www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

atrismalex

Newcomers
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

atrismalex last won the day on October 8 2020

atrismalex had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About atrismalex

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  diferite si diverse....

Recent Profile Visitors

2838 profile views
 1. Recomand sa vorbesti direct daca esti interesat. Fiecare instrument e diferit😉😉.
 2. Multumesc mult! Lucratura de maestru! fata de cum era si cum e acuma, is 2 chitare diferite. A devenit un instrument care acum poate sa se numeasca "premium". Atentia la detalii si cum se simte la mana...nu am cuvinte! Multumesc din nou! Recomand cu maxima incredere!
 3. Pretul mi se pare cam mare, se vindea cu 2800-3000 RON (maxim) la Guitar Shop in anul 2012 (poate mai crescuse putin spre finalul productiei modelului) dar in niciun caz nu a trecut de 4000, ca sa o poti vinde la pretul de sub productie. E totusi un Epiphone. De ce zic asta, ca si eu am stat cateva luni si ma gandeam daca sa nu o cumpar (atunci cand s-a lansat). Spor la vanzare.
 4. schimb cu ESP M-III Japan sau RG550 Genesis (se poate RG550 si model mai vechi - anii 90). Poate si cu Jackson Japan.
 5. Salutare, Imi vand chitara Ibanez Andy Timmons Premium AT10P - chitara e in stare excelenta, i-am facut fret polish, uzura e normala dupa 2 ani de folosinta. Zgarieturile sunt doar cele ultra minime de suprafata de lac (mno de la haine, etc). Nu are lovituri, totul e in perfecta stare. Sunt unicul proprietar, am luat-o in 2018 de la MCMusic Cluj. O voi vinde cu un set nou de corzi la cine o cumpara si setata cum trebuie (intonatie, actiune, etc). Suna foarte bine, se canta bine la ea, dar incerc sa ma orientez spre altceva... Chitara vine cu case (Ibanez Premium soft-case - e foarte fain si are buzunare laterale pentru tot felul). Noile modele Ibanez Premium Andy Timmons vin fara case, doar cu o husa de chitara... As prefera sa o dau personal in Cluj-Napoca - eventual ma pot deplasa cu masina (excursie) in afara Clujului - nu vreau sa pun pe curier - nu am incredere (cu tot cu case-ul care o protejeaza) ca nu ajunge distrusa/rupta/lovita (prefer cheltuiala de benzina extra sa fiu sigur ca cel care o cumpara o primeste in stare buna - sa nu ne trezim ca raman si eu si cumparatorul fara ea). Pentru contact: 0751043633 (trimit si poze extra prin whatsapp daca se doreste) Pretul e negociabil!
 6. Salutare, Imi vand amplificatorul Vox AC15C1, cumparat de la MCMusic in februarie 2020 (l-am primit cadou - nu ma impac cu sunetul lui). Amplificatorul a fost cantat putin, nescos din casa, e ca nou. Amplificatorul e complet stoc. Pretul e 2000 RON - discutam. Pentru cei interesati puteti sa ma sunati, in caz ca nu vad mesajele de pe forum. As prefera sa-l dau in Cluj-Napoca, intrucat nu am incredere in curierat pentru colete grele/mari care merg pe persoana fizica-persoana fizica. Eventual pot sa-l livrez personal in apropiere (distante gen Cluj-Baia Mare, Cluj-Bistrita) cu masina (prefer asa decat sa ne trezim ca l-au scapat pe jos la curier sau altele). Astept un semn daca va intereseaza.
 7. Salutare, Imi vand amplificatorul - Marshall DSL40C in stare super buna, cantat doar in casa/apartament. I-am schimbat difuzorul stoc (Celestion 70/80 - care il facea sa sune putin prea bazait) cu un Celestion Creamback 16ohm, suna mai rotund si mult mai clar acum. Are toate lampile noi (preamplificare + finale) Lampile de Preamplificare sunt: 12AX7/ECC83 TAD RT001 - foarte faine, rafinate, si au un top-end mai fain decat ce am incercat anterior (Groove Tubes), si clar mult mai faine ca cele stoc. Lampile finale sunt: Electro-Harmonix EL34 - Matched (pe langa ce exista in amplificator, cele 2 montate, ofer inca 2 Lampi Electro-Harmonix EL34 Matched - au venit in set de 4, 2 is montate, 2 stau la liber). Din poze se poate vedea starea lui. De asemenea, se poate incerca in Cluj-Napoca. Sincer as prefera sa-l dau in Cluj (sau in apropiere de Cluj) decat sa-l pun pe curier - am avut probleme cu curieratul cu o chitara la care i-a venit Headstock-ul rupt. Amplificatorul are cutia in care a fost ambalat din fabrica, vine cu footswitch inclus de metal (nefolosit). Suna bine, se comporta bine. il vand pentru ca mai am un alt amp pe lampi si doresc sa trec in principal pe chestii digitale. Pretul e 2200 RON Negociabil (avand in vedere upgrade-urile si lampile + cele de schimb pe care le includ in pret si starea lor). Daca sunt interesati de amplificator...ma puteti suna oricand pe tel: 0751043633.
 8. Ulterior am cautat mai atent si e un DK2M cred din 2008 din ce am vazut ca si serial numbers pentru modelul acesta.
 9. Serial number: 9800687 Built: 1998 Model: (Bolt on) or (JS20s) Production number: 00687 Factory: Chushin Gakki factory (Japan) Conform informatiei - nu stiu cat e de valida, si mi-ar placea sa mai aflu pareri, nu e un DK2M ci un JS20 series - made in japan, fiind o serie mai ieftina la momentul respectiv. Eventual daca imi poti da mai multe detalii? Merci fain! Is bucuros sa ma insel in cazul de fata, chitara fiind super faina!
 10. Salutare, Sunt in cautare de un Ibanez RG 550. Daca este cineva cine vrea sa vanda unul, sunati-ma. Merci fain! Vlad
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.