www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Burcea

Veteran
 • Posts

  1116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Radu Burcea

 1. Vand Seymour Duncan SH18n, pentru poziția neck, cu cutie și suruburi și arcuri (sigilate). Cablul nu a fost tăiat, are lungimea din fabrică. Are urme de pană și a fost folosită sub un an. Se poate splita, având 4 fire. Sună foarte bine, mai ales intr-un LP, este un PAF un pic mai hot și mai versatil. Motivul vânzării este trecerea la P90. Nouă la Thomann costă 866 de lei.
 2. Sursele HB sunt rezervate, Reverbul a plecat azi. Up pt DD3
 3. O poza ar fi mega utila.
 4. MXR 10 band EQ a plecat, la fel si o sursa Powerplant Jr.
 5. 1. Wampler Faux Spring Reverb Mini - 400 de lei (ca nou, cu velcro, maculatura, cutie și husa de catifea cu care a venit de la producător). Un Reverb excelent dacă îți dorești reverb de amp la unul pe care nu l-a înzestrat fabrica cu așa ceva. Ocupă puțin spațiu in pedalier, e robust și e construit cu piese de foarte buna calitate. 2. BOSS DD3 - 400 de lei (in stare foarte bună cu cutie, velcro pe spate iar ledul i-a fost înlocuit de către un profesionist cu unul albastru din considerente estetice). Simplu și eficient, unul din cele mai bune delayuri digitale care nu sparg buzunarul. Nu degeaba atâția chitariști mari îl au in pedalier, nu știe să facă un milion de giumbușlucuri, dar ce face, cu siguranță face al dracului de bine. 3. Phase 90 făcut de @gigimarga și carosat de mine - 150 de lei. Carcasă Hammond, tranzistori împerecheați de cea mai bună calitate, la fel ca toate celelalte piese folosite. Pedala e true-bypass si are potentiometru reverse logaritmic, exact asa cum trebuie sa fie la tipul ăsta de phaser. Am vrut un phaser mișto, dar fără sa fie plin de smd-uri ca modelul actual de la MXR, iar colegul nostru a facut o treaba foarte bună cu circuitul. Din păcate îl folosesc prea rar ca să nu facă loc în pedalier altor efecte mai des folosite. 4. MXR 10 band EQ - 400 de lei Un eq foarte versatil, cu care faci să sune după bunul plac orice, chit că e amplificator de o căruță de bani sau electroacustică de 100 de euro. Vine in cutia originală, cu velcro pe spate și alimentatorul de 18V care nu a fost niciodată folosit, fiind alimentat din sursă. 5. MXR Custom Badass ‘78 Distortion - 300 de lei. Un Boss Ds1 modat cu atât de mult bun gust că îți vine greu să crezi din ce s-au inspirat băieții. Foarte versatil, știe să sune și a Plexi și a distors supărat. La el nu mai am cutie, dar vine cu velcro și topper de la Mooer. 3 buc - Harley Benton Power Plant Jr (5 ieșiri izolate a câte 50 mA), cu toată căblăraia aferentă. 100 de lei bucata Nu mă grăbesc să le dau, din păcate am probleme cu spatele și nu am cum sa tin un pedalier extraordinar de mare așa că mi-e destul de greu să țin câte 3 distorsuri și două reverburi (la delayuri nu se pune 😅). Le-aș ține “de aromă” in diverse aplicații, dar dacă între timp își găsesc alt proprietar bănuiesc că e win-win pentru toată lumea
 6. Pedala e in stare foarte bună atât estetic, cât și tehnic. Velcro pe spate ca să o pui direct în pedalier fără să îți mai bați capul. Mega versatilă datorită butonului de crunch care ii oferă și mai mult gain. Știe să sune și ca un Plexi supărat, dar și să se ducă mult mai departe ca gain, toate astea fără să fi avut vreodată nevoie de noise gate. Topper de la Mooer asortat cadou, ca să fie ușor de apăsat și pe scenă și în șosete.
 7. De un an in marea majoritate a timpului folosesc doar chitara asta cu 10-52 si sunt ca noi. S-au matuit de la palm mute, dar asta e firesc
 8. La mine se intampla sa pice pe tuner octavele unde trebuie. Chitara prin constructia ei nu o sa fie niciodata intonata perfect peste tot, dar nu am patit sa imi sune prost acordurile dupa fretul 12.
 9. Am obtinut rezultate super bune cu astea. Fara e o solutie de compromis, cum a zis vektor.
 10. Am cumpărat cabinetul (Harley Benton G212) pe 16 August pentru a-l modifica și a instala alte difuzoare în el. Nu le-am cântat nici măcar un minut, din clipurile de pe YouTube sunt mai mult decât decente și pot face minuni într-un combo cu difuzoare de proastă calitate sau dacă vreți să vă construiți propria boxă de chitară. Au 16 omh și 100 W/ bucata și pot fi vândute și individual. Le pot trimite pe cheltuiala cumpărătorului oriunde, ambalate bine in cutii de la Celestion. 100 de lei BUCATA, 200 împreună, situație în care primiți și mufele cu plăcuța de metal din spate.
 11. Gât Fender Stratocaster, taste noi nouțe (îți faci freza în ele la propriu), a avut inițial Floyd și a fost convertit la nut de os de către Dl. Eugen Crețu. Fața headstockului a fost relăcuită cu nitro. Radius 12”, la bază Squier series (made in USA, crafted in Mexico - imbusul de la truss rod este mic, nu se potrivește cel mare de mexicane). Pentru orice detalii suplimentare sau fotografii vă stau la dispoziție. Chitara a avut de-a lungul timpului mai multe tipuri de cheite, ultima configuratie a fost cea de cheite locking Fender. Pot face găurile pentru orice fel de cheite aveți nevoie, astfel încât să fie plung and play.
 12. Am eu, dacă nu te grăbești tare. Am cabinetul in alt oraș, pot scoate difuzorul de abia weekendul viitor.
 13. Mai degraba iti iei orice head iti place, exact cum a spus si Razvan. La cele mai multe gig-uri mai serioase gasesti oricum cabinet acolo (eternul 1960 de la Marshall) iar acasa/ la repetitii nu cred ca ajungi vreodata asa tare cu volumul sa prajesti un difuzor de 60 de w chiar si cu un head de 50 de w.
 14. Nu stiu cand ai pus ultima oara mana pe mexicane, dar sunt foarte bine lucrate! In ultimii doi ani am inlocuit doua grifuri cu replacement mexican de la fender si am fost extraordinar de multumit. (strat si tele, ce-i drept, nu era vorba de bass)
 15. Caută pe cineva care se pricepe și încearcă JCM Mod (Wampler Mod). Mi s-a parut mult mai interesant și mai versatil. Acum desigur, depinde și ce ton cauți. Sunt suficient de puține piese de schimbat încât să îl faci și singur dacă te pricepi cât de cât. Scuze dacă am intervenit ca musca în că*cat
 16. Recomand să arunci o privire si la ABM pentru bridge-uri. Sunt facute în Germania și calitatea e ireproșabilă! Am pus și pe strat și pe LP și s-au transformat total chitarele ca sound. În bine!
 17. Sunt la al treilea Powerplant Junior, n-am avut probleme cu niciuna. Aia albastră în schimb, bâzâie ca toate visele.
 18. MOOER Micro Power sau Plant Junior de la Harley Benton. Mai mult decât ok pentru cât costă.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.