www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

atrismalex

Newcomers
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

atrismalex last won the day on October 8 2020

atrismalex had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About atrismalex

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  diferite si diverse....

Recent Profile Visitors

3110 profile views
 1. Recomand sa vorbesti direct daca esti interesat. Fiecare instrument e diferit😉😉.
 2. Multumesc mult! Lucratura de maestru! fata de cum era si cum e acuma, is 2 chitare diferite. A devenit un instrument care acum poate sa se numeasca "premium". Atentia la detalii si cum se simte la mana...nu am cuvinte! Multumesc din nou! Recomand cu maxima incredere!
 3. Salutare, Imi vand amplificatorul Vox AC15C1, cumparat de la MCMusic in februarie 2020 (l-am primit cadou - nu ma impac cu sunetul lui). Amplificatorul a fost cantat putin, nescos din casa, e ca nou. Amplificatorul e complet stoc. Pretul e 2000 RON - discutam. Pentru cei interesati puteti sa ma sunati, in caz ca nu vad mesajele de pe forum. As prefera sa-l dau in Cluj-Napoca, intrucat nu am incredere in curierat pentru colete grele/mari care merg pe persoana fizica-persoana fizica. Eventual pot sa-l livrez personal in apropiere (distante gen Cluj-Baia Mare, Cluj-Bistrita) cu masina (prefer asa decat sa ne trezim ca l-au scapat pe jos la curier sau altele). Astept un semn daca va intereseaza.
 4. Salutare, Imi vand amplificatorul - Marshall DSL40C in stare super buna, cantat doar in casa/apartament. I-am schimbat difuzorul stoc (Celestion 70/80 - care il facea sa sune putin prea bazait) cu un Celestion Creamback 16ohm, suna mai rotund si mult mai clar acum. Are toate lampile noi (preamplificare + finale) Lampile de Preamplificare sunt: 12AX7/ECC83 TAD RT001 - foarte faine, rafinate, si au un top-end mai fain decat ce am incercat anterior (Groove Tubes), si clar mult mai faine ca cele stoc. Lampile finale sunt: Electro-Harmonix EL34 - Matched (pe langa ce exista in amplificator, cele 2 montate, ofer inca 2 Lampi Electro-Harmonix EL34 Matched - au venit in set de 4, 2 is montate, 2 stau la liber). Din poze se poate vedea starea lui. De asemenea, se poate incerca in Cluj-Napoca. Sincer as prefera sa-l dau in Cluj (sau in apropiere de Cluj) decat sa-l pun pe curier - am avut probleme cu curieratul cu o chitara la care i-a venit Headstock-ul rupt. Amplificatorul are cutia in care a fost ambalat din fabrica, vine cu footswitch inclus de metal (nefolosit). Suna bine, se comporta bine. il vand pentru ca mai am un alt amp pe lampi si doresc sa trec in principal pe chestii digitale. Pretul e 2200 RON Negociabil (avand in vedere upgrade-urile si lampile + cele de schimb pe care le includ in pret si starea lor). Daca sunt interesati de amplificator...ma puteti suna oricand pe tel: 0751043633.
 5. Ulterior am cautat mai atent si e un DK2M cred din 2008 din ce am vazut ca si serial numbers pentru modelul acesta.
 6. Serial number: 9800687 Built: 1998 Model: (Bolt on) or (JS20s) Production number: 00687 Factory: Chushin Gakki factory (Japan) Conform informatiei - nu stiu cat e de valida, si mi-ar placea sa mai aflu pareri, nu e un DK2M ci un JS20 series - made in japan, fiind o serie mai ieftina la momentul respectiv. Eventual daca imi poti da mai multe detalii? Merci fain! Is bucuros sa ma insel in cazul de fata, chitara fiind super faina!
 7. Salutare, Sunt in cautare de un Ibanez RG 550. Daca este cineva cine vrea sa vanda unul, sunati-ma. Merci fain! Vlad
 8. BMX-ul l-am dat. M-ar interesa un Kramer Pacer classice/vintage. Astept daca este cineva care vinde asa ceva.
 9. MI-ar placea mult, faina chitara, dar caut sa vand bicicleta BMX sau sa o dau la schimb pe o chitara conform a ceea ce caut din titlul anuntului. Ma gandeam ca poate sunti chitaristi care sunt pasionati de BMX si asa...sa se alinieze astrele
 10. Salutare, Cumpar chitara electrica Charvel/Kramer/Epiphone Les Paul Custom Pro. Buget 2000 ron. As dori sa dau la schimb cu BMX-ul personal - WeThePeople Justice 2019 ( cumparat in Iulie, folosit de 3 ori - nu e de mine) - ma gandesc ca poate am noroc si sunt interesati de sportul asta pe grup. Doar in acest set-up pot cumpara (da la schimb) pentru o astfel de chitara. Am zis sa postez ca poate poate... Daca printr-o minune e cineva interesat, ii trimit poze in privat Merci fain!
 11. Ma omoara ce chitari ai la vanzare si in ce mod le restaurezi/modifici. Merita toti banii! Pacat ca nu dispun de ei..Spor la vanzare la toate!
 12. Interesanta chitara, ciudat de mare pretul total initial....Am vazut chitare cu piezo de ex PRS Custom cu Piezo...si totusi arata ca si lemn/gradient putin mai premium. E ciudat sa coste mai mult ca un Gibson Les Paul 59/58 Reissue sau un 57 Black beauty VOS, care totusi e un Gibson Les Paul sau un Fender Custom Shop Strat dintre cele mai alese, si sa arate (cel putin din poze) sub o chitara mentionata anterior, ca si aspect/calitate (poate calitatea ei reala e altfel decat pare in poze), doar ca pretul mi se pare exagerat. E doar o opinie, sper sa nu te fi deranjat. Spor la vanzare.
 13. Pret nou: 900 RON tot pachetul - inclusiv switch si potentiometre, pastrez doar pickguardul pentru urmatorul set de doze.(eventual pot sa il dau complet cu pickguard, si ma descurc cu unul nou)
 14. Salutare, Vand urmatoarele doze pachet de pe chitara mea Ibanez Andy Timmons - Dimarzio Andy Timmons AT-1 (bridge) - foarte versatila. E o varianta mai muzicala (sa zic) a dozei JB de la Seymour Duncan (dupa care s-a si inspirat). - Dimarzio Cruiser (middle) (nu prea am folosit-o in combinatii, folosesc doar bridge si neck) - Dimarzio Cruiser (neck) (are stofa de single coil cu output mediu/high dar incredibil de definita si articulata, fara frecventele inalte deranjante si e hum-cancelling) Le vand cu tot cu electronica, pastrez doar pickguardul (pentru urmatoarele doze). Circuitul vine cu un mod "treble bleed" (pastreaza frecventele inalte cand tai din volum) si are potentiometru al doilea de Ton pentru doza din bridge, ceea ce e o smecherie faina pentru sunete diferite. Dozele sunt in stare impecabila, le dau pentru ca am un strat cu EMG 85/SA/SA si doresc sa pun aceeasi combinatie si pe chitara Andy Timmons (preferinta personala). Dozele le dau doar impreuna ca pachet. E un super upgrade pentru orice chitara, si suna impecabil de la clean pana la heavy 80's. Pretul e 950 RON pe tot pachetul. Impreuna noi costa aproape 1200 RON (iar de pe Thomann mai platesti si 100 RON transport) Daca e de interes, va astept cu un mesaj in privat sau la telefon: 0751043633 Mi-ar placea sa le dau in Cluj personal, dar pot trimite si in tara la cerere (transportul se plateste de cumparator).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.