile de montaj si intretinere,usb cu vsturi,garantie thomann 3 ani,vechime 3 luni in care nu am apucat sa fac mare lucru cu ea. Am avut si roland gr20 ,si Roland gr 55,dintre midi controllere pe chitara este cel mai performant,cea mai mica latenta,cea mai mare acuratete,band uri reusite,etc. Dar..am alte planuri.
 6. adipablo

  vând Chitara Hohner lemn masiv - sunet superb

  Ma intereseaza chitara.PM.
 7. -M audio audiophile 24|96,conector midi aferent,pci,super placa audio incorporata.300 lei https://en.audiofanzine.com/internal-pci-isa-sound-card/m-audio/Delta-Audiophile-24-96/user_reviews/ -M audio keystation mini32-150 lei https://m-audio.com/products/view/keystation-mini-32 -Tascam us 122,interfata usb,preampuri foarte bune.200 lei https://www.tascam.eu/en/downloads/archive/US-122
 8. adipablo

  vând Interfata Tascam US 122

  200,in tm, fara posta si curierat.
 9. Cit oferi pe boss gt 100?
 10. Cautam basist in trupa de evenimente cu perspective(15 nunti pe ani si ale evenimente adiacente).Cerem seriozitate,prezenta la un minim de repetitii pentru pus programul de baza la punct si oarecare versatilitate:pop,funk,disco,rock etc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.