www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

FiveseveN

Veteran
 • Posts

  6532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

FiveseveN last won the day on June 3

FiveseveN had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

55324 profile views

FiveseveN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

3.3k

Reputation

 1. Există sprayuri de contact, desigur. Nu cred că te va ajuta căci aproape toate butoanele sunt sigilate, tocmai ca să nu "intre praf". Dar se poate înlocui.
 2. Aye, am terminat cu concertele deocamdată. Să mă cauți pe Facebook please, că aici trec tare rar.
 3. N-am reușit să înțeleg diagrama ta și nici cum te-ar ajuta ce vrei să faci (care e diferența dintre efectele "suprapuse" și însumate?!) dar pentru a însuma două semnale (în condițiile tale) ai nevoie de două rezistențe de 10 bani, nu produse de 200 EUR:
 4. Numai că era un american/israelian: https://en.wikipedia.org/wiki/Gittler_guitar
 5. Treizeci? De lei? O diodă?! https://www.tme.eu/ro/en/details/1n34a-nte/diodes-others/nte-electronics/1n34a/ https://www.digikey.com/en/products/detail/nte-electronics-inc/1N34A/11644260 Și descântate, turnate de virgine bărboase, acordate de patina vremii și ce vă mai închipuiți că fac componentele NOS: https://www.pedalhackerelectronics.com/1N34A-NOS-Germanium-Diode-ITT-1N34-p/1n34a-10itt.htm https://www.retroamplis.com/1N34A
 6. Păi se observă clar din poze. PLM, când ăsta ți-e publicul ce pretenții poți avea?!
 7. E o paralelă interesantă cu condiția muzicianului român în general: Ăla pasionat care face și drege să cânte e de obicei amator, în sensul că își finanțează pasiunea dintr-un "day job" fără tangență cu producția muzicală. Ăla care-și câștigă majoritatea traiului "din muzică" statistic e cel mai probabil lăutar sarmalagiu care n-a scos o notă originală în viața lui măcar din greșeală. Dar calitatea sa de profesionist e tehnic irefutabilă. Valoarea culturală o las la latitudinea publicului .
 8. Alo, unde-i donația?! Put your money where your mouth is și mai pregătește 80 EUR că încep să pun articolele de pe Să Fie Lumină acuși. Într-o notă mai filosofică, nu ți se pare ciudat să te plângi despre relația tineretului cu media în timp ce susții o instituție care face media studies pe aceeași lucrare de vreo 2000 de ani? Măcar ăi' catolnici și papistași au mai evoluat dar ramura locală insistă că Lumea trebuie să se adapteze pretențiilor Bisericii și nu invers.
 9. Întreabă și tu producători de muzică contemporană dacă asta te interesează. Vorba colegului, oameni care n-au timp de forumuri. Sau și mai bine, fă ce-ți place ție, pentru că trend-urile în muzică sunt într-un flux continuu, mânat de oameni care fac ce le place. Sau dacă vrei să faci bani, învață un AI să toarne discuri de manele și populară "de petrecere" și ești bazat pe viață.
 10. Din aceeași serie: forumul VisualArt nu mai există pentru că nu mai sunt la modă artele vizuale și aplicațiile lor forumul FotoTarget nu mai există pentru că nu mai face nimeni poze forumul learn.reflex.ro nu mai există pentru că nu mai e în vogă chestia aia numită Internet și nu se mai fac aplicații pentru ea 😁 Numai Softpedia mai ține lampa aprinsă cu subiecte relevante de 17 ani.
 11. Ne poți arăta pe păpușă unde te-a atins chitaristul? Altfel nu-mi pot imagina finalitatea intervenției tale. Adică dacă vrei să faci trolling nu văd de ce ai face-o pe un forum pustiu. Chiar dacă ești complet candid și vrei să ne salvezi din a fi prostălăi și retardați, n-ai nimerit locul. Că din cei cinci care mai batem mingea pe aici nu cred că a rămas vreun chitarist, e.g. cineva care cântă măcar pe TikTok dacă nu pe scenă. De felul în care ai abordat problema nu mai zic...
 12. Lasă man că nu ducem lipsă de fraieri. https://www.rollingstone.com/pro/news/music-instruments-sweetwater-reverb-guitar-center-1119868/ https://www.nytimes.com/2020/09/08/style/guitar-sales-fender-gibson.html https://www.guitarworld.com/news/fender-has-sold-more-guitars-in-2020-than-any-other-year-in-its-history Aici ai nimerit-o .
 13. Pune niște poze clare cu ce ai făcut.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.