adipablo

Active Members
 • Content count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

35 Excellent

About adipablo

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. adipablo

  vând Interfata Tascam US 122

  up,mai negociem.
 2. adipablo

  Bass electronic

  Nu stiam ca exista doza midi mai ok si cu mai putina latenta decit gk3(am avut roland gr 55)asta fishman este super ptr, daw controol.Azi am incercat midi controllerul de pe boss gt 100 si..merge pentru bass(e monofonic)Si da,la idei mi ar trebui bass....bass,si sa vad formule midi de bass la altii.
 3. adipablo

  Bass electronic

  NU:)
 4. adipablo

  Bass electronic

  da,multumesc:)
 5. adipablo

  Bass electronic

  Am interfata midi pe boss gt 100,si stiu sa si scriu,chiar pe note daca nu cu puncte midi,dar nu stiu formule de bass,modul cum se face bassul este diferit de riffareala pe chitara.Nu partea tehnica e problema,cit partea de interpretarea,respectiv cum isi concepe bassul in functie de tema,un bassist.
 6. adipablo

  Bass electronic

  Salut Vreau sa va intreb aicea,cum face bass..un chitarist?Formule de bass,moduri,chestii,eu am tendinta sa scriu bassul ca un fel de riffuri simplificate.Am o tona de idei la care pur si simplu nu imi iese sa scriu bassul,si imi e foarte lene sa caut parti de bass midi care se potrivesc si sa le modulez.Ma refer la bass scris in Cubase.Ma ajutati cu ceva pareri?
 7. Vind mixer Alpha Audio,4 mono,2stereo,mic,usor si fiabil,cu interfata usb.Ii lipseste butonul on/of,nu facea contact si l am legat pe direct,in reste este in stare buna.300 lei negociabil.
 8. adipablo

  vând Interfata Tascam US 122

  350 lei.Prefer predare personala.