www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

XBlinky

Newcomers
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by XBlinky

 1. XBlinky

  Bancuri

  Two jazz guitarists meet in a bar, and one says, “Yeah man, I bought your last album, it was awesome!” to which the other replies, “Oh, so that was you!”.
 2. Salutare. Vand pedala tuner de la TC Electronic, polytune 1. Pedala este în stare buna și funcționează perfect. Pret: 200 de lei.
 3. Salutare. Vand pedala de delay Timeline de la Strymon. Pedala este foarte "deșteaptă", doar ca nu face cartofi prăjiți. Se găsesc pe net multe informații despre ce face. Funcționează perfect. Preț 1600 de lei.
 4. Salutare Vand amplificator combo, full valve, Mesa Boogie F30. Amplificatorul are 30W, doua canale, clean si drive, fiecare cu EQ-ul propriu, patru lampi 12AX7 si doua lampi EL84. Pe canalul de drive are o optiune de "contur", selectabila din footswitch, care ofera un boost de frecvente joase si inalte. Se prezinta in stare foarte buna. A fost folosit atat la repetii cat si la concerte. Vine cu footswitch. Pret 3000 de lei.
 5. Salutare. A ramas numai pedalierul cu hard case. Sursa s-a dat.
 6. Salut. Vand pedalier Pedaltrain Classic 2 cu tour case si sursa de alimentare Pedal Power 2 Plus. Case-ul de la Pedaltrain are cateva zgarieturi, dar nimic care sa-i afecteze integritatea. Prefer sa le vand impreuna. Pretul pentru amandoua: 1100 de lei.
 7. Buna. Vand pedala EQ GE-7 de la Boss. Pedala este in stare foarte buna. Pret 250 de lei.
 8. Salutare. Vand pedala de boost Spark Mini Booster de la TC Electronic. Este o pedala simpla, transparenta, fara posibilitati de modificare a tonului. Are doar un knob de volum. Pret 150 de lei.
 9. Salut. Vand pedala overdrive OCD de la Fulltone. Este versiunea 1.4. Pret 450.
 10. Salut. Vand pedala Ego Compressor de Wampler. Este in stare foarte buna. Pret 650 de lei.
 11. Salut. Vand pedala de overdrive Fulldrive 2 de la Fulltone. Pedala mea este prima varianta, cea fara mosfet. Pret: 450 de lei.
 12. Salutare Vand pedala wah de la VOX, model V847. Pret: 200 de lei
 13. Salutare. Vand pedala de Mobius de la Strymon. Este o pedala cu mai multe efecte de modulatie, cum ar fi: chorus, flanger, phaser etc. A fost folosita foarte rar si, de aceea, m-am gandit sa o dau. Pret: 1600 de lei.
 14. Bună. Dupa părerea mea, funk-ul e cel mai distractiv stil de cantat pe chitara. Uite un video facut de Ross Bolton, care acum e profesorul de funk de la Musicians Institute. Desi e de mai vechi, iti va fi de folos. Succes!
 15. Bună. Da, e ok. Ne auzim dupa revelion si vorbim. Acum nu sunt acasa. Un an nou fericit. Nr meu este 0746 125 970. Gabi.
 16. Salutare. Vand sistemul G Force, de la Tronical, care acordeaza chitara singur, doar cu atingerea unui buton. Acordeaza nu numai in standard ci si in alte sisteme, cum ar fi drop D, drop C, DADGAD, open C etc. A fost demontat de pe un Gibson Traditional din 2015. Functioneaza perfect, vine cu incarcator, baterie si tot ce mai am de la el. Pretul este 250 de lei.
 17. Salut. Vand pedala de delay Flashback X4. Pedala e in stare foarte buna, a fost cumpărată anul trecut de la audio sys. Vine împreună cu alimentatorul original si cutie. Pret 700 de lei.
 18. Salut. Ce sunt chestiile alea cu "solzi"? Legume? Fructe? Mi se pare asa de interesant si funny cand mai "strecori" cate o poza off-topic. Mult spor in continuare!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.