www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

apocapsile last won the day on June 21

apocapsile had the most liked content!

Community Reputation

407 Excellent

About apocapsile

Profile Information

 • Location
  #sărăcieee

Other Information

 • Gear
  Yamaha Revstar 720B, Jackson Pro Series KEXMG, Yamaha THR10C, Mooer GE-200

Recent Profile Visitors

3,094 profile views
 1. apocapsile

  Festivalurile - apogeul culturii

  Depinde ce sărbătorești...
 2. apocapsile

  schimb Yamaha Revstar 720b

  Valabil și pentru vânzare.
 3. apocapsile

  vând Yamaha THR10C

  Valabil.
 4. apocapsile

  TAB or Sheet ?!?

  @SKUDupă miros. Numai așa poți ajunge maestrul. Ochii te pot înșela, auzul slăbește, dar când un sunet e fals de pute, atunci știi că ai rasolit-o.
 5. apocapsile

  TAB or Sheet ?!?

  Tabulaturile te pot ajuta la început, când nu cunoști instrumentul mai deloc și sunt ok ca repere secundare, dar dacă vrei să pricepi ceva din ce faci acolo și să te dezvolți pe termen lung, statul pe "tabulaturi" face mai mult rău. Asta nu e ceva subiectiv. Fără cârje, alergi mai repede.
 6. apocapsile

  vând Jackson KEXMG Silverburst

  Stare excelentă, taste lustruite, coarde noi 9-46 Roto Orange, toc, cheițe pentru truss rod/floyd. Se poate da și cu Floyd original în loc de FR Special pentru + 600 lei (dealtfel e montat pe ea în imaginile atașate). Posibil și schimburi cu alte chitare, întrebați prin PM. E asta de mai jos:
 7. De aia am zis Katana Head (și ăla are 9 kile, fiindcă include un difuzor chiar bun de 6,5 țoli). Așa ai ceva competent pentru acasă și merge băgat și-n 4x12 dacă-ți trebuie vreodată. Ai toate efectele boss din lume perfect reglabile, efecte stereo pe ieșire după ultimul update, fx loop bla bla bla și sună mișto, digital sau nu. Față de Katana 50, Head și 100 au FX loop, suport pentru GA-FC deci 8 presetări (după update-ul 2.0) activabile instantaneu cu reglaje și efecte individualizate, au un reglaj presence care ajută la voicing și cab matching la head etc. iar 100 are un dif mai bun. După mine 50 e ok pentru acasă dar dacă te bazezi pe amp pentru efecte și toate cele, e 100 sau GTFO, că diferența de gabarit e nesemnificativă între 50 și 100.
 8. +1 BOSS Katana 100 și switch, eventual iei cu tine laptop să mai poți edita efectele în detaliu când e necesar. Kytary au bundle și ieși mai ok și cu ga-fc. Dacă vrei ceva feeling extra, pui un overdrive analogic în față și ai. Mai e un combo Laney IRT30 pe forum dacă vrei lampă. Nu are decât reverb, dar scoți orice aproape din canalele lui și eq/boost. Iei ulterior pedale și măcar îți faci mâna. Dacă ești la început, Katana s-ar putea să fie mai ok cu nițică răbdare. Și mai bine: Katana head + ulterior 2x12. Îl cari ușor doar pe head (nu e mic și nici foarte ușor dar e acceptabil), diful la sală. Așa exersezi acasă pe diful mic din head și cu trupa îi dai să zacă prin cabinet.
 9. apocapsile

  schimb Yamaha Revstar 720b

  Hai săriți cu un Charvel să faceți fericit un biet familist corporatist
 10. apocapsile

  schimb Yamaha Revstar 720b

  Valabil și vânzare - 2100 lei
 11. apocapsile

  schimb Yamaha Revstar 720b

  Noroc! Caut să schimb frumusețea asta double cut cu un strat Charvel. Prefer So-Cal, dar sunt deschis și la San Dimas, DK24 sau diverse alte propuneri (cu sau fără Floyd - nu e foarte important pentru mine). A mea sună de rupe, are tastieră perfectă, lucioasă, lucrată exemplar (am pus mi subțire la 0.9mm și Mi gros la 1.1mm la tasta 12 respectiv 1.2mm/1.4mm la tasta 22 fără buzz deci e ce trebuie) și starea ei se vede foarte bine în imagini. În afară de o urmă de cataramă pe spate de la fostul, nimic de raportat. Sunet excelent, cântabilitate maximă, vibe și feel mai degrabă boutique. Aveți toată povestea mai jos:
 12. apocapsile

  vând Yamaha THR10C

  Update: schimb și cu un cabinet de chitară cât de cât compact, să meargă prin casă (apartament) cât de cât, cum ar fi Yamaha THRC112 (ăsta) sau ceva similar.
 13. apocapsile

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Sincer, în zona aia ai pe forum asta: Mi se pare în stare foarte bună, foarte cool și nu ai complicația unui tremolo, care dacă ești la început cel puțin cu electrica, nu cred că-ți trebuie. Vorbește cu omul. Plus, după mine, arată beton pentru o chitară atât de accesibilă. Eu spre asta m-aș orienta.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.