www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kiske13

Active Members
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by kiske13

 1. Caut o pedala expression pentru ax8. De preferat fractal sau mission.
 2. Salut. Am un Schecter KM7 MK1. Ca schimb, poate Mayones 7 string. Alte variatii nu ma intereseaza. Pretul este unul fix, sub pretul dat de mine. 900 eur. Preluare personala!!!
 3. Vand un bridge Gibraltar 2 folosit de Ibanez. Cosmo black. Este ca nou, dat jos de pe prestige.
 4. Ieftin si bun? Pentru a canta acasa, nu simteam niciodata nevoia amplificarii. Am infipt in amp doar a mai pune un delay/reverb. Folosesc doar ampurile pe care le folosesc si la electrice.
 5. Chestia cu "aducem la comanda" la mine nu functioneaza. La comanda, pot comanda din alta parte.🤣🤣🤣 Am cumparat de la Andertons, Thomann fara probleme. In Romania cumpar doar de la Mcm si Soundcreation. Apropo, Soundcreation are pe stoc chitara amintita. Probabil putin mai scump.
 6. Acordajul tine bine, dar este sensibil la schimbarile de temperatura.
 7. Corpul este mai mic, mai comod. Cand am luat, asta am cautat sa fie aproape ca feeling, de chitara electrica. A mai fost un model Dean, dar am preferat apx pentru ca puteam incerca in magazin. Are un sunet fain, dar nu la fel de rezonant ca un dreadnought cu corp mare. Electronica e ok, tuner incorporat. Apx dar numai cu lemn masiv!
 8. Nu cunosc apx600 dar probabil este un model in urma apx500 din care au fost 3 generatii. Am apx500iii luat de nou. Aici s‐a mutat productia in china. Placaj clar, la banii astia nu da nimeni lemn masiv, suna fain si este lucrat prost. Din 3 buc. am putut alege si tot prost lucrat este. Bindingurile s-au ingalbenit in 3 ani, ca la un gibson vintage de pe la aparitie. Acum as lua tot apx dar macar cu top solid si numai folosit. Pretul la cele noi este exagerat!
 9. Salut. Vand procesor/interfata line6 pod xt. Alimentator original, urme de uzura, zgaraituri in finish, perfect functional.
 10. Buna. Nu are cineva un wireless Boss WL20 de vanzare? Multumesc
 11. Pana nu schimbi, n-ai de unde sa stii. Pe Apx‐ul meu nu era nevoie sa reglez trussrod‐ul.
 12. Razvan, ms pentru pont. Cum suna cabul DV?! Vad ca au difuri proprii.
 13. Salut. Deocamdata, nu las din pret. Daca ma ambitionez sa fac si un pedalboard, retrag de la vanzare.
 14. Am trecut si eu prin astea, ca pana la urma sa iau un procesor bun, cu care pot merge si in linie si in amp si am luat si un amp Ironball cu 212 HB. Nici astea nu sunt usor de carat, dar atunci un half stack full size. Initial am vrut 112, dar oferta second hand pentru 212 a fost cam la acelasi nivel, asa ca ...
 15. Cu siguranta este super instrument, dar nu am fost atras de dimensiune corp si pozitionare potmetre. Sa o folosesti cu sanatate!!!
 16. Clip vandut. La poly2 am gasit si cutia. Este folia pe ecran.
 17. Salut. Vand un polytune clip (100 ron) si un poytune 2 (300 ron) Prefer predare personala sau cost transport suportat de cumparator.
 18. Dai la setup cuiva, care se pricepe. Probabil ai schimbat dimensiunea corzilor si de acolo vine tot.
 19. Daca ai posibilitatea incearca-le. Cochetam cu un amplif Katana Air, dar acolo wireless-ul umfla pretul. Nu sunt fan amp mic (te limiteaza), prefer un amp care se poate folosi la probe dar si acasa, adica sa aiba utilitate multipla si pe termen mai lung. La fiecare vanzare second hand se pierd bani. Totusi la combo pentru apartament poate as merge pe un katana mini. Thr am incercat, dar nu cred ca valoreaza de 2x cat un mini. Thr are constructia mai solida.
 20. Pentru acasa nu ajung boxele de calculator cu interfata?
 21. Naspa. Eu as lua de pe eb...y. Transport moca, numai trebuie asteptat. Sau poate gasesti la un coleg aici pe forum, care a modificat mai multe chitari. La doze grele pot aparea probleme, daca arcul este slab.
 22. Se pot comanda din China la bani marunti. Problema este doar timpul de livrare. Poti astepta si 2-3 luni. Dar nu am inteles, daca ai arcuri pe doze, de ce vrei sa le schimbi?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.