www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kiske13

Active Members
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by kiske13

 1. Cu primele doua problema mea este split-coil-ul. De obicei scade si volumul semnificativ cand se injumatateste.
 2. Care ar fi cel mai interesant de facut la un H-H cu Air Norton si Crunch Lab?
 3. Exact asta este problema mea!!! De asta cautam pe la noi.
 4. Caut potmetru Audio taper 500kOhm pentru o chitara FARA PICKGUARD, dar nu prea gasesc nimic de calitate la noi in magazine. Am luat niste ALFA, din 2 buc. doar una pot folosi, celalalt freaca deranjant. Am luat niste CTS evident sunt pentru pickguard, cu shaft scurt. Ma interesez la MCMusic dupa Dunlop (super fitos si scump) si Seymour Duncan toate sunt cu portiunea filetata sub 9,5mm. Unde gasesc niste potmetre de calitate in Ro pentru aplicatia mea?
 5. Vand doze INF date jos de pe Ibanez S520ex. Sunt cu carcasa metalica. Se dau fara suruburi si arcuri. Pretul pentru cele doua 120ron+transport.
 6. Cum spune si colegul potmetre de 500kOhm pentru doze duble. Am vrut si eu sa schimb EMG-urile de pe LTD EC dar m-am razgandit, suna fain si stabil pe orice.
 7. Vand o doza PAF7 pentru 7 corzi. Eventual schimb cu ceva DiMarzio neck 6 corzi. (Dar numai personal)
 8. Salutari. Caut un fret rocker de calitate din material mai gros. Poate are cineva si nu-l foloseste.
 9. si cum ajustezi inaltimea, din spate?
 10. Nope. I hate it. Am doar un S520 si un EC1000 cu ring, dar si astea pe cale de decolare.
 11. Astea trebuiesc batute 😂, nu sunt filetabile.
 12. Super fain!!! In europa mumu ca de obicei! Comada de 50 dolari din SUA pana ajunge in europa se face 100 eur. Am vrut din astea, n-am gasit in nici un shop online in europa.....desi e facut de Warwick din cate stiu. Edit. Da prost sunt...sunt vandute de Warwick, facute de chinatown.
 13. Pickupul urmeaza sa fie montat direct, adica fara rama. Daca era surub mai gros trebuia sa distrug filetul de pe baza pickupului sa trec prin ea.
 14. Am gasit surub 2mm, sa vedem daca tine! 🤘 🙂🤘
 15. Interesant magazin....dar nu e singurul. La nici un produs nu apare daca este sau nu pe stock.
 16. Fa-te IT-ist si imediat capata sens viata. Soarele vezi o data pe an, daca nu adormi si atunci.
 17. Nici o secunda nu am crezut, ca e fizica atomica in cutia aia. Personal pentru apartament eu nu as forta ideea ampului pe tuburi. Amp + captor x si iesire pe monitoare studio. Dar costa o caruta de bani.
 18. Baga un ochi pe yt la JHS Little Black Amp. Dar merge doar daca ai effect loop. In final eu nu am mai luat din cauza Sparkului.
 19. Salut. Caut o metoda incercata, pentru a monta doze direct mount (fara rama) si sa nu distrug baza/placa filetata a dozei. Am gasit un video pe yt de Home Built Workshop, dar intrebarea este daca filetul marunt nu scobeste lemnul. Mai sunt niste bucse duble filetate in piata, dar si astea vin cu surub metric si ajung tot la distrugerea filetului original. Poate aveti o solutie pe incercate. Multumesc.
 20. Salutari. Caut bridge 6 cozi Hipshot. (exclus stangaci)
 21. Salutări. Dacă s-a mai discutat cer scuze, motorul de search nu mi-a dat rezultate. Sunt novice in ceea ce privește utilizarea Impulsurilor. Am descarcat câteva gratuite, am și cumparat câteva pachete de la Choptones. Cele gratuite erau cam vrac sau eu nu am dat de pachete ok. Choptones pare mai pus la punct. Are cineva experiență cu IR de la Bogren Digital, JST, OwnHammer sau altele? Reflectă prețul calitatea lor? Mulțumesc
 22. Caut o pedala expression pentru ax8. De preferat fractal sau mission.
 23. Vand un bridge Gibraltar 2 folosit de Ibanez. Cosmo black. Este ca nou, dat jos de pe prestige.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.