www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

atrismalex

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About atrismalex

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  diferite si diverse....

Recent Profile Visitors

1,785 profile views
 1. atrismalex

  vând Squier deluxe stratocaster

  am varianta pe Daphne Blue. Am pus cheite Planet Waves si EMG Steve Lukather full-loaded pickguard, si nut de graphtech. F buna chitara cu mici modificari. Spor la vanzare. Mi-ar placea sa am banii sa o achizitionez acum!
 2. atrismalex

  vând Vand 2 Doze Seymour Duncan: YJM Fury Neck si JB

  JB (SH-4) s-a dat. Ramane valabila YJM Fury Neck.
 3. atrismalex

  vând Vand 2 Doze Seymour Duncan: YJM Fury Neck si JB

  Salut. Dada. Hai sa vorbim in privat, sa nu incarcam conversatia aici.
 4. atrismalex

  vând Jhs andy timmons

  Salut! Mai este valabil anuntul?
 5. Salut, Vand 2 doze Seymour Duncan in stare foarte buna. 1x Yngwie Malmsteen YJM Fury neck - pret individual 300 RON (cumparata anul trecut) - e in stare perfecta de functionare si estetic. 1x SH-4 (JB model) - nu e F spaced; e in stare perfecta de functionare - pret individual 280 RON Impreuna dozele sunt 550 RON. As prefera sa le dau in Cluj-Napoca. Motivul vanzarii: Mi-am pus pe chitara principala un pickguard Steve Lukather signature cu EMG-uri. Dozele sunt in stare buna, fara defecte si suna fiecare cum ar trebui sa sune. Rog pe cei interesati sa ma contacteze. (ulterior voi posta si poze cu ele).
 6. Salut, Vand un Fender Overdrive Yngwie Malmsteen. Pretul e usor negociabil. As prefera sa o dau personal in Cluj daca sunt interesati. Pedala este in stare impecabila, am cantat putin cu ea prin casa, dar am pus-o deoparte dupa ce mi-am recumparat un vox ice 9 overdrive. Astept pe cei interesati sa dea un semn.(voi pune poze ulterior)
 7. atrismalex

  vând Chapman ML3 PRO

  Cum de vinzi chitara?
 8. atrismalex

  vând Vand Ibanez Prestige (Made In Japan) Rg 1570

  Chitara e in proces de retastare - Dunlop 6100, deci va avea taste complet noi. Revin cu poze dupa ce e gata. In rest chitara e super din toate punctele de vedere.
 9. atrismalex

  vând Marshall jmd:1

  Salut. Am vazut ca accepti schimburi. Ce te-ar interesa la schimb? Am un DSL40 combo full lampa
 10. atrismalex

  vând Vand Marshall DSL 40C

  Revine la vanzare. Prea tare pentru noii vecini...bummer...Ultimul pret: 2200 RON. Starea amplificatorului impecabila. Astept pe cei interesati sa dea un semn.
 11. atrismalex

  vând Vand Ibanez Prestige (Made In Japan) Rg 1570

  Nu era acum 10 luni noua. Anuntul a fost postat acum 2 ani de zile. Si da in inca 2 ani de zile de atunci eu am cantat zilnic la ea. Daca canti 2 ore pe zi..in fiecare zi tastele se uzeaza, mai ales daca canti in forta..la nivel de concerte, benduri vibrato si solo rapid (cant exclusiv instrumental). Nu exista chitara sa nu se uzeze daca e cantata la greu, precum am mentionat inainte. Mai aveam o chitara pana acum 2 ani si mai imparteam timpul de cantat intre stratul respectiv si ibanez...in ultimii doi ani a fost exclusiv ibanez, deci iti poti imagina. Profesionistii isi cam schimba tastele la 2-3 ani maxim, chitara are 7. Gasesti atasate pozele facute acum cateva minute. P.S. am facut poza fix la tasta unde are frettbuzul respectiv...dar na...mentionez ca tastele mi se par uzate..ca na..e cantata chitara si probleme de genu pot aparea in perioade de 2 ani..ceea ce e foarte mult as zice eu ca durata de timp. Daca esti interesat ne putem intelege si la un pret in privat fara probleme eu sunt deschis. Corzile sunt de vreo 5 saptamani si griful nu a mai fost dat cu lemon oil de atunci..de aia arata mai uscatel saracul...
 12. atrismalex

  vând Vand Ibanez Prestige (Made In Japan) Rg 1570

  Revine la vanzare chitara. Am mai avut nevoie de ceva cu floyd pentru o perioada - de aia am si retras-o de la vanzare, dar revin la chitari fixed bridge. Update la pret: 2000 RON cu tot cu case sau 1700 RON fara case...as prefera sa o dau la pachet..din motive de transport si protectie pentru ea. Mentionez faptul ca are un slight fretbuzz(aparut intre timp...din pacate) pe tasta 8 (am folosit-o mai mult de cand am pus-o la vanzare initial)..na chitara a fost cantata 7 ani la greu..zilnic..ore multe..si asa...in rest mici dinguri si zgarieturi normale pentru cat a fost cantata...ma refer aici in spatele chitarii si pe marginea din spate (astea ar putea fi in plus fata de pozele de mai sus)..dar nu afecteaza cu nimic chitara... In rest descrierea ramane...sunet superb..smooth..cald..etc. Poate si agresivitati pentru cine doreste. Pretul e mai mic pentru ca are fretbuzz-ul..si nu mi se pare corect sa cer mai mult...de banii aia poti schimba tastele... Puteti sa ma contactati linistiti in PM.
 13. atrismalex

  vând Vand Marshall DSL 40C

  Iese de la vanzare momentan!
 14. atrismalex

  vând Vand Marshall DSL 40C

  Ultimul Pret: 2200 RON. Amplificatorul e in stare perfecta.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.