www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adipablo

Active Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by adipablo

  1. Vind Line 6 POD Go fara vicii,cu ceva Ir s pe el de pe choptones,suna fain si este mic si practic.Singurul motiv pentru care vreau sa il vind este ca am nevoie de Helix,cu mai multe optiuni.In rest nu am nimic de reprosat la el.Trimit prin curier,in cutia originala,cu alimentator.
  2. Schimb chitara Scheter Demon 7 si procesor Line 6 Pod Go cu un procesor Line 6 Helix LT.Chitara este pusa la punct,actiune joasa si sunet bun,iar procesorul are toate upgradeurile,inclusiv IR metal de Choptones.De preferat schimb personal,in TM.
  3. Vind HD 500 robust si decent,foarte bun ptr.procesoarele din seria veche line 6.Suna cinstit pe tonurile de metal si clean,mai putin pe "avioane".Pret negociabil.
  4. Salut Nu stiam ca exista un topic Tm,ma bucur ca l am gasit.Ce cintam,cum ne distram,cum suntem?
  5. Tocmai mi am luat un Solar,niste suporturi,cabluri si o interfata pe usb cu microfon si casti,toate ambalate frumos intr o cutrie mai mare,cu cocoloase de hirtie in goluri.Deci,totul impecabil.Chitara avea cutia ei cu suporti de polistiren si sac,bagata intr o cutie mai mare, groasa.Nu am ce sa reprosez.
  6. Vind Schecter Demon 7,bine pus la punct,set up cu distanta minima si intonatie buna,cu 700 lei mai ieftin fata de Thomann:https://www.thomann.de/ro/schecter_demon_7_satin_black_451218.htm As prefera predare personala in Tm,dar daca sunt doritori ma straduiesc sa trimit. Motivul vinzarii,am achizitionat un Solar,care suna putin mai dark.dar si dozele active de pe Schecter sunt foarte curate si echilibrate. Negociabil.
  7. Schimb Line 6 pod go cu helix lt si 2000 lei diferenta.Suna cam la fel dar e mai simplut.
  8. Cautam voce m/f pentru metal progressiv si ceva covere In Timisoara.
  9. Multumesc pentru sfaturi.Din eq oricum am scos ce ma deranjeaza,suna decent si prezent,doar ca as prefera medii joase si goarna aia pe punch in loc de inalte.Din ce am vazut,Dimarzio D activator suna mai rotund si as vrea sa incerc schimbarea dar nu e neaparat obligatorie,Poate ma obisnuiesc cu ea asa ca in rest, imi place mult chitara.Ce ma interesa este ce trebuie sa desfintez la baterie ca sa leg alte doze. Nu suna plici,sau dus de inalte pe distors,pur si simplu orientarea generala este prea..ascutita ptr.gustul meu
  10. Este invers,astea din fabrica sunt active si vreau sa pun pasive.
  11. Salutari Ce trebuie sa fac cind schimb dozele active cu unele pasive,respectiv alimentarea cu baterie?Vreau sa schimb dozele de pe un Scheter Demon 7 cu Dimarzio D Activator,suna sec si ascutit dozele stock,chiar daca sunt copie seymour duncan.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.