www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adipablo

Active Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

35 Excellent

About adipablo

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutari Imi poate spune cineva unde are Reaper functia de monitor audio?(Sa auzi ce cinti prin vst)
 2. Vind BOSS GT100 in stare f buna de functionare,cu case skb si un FS2 pentru control suplimentar de efecte. Un bank este setat de mine in ani de bibileala,cu clean,crunch,overdrive,acustica,clean cu chorus si 2 ampuri metal cu optiune solo,dar asta conteaza prea putin ptr un alt user. Eu sunt multumit de el,suna cinstit mai ales ptr casa,inregistrari,repetitii si mici concerte de sala,dar cum se intimpla cu tot ce tine de muzica de ceva timp,nu il mai folosesc,cit apuc sa cint ajunge ceva mult mai modest. Alte detalii la tel,sau mesaj aici. Doar predare personala cu proba in TM.
 3. 650 lei.Cu 350 mai ieftin decit l am cumparat.
 4. Vind procesor ZoomA3,cea mai ieftina si superbuna varianta de cintat chitara electroacustica+voce,cu un sound extra,constructie solida,o gramada de efecte si setari,boster,etc. Pretul este usoooor negociabil,avind in vedere ca nu am prea apucat sa il folosesc intr un an de cind il am. De preferat predare directa in Tm,nu prea am timp de posta si curierat.
 5. Vind Digitech Jamann Solo XT nou,nefolosit.Cu ritmuri ptr practice,stereo si prin insertia unui card super timp de inregistrare
 6. Pretul pe thomann este 1524,plus transportul.Sunt dispus sa las la 1300 daca facem tirgul fara curierat si posta,direct.Practic este noua nu am folosit o decit de 4 5 ori,sa vad ce poate si cum.
 7. Vind Korg MicroKontrol in stare buna,drivere se gasesc pe net,merge si cu alimentare direct prin usb.Se pot controla clape,paduri si 8 canale assignabile ptr diverse aplicatii.
 8. Vind Fishman Triple Play cu toate accesoriile de montaj si intretinere,usb cu vsturi,garantie thomann 3 ani,vechime 3 luni in care nu am apucat sa fac mare lucru cu ea. Am avut si roland gr20 ,si Roland gr 55,dintre midi controllere pe chitara este cel mai performant,cea mai mica latenta,cea mai mare acuratete,band uri reusite,etc. Dar..am alte planuri.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.