www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crisan Darius_28146

Newcomers
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About Crisan Darius_28146

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Blaj

Other Information

 • Band
  Trupa Re-Born
 • Gear
  Marshall MG half-stack
  Ibanez RG721
  Boss GT-100

Recent Profile Visitors

2276 profile views
 1. Buna, schimb chitara electro-acustica cu clasica din simplul motiv ca am luat-o pentru o parte dintr-un proiect, acea parte nu a mai existat intr-un final si nu am mai folosit-o cine stie ce. Este cantata odata pe scena, in stare perfecta atat estetic cat si functional. O schimb cu o chitara clasica pentru ca momentan sunt la Cluj, la facultate si voiam sa am un instrument pe care sa repet, pentru a nu cara electria dupa mine pe CFR. Poze reale nu am inca, o sa pun in 1-2 zile, cand ajung acasa. Contact: FB: https://www.facebook.com/crisan.darius.92 Telefon/Whatsapp: 0763 601 774
 2. A ajuns, da' is la faculta, numa pe vineri ajung acasa. Jur ca nu mai am rabdare :))
 3. Chiar ma bucur ca mi l-ai recomandat. Dau o bere la amandoi cand ne-om intalni
 4. Am avut o experienta foarte buna cu Razvan, foarte ok atat ca om cat si ca profesionist. Recomand cu incredere, sper sa nu fie nevoie , dar pentru orice problema aveti, he's the man for the job!
 5. Da, Cap-VM sunt. Dacă e problema sa schimb, le fac pe amândouă.
 6. Momentan am dus-o la studio chitara, testez mâine teoria cu bobina Presupunem ca e bobina de vina. Mai are sanse de supravietuire sau trebuie sa ii gasesc o prietena noua la cea din neck?
 7. Alt detaliu: dacă opresc potul de ton dispare tot volumul.
 8. Altceva :)). O sa vorbesc cu băiatul asta ce mi l-ai recomandat. Mersi, și revin in alta zi cu updates
 9. La McMusic parca faceau mai demult, se mai ocupa?
 10. Salut, am un RG721 si de curand, din senin, doza de bridge a inceput sa aiba un volum semnificativ mai mic, si un oarecare bazait cand las la liber corzile. Am dus-o la un electronist, a refacut toate lipiturile, mi-a ecranat-o, a verificat rezistentele, toate sunt in parametrii, dar nici o schimbare in sunet. Din ce am inteles, @apocapsile zice ca s-ar putea sa fie facuta o lipitura "rece" in wiring-ul dozei (nu cunosc ce inseamna asta). Ce as putea face, help? In video-ul atasat, pe doza de bridge se aud corzile, fiind aproape de telefon, dar exista si un semnal micut din amp, desi nu se aude foarte bine IMG_0617.MOV
 11. Update: se include și un soft-case Ibanez, de preferat oferta sa conțină și un case.
 12. Buna, as vrea sa schimb un RG721 Premium pe premiza ca doresc sa încerc ceva nou. Chitara e in stare buna de funcționare, atât dpdv estetic cât funcțional. Mai multe poze pun la cerere in PM. Caut ceva cu doze calde, single coil sau low-output, versatile (cant in trupa de coveruri). Astept oferte :)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.