www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adipablo

Active Members
 • Posts

  116
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adipablo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

35

Reputation

 1. SChimb o pedaluta de distors care suna bine cu un midi key mic,doar sa aiba clape dinamice si sa il vada dawurile
 2. Schimb mixer cu interfata firewire M Audio NRV 10 cu un procesor Line 6 sau Zoom model mai vechi,eventual si cu diferenta din partea mea avind in vedere urmatoarele: Cind l am adus din Austria master controlul era defect si l am inlocuit cu un potentiometru logaritmic normal,rotativ(vizibil in poze),in rest toate functiile si efectele functioneaza perfect,nu ciriie,e curatat si functional,folosit cu brio ijn trupa semiacustica. Lipsesc citeva butoane la poturile lineare de pe canale,asa l am cumparat. Mixerul nu e nou,dar e f bun,homestudio sau minitrupa isi face treaba si inregistreaza 10in,10 out pe firewire,pentru cine mai foloseste. Ma intereseaza un procesor cinstit,chiar daca mai vechi,si putem negocia o diferenta de pret din partea mea. Multumesc
 3. Salutari Imi poate spune cineva unde are Reaper functia de monitor audio?(Sa auzi ce cinti prin vst)
 4. Vind BOSS GT100 in stare f buna de functionare,cu case skb si un FS2 pentru control suplimentar de efecte. Un bank este setat de mine in ani de bibileala,cu clean,crunch,overdrive,acustica,clean cu chorus si 2 ampuri metal cu optiune solo,dar asta conteaza prea putin ptr un alt user. Eu sunt multumit de el,suna cinstit mai ales ptr casa,inregistrari,repetitii si mici concerte de sala,dar cum se intimpla cu tot ce tine de muzica de ceva timp,nu il mai folosesc,cit apuc sa cint ajunge ceva mult mai modest. Alte detalii la tel,sau mesaj aici. Doar predare personala cu proba in TM.
 5. 650 lei.Cu 350 mai ieftin decit l am cumparat.
 6. Vind procesor ZoomA3,cea mai ieftina si superbuna varianta de cintat chitara electroacustica+voce,cu un sound extra,constructie solida,o gramada de efecte si setari,boster,etc. Pretul este usoooor negociabil,avind in vedere ca nu am prea apucat sa il folosesc intr un an de cind il am. De preferat predare directa in Tm,nu prea am timp de posta si curierat.
 7. Vind Digitech Jamann Solo XT nou,nefolosit.Cu ritmuri ptr practice,stereo si prin insertia unui card super timp de inregistrare
 8. Vind Korg MicroKontrol in stare buna,drivere se gasesc pe net,merge si cu alimentare direct prin usb.Se pot controla clape,paduri si 8 canale assignabile ptr diverse aplicatii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.