www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vaxe

Veteran
  • Posts

    352
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by vaxe

  1. Multumesc frumos! Oare condensatorul de la ton de cat sa-l consider?
  2. Salut, Ma poate ajuta cineva cu o schema care sa contina o doza magnetica (hb de preferat) si una piezo (undersaddle) + controale de volum si ton? Doza piezo are si preamp si as prefera sa-l folosesc, dar daca aveti alte experiente mai bune ... spuneti-mi si mie:)! Multumesc!
  3. Ceara nu a functionat:)))) Cea cu capac (neck) nu face! In schimb bridge-ul (n-are capac) reda tot:))))
  4. Salut si multuu pt. raspuns! Am testat si este fix asa cum spui! In special la doza din bridge se aud acele lovituri usoare. Ai idee cum pot rezolva? Multuu!
  5. Salut, Am ceva zgomot la schimbarea dozelor (switch de tele in 3 pozitii). Practic zgomotul fizic (click-ul) produs "la rece", este preluat si redat pe amp (PA mai exact in cazul meu). Nu am alte probleme gen buzz, hiss, brum, etc., ci numai problema asta. Ma puteti ajuta va rog cu ceva sfaturi despre cum as putea rezolva asta? PS: Din start anunt ca nu sunt electronist de meserie (stiu sa lipesc piese dupa o schema data, fara sa inteleg de fapt ce se intampla acolo), asa ca daca se poate, putin mai "pe intelesul noob-ului"! PS la PS: se poate si caterinca de bun simt si "la subiect", dar sa pastram limitele cumva:))) Multuu!
  6. Vand procesor Mooer GE 200 + softcase (geanta transport), stare ca nou, a fost si inca este pastrat impreuna cu prodectia din polistiren, excelent pentru orice stil, gen muzical, usor de (pre)setat. Pentru orice fel de detalii PM cu incredere! Se poate proba in prealabil (in Bucuresti numai). Trimit in provincie pe cheltuiala cumpărătorului. Preț: 1100 Ron. https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/files/7iwqg1zo90dg1-RO/image;s=4000x1800 https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/files/cwdhlld6hh673-RO/image;s=1800x4000 https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/files/yeq6y0oovfn7-RO/image;s=4000x1800
  7. https://forums.rgc.ro/profile/10348-garantwerke/ Salut. Link-ul de mai sus este al D-lui. Vasile Vaska! Succes!
  8. Sigur, am minute nationale nelimitat in orice retea!
  9. Da avem! Verificati PM va rog!
  10. 200 cu placa suruburi si gat! cu cheite cu tot!
  11. Va salut! Da, il mai avem:)!
  12. Salut, Caut sa cumpar doza din titlu! Daca stiti pe cineva ... un semn va rog! Multumesc!
  13. Salut, Caut sa achizitionesz un sistem wireless pentru chitara. De preferat ar fi ceva in zona Line 6 relay 50 (sau >30), Shure GLDX16. Daca aveti ceva oferte nu ezitati. Aici sau PM! Multumesc
  14. Bridge-ul Gotoh se retrage de la vanzare momentan! Raman doar lemnele (gatul si corpul)! Multuu!
  15. Salut, Ce parere aveti de pedaluta asta: TONE CAPTURE GTR_MOOER Audio Credeti ca ar fi peste un acustic simulator sau nu?
  16. Ceva gen, dar totusi, in cazul in care as fi interesat sa cumpar, inainte de a lua in considerare combinatia in cauza, as insista pe ceea ce-mi poate oferi chitara (fara procesorul ala)! Adica daca e o chitara low level, parca nu m-as arunca sa o cumpar doar ca sa castig la comoditate ....! In alta ordine, am vazut ca baietii astia au un soi de procesor mic P1 prime. care cred ca face cam acelasi lucru cu cel montat in chitarele alea dar este folosit extern! In felul asta te poti folosi de chitara care iti place tie, sau pe care deja o ai! Deci in mod clar, daca ar fi sa cumpar, in primul rand as alege functie de calitatea chitarei abia apoi m-as uita la ce mai poate "pe langa" :))))!
  17. Salut, Personal, intr-o anumita masura (in special atunci cand este vorba de deplasari dese, ce presupun actiuni gen: montat, demontat, setat, timp scurt de probe, etc.), sunt adeptul rig-urilor cat mai compacte, de dimensiuni cat mai reduse (inclusiv greutate cat mai mica), relativ usor de setat si utilizat, constient fiind ca fac un compromis destul de mare in privinta sunetului pe care mi-as dori sa-l am! In rest +1 pentru tot ce a spus @apocapsile!
  18. Yeap :))))))) Multumesc mult!
  19. Eu vreau sa intru cu electrica si sa scot acustica (in principiu folosind doza de gat care este SC). Ma interesa varianta asta in ideea de putea "copia" un ton bun de acustica si sa-l folosesc fix pe ala fara sa ma mai chinui cu bibileli, ajustari, cautari, etc.:))))! Acum nu stiu sigura daca fix asa functioneaza, dar asta era in mintea mea cand am vazut postarea ta :))))))!
  20. Hei Apo`, pare foarte faina ideea! Dar nu cumva "radar"-ul ala poate fi utilizat doar ca si cabsim? Eu caut ceva similar pentru tonuri de acustica (nu sunt chiar 100% multumit de ceea ce are GT100) ...! Ceva idei?
  21. Chiar nu m-ar deraja, cu conditia sa nu aibe latente care sa ma incurce la executie .... Apo`, e ok, si multuu de sfat, dar acum am back-up, nu asta caut! Pur si simplu mi-a atras atentia si mi-ar placea sa stiu cat utila poate fi combinatia! CIne stie, asa cum am renuntat la lampi in favoarea procesoarelor, poate in viitor voi renunta si la procesoare in favoarea .... :))))))))))
  22. Salut! Rog si eu ceva pareri (chiar si subiective, dar cat de cat in cunostinta de cauza) despre genul asta de interfata tip iRIg! Asta ca si exemplu: IK Multimedia iRig UA - Muziker , sau daca avet alte propuneri mai bune ... nu ezitati:))) Ma intereseaza daca si cat de eficienta este in live (impreuna cu tableta sau telefon), in conditiile in care am nevoie de maxim 4 tonuri? Exista ceva latenta la schimbarea preseturilor? Exista zgomote nedorite (hiss, brum, bazzz, etc)? PS1: De "cum suna" nu intreb si v-as ruga sa evitam aspectul asta pentru ca stiu ca "un amp pe lampa suna de nshpe mii ori mai bine:)))))"! Nu asta caut, deci va rog fara polemici pe subiectul asta! PS2: Stiu ca e un subiect cu multe "mingi aruncate la fileu" asa ca inteleg situatiile gen "pur si simplu nu m-am putut abtine:)))", dar macar sa fie la obiect cat de cat :))))) Atat! Multuuuu!
  23. vaxe

    Microfonie

    Multumesc frumos! Chiar nu stiam detaliile astea, dar le voi urma intocmai asa ca MULTUMESC FRUMOS! Mai nu are magnetul in afara! Ti-am zis e chinezarie, dar nu-i chiar penala :))))))
  24. vaxe

    Microfonie

    Mai am incercat sa reduc din gain, dar pierd si volum pe fata, iar cand ma ridica incepe iarasi fluieratul :))))) E nah ... nici vorba de comparatie cu sd! E o chinezarie care suna binisor si ... atat:)! Voi incerca sa fac o impregnare cu ceara (imi e la indemana cumva) si daca tot nu merge o schimb ....! Multuu!
  25. Eu am unul de 5 ani si nu m-as mai desparti de el! Cant cu el direct in PA si pot spune ca nu am probleme cu latenta (nu am nici un fel de delay atunci cand schimb tonurile (efectele) si se pot scoate tonuri destul de bune din el (cu rabdare ce-i drept)! Deci daca vrei versatilitate si manipulare usoara, e super ok!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.