www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Treishtrei

Active Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

32 Excellent

About Treishtrei

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  Clive Saint T-300
  PRS S2 Standard satin
  Pod XT
  VOX amPlug AC30

Recent Profile Visitors

5,003 profile views
 1. Daca mai aveai 2 culori il formai pe Voltron. Take it as a free up.
 2. Treishtrei

  vând Jackson RR3 Japan

  Cred ca ai gresit dozele. Alea sunt 2x SD Invader, nu?
 3. Treishtrei

  Alegere Gibson les paul bun - dilema

  Multumim Dl. Savu pt experienta dvs. Cum zice si Sile aia e solutia, dar cum magazinele s-au mutat online si alea mari sunt in afara tarii e din ce in ce mai dificil sa le probezi. Sigur ca le poti da retur, dar nu poti comanda 3 deodata sa le compari spre exemplu Similar cu ce spune Dl. Savu spune si nenica asta lutier la fender si gretch. E un sistem de lemne si hardware care poate suna bine sau nu.
 4. Treishtrei

  Alegere Gibson les paul bun - dilema

  Sunt in aceeasi dilema si m-am oprit pe un classic. Tonu urmator e ce caut. Sunt surprins ca e obtinut pe middle switch position. Dar daca una cu o densitate mai mare a mahonului si fara gauri in ea ar suna si mai bine? Fockin options...y do they exist...:)
 5. Treishtrei

  Alegere Gibson les paul bun - dilema

  Dadusem la un moment dat de un rus care a analizat zeci de modele LP Classic, Traditional, Std, Studio, Tribute, Junior, Custom shop etc si ce-am retinut eu e ca cele fara weigth relief sunt cele mai heavy ca si sunet...cam evident. Si ca o recomandare zicea ca daca ai bani de Standard mai bine-ti iei un Junior Reissue.
 6. Treishtrei

  Yamaha Thr10

  Wait...daca il bagi in calculator pe USB se aude si in boxele PC-ului? daca e asa...it might be the solution
 7. Treishtrei

  Yamaha Thr10

  Gata, l-am testat si eu (modelul verde de rockareala). Intradevar e cel mai bun amp de sine statator pentru apartament. Fara indoiala. Ce-i lipseste este evident headroom pe joase deoarece are 2x8cm speakers. FIecare efect e superb implementat usor de folosit and lots of fun cum se aude si de la Satchel. Momentan setupul meu de apartament cu un Line6 POD XT este superior, dar implica un sistem de amplificare cu doua boxe mari si o placa de sunet buna asadar...nu e de sine statator si evident mai scump. Pt cei care totusi au by default o statie buna de amplificare si boxe cu difuzor mare ca sa impinga aer, un POD sau varianta de la Digitech or sa sune mult mai plin (balls of steel) si va fi mai ieftin. POD HD o fi si mai bun...poate imi iau din ala ca tot am chef de upgrade.
 8. Treishtrei

  Recomandare

  Si ia pe cineva cu experienta cu tine ca sa te scape de probleme de calitate evidente pe care tu le-ai rata. Daca omu tau iti va zice ca sunt ambele ok ca si constructie, apoi decizia ramane la tine pe baza de subiectivism ..."asta imi place ca e roz cu picatele".
 9. Treishtrei

  vând Vand Cort M200 Ws

  Aceasta chitara are aceeasi calitate cu Ibanezurile S si RG din gama de pret 1200-1500 ron. Ibanezurile Indoneziene sunt facute in fabrica Cort, iar acestia au furat multe idei de la Ibanez. Practic e aceeasi chitara la juma de pret, iar mahon la banii astia nu gasesti.
 10. Treishtrei

  vând Godin Redline ||

  hai ...fie...o zic eu...Cand e maine? Maine?
 11. Treishtrei

  Low Output/volume Pe O Singura Coarda

  Daca aveai suruburi individuale per pole piece puteai sa il ridici doar pe acela.
 12. Treishtrei

  Js2400 Si Evo

  lol indeed. asa ca ma simt bine, nu ne pacaleste Satch
 13. Treishtrei

  Js2400 Si Evo

  Revenind la topic, asta suna a arin! (si acum sa inceapa polemica ) Adica asta: http://www.thomann.d...oe_satriani.htm
 14. Treishtrei

  Js2400 Si Evo

  Nice post...imi aduce aminte de trupele punk de la noi de dupa revolutie cu sunetul ala fasait de chitara. Amp pe tranzistori sub 500 ron si chitare entry level cu doze stock pe care le aplicau stickere. Ala era tot farmecu...punk tata:D Vezi iedera-am tricou cu superman
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.