www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Treishtrei

Active Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

31 Excellent

About Treishtrei

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  Clive Saint T-300
  PRS S2 Standard satin
  Pod XT
  VOX amPlug AC30

Recent Profile Visitors

5768 profile views
 1. Cateva modele de chitara care vin stock cu brass block: Guthrie Govan Charvel Steve Lukather III Music man Most high-end PRS models
 2. Vand tremolo block de alama pt PRS SE, S2 si CE. Va schimba sunetul destul de mult, adaugand armonici muzicale rupte din Rai, mai mult volum si cut through the mix frequencies. Sustainul este divin si fiecare atingere de coarda va fi foarte sensibila. Recomandat pt clean, blues, solos, alternative metal, big chords. Nu se potriveste pt chugging IMO. Ofer montaj gratuit daca imi lasati chitara 1-2 zile, dar se monteaza f usor si potrivirea e 100%. Pret 100 ron. Vand si 6 saddles din alama pt orice tip de chitara, mai putin pt PRS pt ca sunt cu 1mm mai lungi. Pret 100 ron.
 3. Cumpar 2x12 uzat gol sau unul nou facut de un maestru priceput
 4. Daca mai aveai 2 culori il formai pe Voltron. Take it as a free up.
 5. Cred ca ai gresit dozele. Alea sunt 2x SD Invader, nu?
 6. Multumim Dl. Savu pt experienta dvs. Cum zice si Sile aia e solutia, dar cum magazinele s-au mutat online si alea mari sunt in afara tarii e din ce in ce mai dificil sa le probezi. Sigur ca le poti da retur, dar nu poti comanda 3 deodata sa le compari spre exemplu Similar cu ce spune Dl. Savu spune si nenica asta lutier la fender si gretch. E un sistem de lemne si hardware care poate suna bine sau nu.
 7. Sunt in aceeasi dilema si m-am oprit pe un classic. Tonu urmator e ce caut. Sunt surprins ca e obtinut pe middle switch position. Dar daca una cu o densitate mai mare a mahonului si fara gauri in ea ar suna si mai bine? Fockin options...y do they exist...:)
 8. Dadusem la un moment dat de un rus care a analizat zeci de modele LP Classic, Traditional, Std, Studio, Tribute, Junior, Custom shop etc si ce-am retinut eu e ca cele fara weigth relief sunt cele mai heavy ca si sunet...cam evident. Si ca o recomandare zicea ca daca ai bani de Standard mai bine-ti iei un Junior Reissue.
 9. Wait...daca il bagi in calculator pe USB se aude si in boxele PC-ului? daca e asa...it might be the solution
 10. Gata, l-am testat si eu (modelul verde de rockareala). Intradevar e cel mai bun amp de sine statator pentru apartament. Fara indoiala. Ce-i lipseste este evident headroom pe joase deoarece are 2x8cm speakers. FIecare efect e superb implementat usor de folosit and lots of fun cum se aude si de la Satchel. Momentan setupul meu de apartament cu un Line6 POD XT este superior, dar implica un sistem de amplificare cu doua boxe mari si o placa de sunet buna asadar...nu e de sine statator si evident mai scump. Pt cei care totusi au by default o statie buna de amplificare si boxe cu difuzor mare ca sa impinga aer, un POD sau varianta de la Digitech or sa sune mult mai plin (balls of steel) si va fi mai ieftin. POD HD o fi si mai bun...poate imi iau din ala ca tot am chef de upgrade.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.