www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

teckus

Veteran
 • Posts

  1088
 • Joined

 • Days Won

  5

teckus last won the day on December 23 2022

teckus had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Aiud

Other Information

 • Gear
  • ESP M-1 George Lynch Tiger, Ibanez SA260FM AMB.
  • T-Rex Møller(mk1), Fender Yngwie Malmsteen Overdrive, TC Electronic G-Major.
  • Peavey 6505, 4x12" Eminence Governor, Vox AD30VT.
  • Klotz LaGrange, D'Addario PW-AMSG, Evidence Audio.

Recent Profile Visitors

38010 profile views

teckus's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

684

Reputation

 1. SE VAND DOAR IMPREUNA! La cerere trimit poze calitative cu orice detaliu. NU trimit prin curier, Se poate vedea, incerca, cumpara in Aiud. Deschis la anumite schimburi(propuneri in privat). La cat costa azi un difuzor Eminence Governor pe thomann, pretul pentru tot pachetul devine: Pret nou: 1800Euro, ABSOLUT FIX!!!
 2. • Nu mai este valabila varianta cu doza Ibanez True Duo Bucker in bridge!!! Se vinde cu doza DiMarzio DP155FBK The Tone Zone in bridge la pretul de 1950 Lei. Chitara este listata si pe olx, desi prefer predare personala in Aiud, pot trimite si prin olx sau direct prin curier.
 3. Vand pedala Fender Yngwie Malmsteen Overdrive, in stare impecabila, cutie, manual, picioruse de cauciuc(nemontate), vezi in fotografiile reale de mai jos. Pedala de colectie care nu se mai fabrica, etc. etc..... Gasiti pe net nenumarate informatii suplimentare si despre cum se comporta/suna. In ultima vreme pretul ei a "explodat", pe reverb costa acum intre 280Euro - 415Euro, pe olx este una la vanzare care costa 1400Lei, nu stiu daca merita sau nu, poate pentru un colectionar sa merite, oricum pretul meu pentru aceasta pedala este de: Pret vanzare: 1200Lei. (accept propuneri de schimburi prin mesajeria privata)
 4. Doza este NOUA! Accept schimb cu Seymour Duncan Black Winter, sau Seymour Duncan Tb-6 Duncan Distortion, Seymour Duncan Tb-5 Duncan Custom, evident spatiate pentru floyd/tremolo(trembucker), de culoare neagra si de preferinta in aceeasi stare ca si doza mea pe care o dau la schimb. Fotografii suplimentare:
 5. Vand doza Ibanez True Duo Bucker pentru bridge, folosita dar in stare buna. Doza provine de pe o chitara Ibanez SA260FM. Este o doza humbucker conceputa pentru a imbina sunetul de doza dubla cu sunetul de single-coil(fara zgomot), într-o singura doza. Este un design original Ibanez care are o construcție cu trei bobine, una "single" și una "stack", are atat magneti ceramici cat si alnico5. Gasiti pe net destule informatii suplimentare. Doza este listata si pe OLX, asa ca o pot trimite cu transport prin OLX, sau direct cu FanCurier. Accept si alte schimburi! Daca este cazul, dau sau primesc diferenta de bani. Pret: 175Lei.
 6. Vand doza DiMarzio DP155FBK The Tone Zone, F-spaced, culoare neagra, pozitia bridge. Doza este ca noua, cumparata in februarie de pe un magazin online, are garantia magazinului, cablul intreg(ne taiat), cutie, accesorii sigilate, documentatie. Se stie ca pe Dimarzio ToneZone ori o iubesti, ori o urasti, eu ...pot sa zic ca n-o iubesc, motiv pentru care vreau s-o vand. Accept schimb cu Seymour Duncan Black Winter, sau Seymour Duncan Tb-6 Duncan Distortion, evident spatiate pentru floyd/tremolo(trembucker), de culoare neagra si de preferinta in aceeasi stare ca si doza mea pe care o dau la schimb. Doza este listata si pe OLX, asa ca o pot trimite cu transport prin OLX, sau direct cu FanCurier. Avand in vedere cat costa in magazinele online, acolo unde si este pe stoc(de ex thomann unde-i 533 Lei plus transport 89Lei), eu vreau pe ea: Pret: 500Lei. Absolut FIX!
 7. Da si tu niste detalii despre doza, in ce stare este, daca este sau nu f-spaced, ce culoare are, daca mai are cutie si accesoriile cu care a venit, etc. Sau macar pune niste fotografii reale.
 8. Pret: 200Lei. Accept aproape orice schimburi! Daca este cazul, dau sau primesc diferenta de bani.
 9. Accept aproape orice schimburi! Daca este cazul, dau sau primesc diferenta de bani.
 10. • Se vinde cu doza DiMarzio DP155FBK The Tone Zone in bridge la pretul de 1950 Lei. Sau cu doza originala, Ibanez True Duo Bucker, la pretul de 1450 Lei, (usor negociabil).
 11. Totusi as incerca un DiMarzio DP228FBK Crunch Lab, deci accept la schimb aceasta doza(DiMarzio DP228FBK Crunch Lab), musai F-Spaced. Pret de vanzare: 550 Lei.
 12. • Vand Ibanez SA260FM Amber Burst in stare buna. Este o chitara comoda, versatila, din lemne "adevarate" nu din plop sau alte ciudatenii de lemne din care se fabrica acum acest gen de chitare. A fost fabricata in indonezia in 2006 si chiar daca este o chitara cantata se prezinta in stare buna, cu ceva mici semne de trecere a timpului dar nimic care sa-i afecteze functinalitatea sau look-ul. Tastele au fost nivelate dar inca arata foarte bine. • Ca modificari: doza din bridge a fost inlocuita cu o doza DiMarzio DP155FBK The Tone Zone, NOUA! cumparata de 2 saptamani de pe Guitarshop. Condensatorul de ton inlocuit cu un cond vintage din 196x. Are Treble Bleed Mod. Chitara se poate vinde si cu doza originala in bridge, adica cu Ibanez True Duo Bucker. • Specificatii: Ibanez SA260FM Amber Burst, Made in: Indonesia (2006), Body material: Mahogany + flamed maple top, Neck type: SA, Neck material: 3-piece maple, Neck joint: Bolt-on, Scale length: 648mm/ 25½" Fingerboard material: Rosewood, Fingerboard inlays: Pearl dot, Frets: medium, Pickup configuration: HSS, Bridge pickup: DiMarzio DP155FBK The Tone Zone, (orig - Ibanez True Duo Bucker) (H), Middle pickup: Ibanez Axis Single 2 (S), Neck pickup: Ibanez Axis Single 1 (S), Bridge: SAT Pro tremolo, Controls: Master volume / master tone / 5-way lever pickup selector. • Se vinde cu doza DiMarzio DP155FBK The Tone Zone in bridge la pretul de 1800 Lei. Sau cu doza originala, Ibanez True Duo Bucker, la pretul de 1300 Lei.
 13. Vand doua cabluri de instrument formate din: "Sommer Cable Spirit LLX Low Loss" cu mufe "Neutrik NP2X-B" si "Neutrik NP2X-AU-SILENT". Un cablu, cel cu mufa "silent" are lungimea de aprox. 3,4 m si este folosit mai mult, arata bine. Celalat are aprox 4,5m si a fost folosit de maxim 3-4ori, arata "ca nou". Ambele cabluri au fost folosite doar acasa, in camera, pe covor. Se vand cum arata in fotografii. Cateva date despre cablu "Sommer Cable SPIRIT LLX "Low Loss" - este unul dintre cablurile de chitara cu cele mai mici pierderi electrice din lume. Conductorul principal este inconjurat de o izolatie din spuma PVC peste care s-a aplicat o folie de semiconductor si ecranajul propriu zis sub forma unei impletituri complexe din lite de cupru, la fel ca si la cablurile video profesionale HD-SD. Exteriorul acestui cablu este protejat de o manta extrem de elastica din Soft-PVC de culoare neagra cu o textura catifelata. Acest cablu a fost conceput ca si cablu High-End pentru instrumente (in mod special pentru chitara) atat in studio cat si aplicatii live. Se poate utiliza si pentru confectionarea cablurilor de calitate superioara pentru Studio sau DJ. Constructie: LI2Y(LS)CY 1x0,38mm², Invelis exterior: PVC 7,50 mm, AWG: 21, Conductor: 1 x 0,38 mm² (19 lite, 0,16 mm²/lita),Izolatie: Foam/Skin-PVC, Dublu ecranat: Cupru pur + Semiconductor, Temperatura: -30°C, +70°C, Rezistenta: 48 Ohm/Km, Capacitate: 52pF/m, Greutate: 0.063 kg. Prefer sa le vand impreuna. Pret pentru ambele cabluri: 270Lei, sau 150Lei/bucata.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.