www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adipablo

Active Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by adipablo

 1. 650 lei.Cu 350 mai ieftin decit l am cumparat.
 2. Vind procesor ZoomA3,cea mai ieftina si superbuna varianta de cintat chitara electroacustica+voce,cu un sound extra,constructie solida,o gramada de efecte si setari,boster,etc. Pretul este usoooor negociabil,avind in vedere ca nu am prea apucat sa il folosesc intr un an de cind il am. De preferat predare directa in Tm,nu prea am timp de posta si curierat.
 3. Vind Digitech Jamann Solo XT nou,nefolosit.Cu ritmuri ptr practice,stereo si prin insertia unui card super timp de inregistrare
 4. Pretul pe thomann este 1524,plus transportul.Sunt dispus sa las la 1300 daca facem tirgul fara curierat si posta,direct.Practic este noua nu am folosit o decit de 4 5 ori,sa vad ce poate si cum.
 5. Vind Korg MicroKontrol in stare buna,drivere se gasesc pe net,merge si cu alimentare direct prin usb.Se pot controla clape,paduri si 8 canale assignabile ptr diverse aplicatii.
 6. Vind Fishman Triple Play cu toate accesoriile de montaj si intretinere,usb cu vsturi,garantie thomann 3 ani,vechime 3 luni in care nu am apucat sa fac mare lucru cu ea. Am avut si roland gr20 ,si Roland gr 55,dintre midi controllere pe chitara este cel mai performant,cea mai mica latenta,cea mai mare acuratete,band uri reusite,etc. Dar..am alte planuri.
 7. -M audio audiophile 24|96,conector midi aferent,pci,super placa audio incorporata.300 lei https://en.audiofanzine.com/internal-pci-isa-sound-card/m-audio/Delta-Audiophile-24-96/user_reviews/ -M audio keystation mini32-150 lei https://m-audio.com/products/view/keystation-mini-32 -Tascam us 122,interfata usb,preampuri foarte bune.200 lei https://www.tascam.eu/en/downloads/archive/US-122
 8. Cautam basist in trupa de evenimente cu perspective(15 nunti pe ani si ale evenimente adiacente).Cerem seriozitate,prezenta la un minim de repetitii pentru pus programul de baza la punct si oarecare versatilitate:pop,funk,disco,rock etc.
 9. Nu stiam ca exista doza midi mai ok si cu mai putina latenta decit gk3(am avut roland gr 55)asta fishman este super ptr, daw controol.Azi am incercat midi controllerul de pe boss gt 100 si..merge pentru bass(e monofonic)Si da,la idei mi ar trebui bass....bass,si sa vad formule midi de bass la altii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.