www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Posts

  700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

apocapsile last won the day on March 28

apocapsile had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  into the Ø

Other Information

 • Band
  The Restroom Tilebreakers
 • Gear
  da

Recent Profile Visitors

8860 profile views

apocapsile's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

771

Reputation

 1. Sigur vopsește frumos dacă mă iau după ce văd *în pozele de pe RGC/Reverb* că face, dar nu am văzut nimic personal și nu știu ce așteptări ai avea tu, mai bine vezi dacă poți trece pe la el să vezi că sigur are chitare lucrate de el. Făcând abstracție de cost, care nu știu cât o fi, posibil mare, din ce văd că face, eu m-aș duce la el cu încredere.
 2. @FiveseveNSă mânce și gura lu' Premier Sitar un paraizăh întreținând mitologia chitaristică și fomiștii care vând ton la kilogram. @TreishtreiBro' poate aveai doar firele stock mai lungi decât era cazul și mai și "capacitau" pe vreundeva cum veneau trase de se duceau din înalte. Ia încercă să legi dozele și cu sârmă din aia UTP trasă-n manșetă din aia care se contractă când o încălzești (shrink tubing / tub termocontractabil) pe cel mai scurt traseu posibil și îti pariez că sună la fel de "bright" și "warm" și "alive". PS - și mie-mi place sârma aia vintage cloth că se belește ușor și vine frumos înapoi după ce lipești da' nu din alt motiv. Aș fi în stare să pariez că și la un LP, dacă-i scoți un pot de volum și muți acolo switch-ul 3-way în loc să stea cocoțat pe umăr, cu dozele trase cât mai scurt la el, devine mai "bright" sunetul.
 3. Mea culpa, nimic personal:-) Nici nu m-am gândit că fac și fără reverb 🙂 Lasă că poate te alegi cu un strat drăguț cu ocazia asta, tot răul spre bine 🙂 Se aliniază planetele.
 4. Mmm... îți garantez eu că 770 de lei e prețul lui de nou, sigilat, în cutie, cu tot cu reverb și acordor incluse: https://www.mcmusic.ro/amplificatoare-chitara/orange-crush-20-amplificator-chitara-20-w.html?gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEFQ3AbgfWUEKVVaJdZzyM0iZr8ZA6nbl5eC9e_qS_Uxz4wz80gFeRRoCiyIQAvD_BwE
 5. Mărit o copie de strat foarte faină, cu unele îmbunătățiri moderne. Am luat-o cu gândul de a o face cadou, însă nu pare momentul potrivit pentru persoana respectivă așa că o las înapoi in mare să o pescuiți. Aș ține-o mai ales că nu am alt strat, dar am prea multe oricum. Are corp din tei, gât din arțar canadian preparat termic, cu profil C modern (substanțial da comod), taste jumbo fără uzură. Gâtul e satinat, nu te ține pe loc și e foarte plăcut la atingere. Îmbinarea e foarte exactă și comodă, stil AANJ. Are și decupaj subtil în spatele cornului inferior pentru acces bun până la capăt. Tremolo-ul e stil Wilkinson, bara intră împinsă și se poate strânge cât vă place. Praguș din os, cheițele sunt faine, ține acordajul și la folosirea moderată a bridge-ului în două ancore, sună fain și cu dozele stock . Dacă ar fi să cârtesc, singurele chestii care nu mi-au plăcut sunt capacele de potențiometre ca aspect. În rest cursa e bună și își fac treaba. Configurație H-SS foarte echilibrată. Nu are split pe humbucker, se poate adăuga ulterior. Are toate accesoriile originale de reglaj, iar pentru expediere pot să vi-l trimit într-un case pe care mi-l returnați sau ne putem înțelege să îi luam un toc/gig bag mai solid. Se înțelege că e mult peste Squier Bullet/Affinity și in general orice în gama asta de preț. Personal mă duce mai degrabă cu gândul la MIM. Culoarea e superbă și pe viu și antidepresivă 😉 Review: https://youtu.be/fyHDD7coYNQ
 6. Schimb și cu bas dacă e playable și sună OK. Prefer P sau PJ dar dacă aveți oferte dați PM.
 7. Hmm cum interesul pentru el pare minus unu', închidem că n-are rost. Îl țin, că nu cere de mâncare:-) Care poate îl veți vrea mai încolo poate să dea în mine cu un PM.
 8. Umm https://www.thomann.de/ro/ibanez_tmb30_mgr_talman_short_scale.htm
 9. Are tot ce îi trebuie unei chitare și nimic din ce nu îi trebuie, mai puțin besinile :+)))
 10. 1.200 RON! Cam greu de găsit ceva mai ok în banii ăștia, făcut și în Japonia pe deasupra.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.