www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

focsany

Newcomers
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Everything posted by focsany

 1. Salutare, Doresc sa cumpar un Head Peavey Valveking 100,preferabil cu footswitch.Daca cineva are de vanzare...sunt aici.
 2. Salutare.Ce amp-uri au mai ramas la vanzare?
 3. Vand doua pedale Behringer,aproape noi. Bod400 - overdrive pentru bass Beq - eq pentru bass Pret pentru ambele 100 ron
 4. Vand pedala Digitech Bass Squeeze (dual band compressor) in stare foarte buna.In mare este un compresor de bass.Atasez un link pentru explicatii. Pret 200 ron
 5. Salutare, Doresc sa cumpar un Head Peavey Valveking 100,preferabil cu footswitch.Daca cineva are de vanzare...sunt aici.
 6. Vand amplificator (head) chitara pe lampi (nu tranzistori) Crate Blue Voodoo 120 fabricat in USA,nu China. Este in stare foarte buna,construit ca un tanc,totul fiind perfect functional. Specificatii: putere 100 W RMS 4 lampi in preamp si 4 lampi putere in stare buna 2 canale, Clean si Drive,fiecare canal cu EQ si Reverb separat.Canalul de Drive are si Gain Reverb este pe arc Knob de Presence Bucla de efecte (Send-Return) Footswitch-ul nu este original dar functioneaza(schimbat canale si effects loop) Are un clean superb fiind o platforma si pentru pedale.
 7. Am gasit Noise Clamp.Deci ramane cash dar adaug transport gratuit.
 8. Cumpar (sau ofer la schimb ceva din anunturile mele) MXR Noise Clamp.Nu ma intereseaza aspectul doar sa functioneze.
 9. Referitor la schimburi : schimb DOAR cu MXR Noise Clamp.
 10. Pedalboard Harley,sursa,pedala Artec,Cele doua pedale Valeton,switcher Morley - SOLD
 11. Vand MXR GT-OD, o pedala de overdrive foarte cunocuta si apreciata.Este in stare foarte buna.Se pot obtine tonuri foarte bune si versatile fiind folosita de multi chitaristi world wide,fiind comparata cu Ibanez tube-screamer.Dar vorbele sunt de prisos so...youtube. Pret 350 ron (in mag 550 ron) Schimb doar cu pedale MXR(Eq,Comp,Noise Gate,Booster)
 12. Vand Electro Harmonix Green Russian Big Muff Pi,in stare foarte buna.As putea spune multe despre pedala (se poate obtine un sound gen Gilmore de ex) insa cel mai bine ar fi o cautare pe youtube. Schimb doar cu pedale MXR(EQ,Comp,Noise gate,Booster) pret 200 ron (in mag 400 ron).
 13. Schimb doar cu pedale MXR(compresie,EQ,Full bore metal) si diferenta din partea mea
 14. Schimb cu pedale MXR(compresie,EQ,Full bore metal) sindiferenta din partea mea
 15. Vand un pedalboard home made cu sursa si case.Dupa cum se poate vedea in imagini pedalboard-ul este facut de mine insa respecta toate cerintele.Sursa alimenteaza fara probleme 10 pedale,unele chiar cu un consum mai mare(9v-500ma,Dc12 si Dc18).Se poate vinde si impreuna cu pedalele din imagini sau cu o parte din ele(daca se doresc pedale atunci ele vin insotite de cabluri patch). Pretul este fix si nu include transportul. Schimburi doar cu pedale MXR(compresie,eq,full bore metal) si diferenta din partea mea.
 16. Vand un set de cheite aurii 3L si 3R dat jos de pe o chitara Esp Ltd Ec256.Cheitele functioneaza fara probleme.O cheita nu este ESP(nu are logo-ul) deoarece asa a ajuns chitara la mine.Au fost date jos din motiv de upgrade(am trecut la Grover-se poate vedea cutia). Schimb doar cu pedale MXR(compresie,EQ,Full bore metal) sindiferenta din partea mea
 17. Vand cinel Meinl 18" HCS China nou nout (l-am primit saptamana aceasta). Din pacate nu se potriveste cu restul cinelelor din set.Repet,este nou nout. Pret 210 ron,transport prin curier inclus.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.