www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RaulBob

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RaulBob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, Vreau sa-mi cumpar un Big Sky asa ca pot renunta la reverb-ul meu actual. Nu am avut probleme deloc cu el. Functioneaza perfect. Are un sunet placut. Daca nu faceam upgrade, nu il videam. Este in conditie foarte buna. Are zgarieturi greu sesizabile.
  2. De pedalier n-ai zis nimic. Cat costa, ce dimensiuni, are velcro?
  3. Cred ca nu-i absolut nicio problema. Multumesc de comm. Ideea de a rezolva o problema ce urmeaza sa o am mai tarziu, cand voi avea nevoie de mai mult amperaj, parea o idee buna.
  4. Am stat sa mai studiez mai bine topingul si uitandu-ma la pedalele mele vad asa: vemuram Jan Ray - 5 mA Boss DD 20 - 200 mA Boss rv-5 - 50 mA Deeci imi trebuie o sursa care sa aiba cel putin 1 isolated dc output de peste 200 mA. Pain in the but. Acuma trag spre un alimentator..
  5. Incurajat de voi, am renuntat la comanda caramizii albastre
  6. Mersi mult de sfaturi, guys. Acum îi vedea ce am luat când vine și va scriu. O sa cant in band (tobe, bass, clape, acustică). Până acum am avut un Line 6, de-aia nu m-am bătut de probleme de genul.
  7. Am cumparat un Are destule iesiri pt viitor si 500mA per iesire suna ok. Daca oricum ajungeam la o caramida de genul pe viitor, mai bine am cumparat-o acum. Multumesc mult pentru raspunsuri.
  8. 1. EBS AD-9 - 1000mA - cam cate pedale de 9V as putea alimenta cu asta? 2. De ce as mai avea nevoie sa-mi cumpar o sursa daca am alimentatorul asta?
  9. Salut, Tocmai mi-am cumpărat primele 3 pedale (vemuram Jan Ray, Boss DD 20, Boss rv-5) de pe internet. Mi-aș dori sa am doar o chestie de băgat în priza, nu 3. Îmi puteți da o soluție simplă și necostisitoare? Ce sursa să-mi iau? p.s. cred ca-s 9v fiecare Mulțumesc
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.