www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

atrismalex

Newcomers
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

atrismalex last won the day on October 8 2020

atrismalex had the most liked content!

About atrismalex

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  diferite si diverse....

Recent Profile Visitors

3305 profile views

atrismalex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

15

Reputation

 1. Am o un Fender Ultra Stratocaster, si am vrut sa incerc un nut nou pentru ea, cel din fabrica desi era foarte bun, cumva erau putin prea inalte slot-urile (asa le pun din fabrica sa compenseze pentru schimbarea corzilor, si faptul ca se uzeaza sloturile, daca nu stii sa schimbi corzile cum trebuie) si am zis ca decat sa le adancesc doar, hai mai bine sa fie pus un nut nou pe chitara. Am vrut special sa fie nut precum sunt pe chitarele facute de el, pe langa look-ul de efect, vorbim si de mai mult detaliu in sunet, si sustain. Lucratura e spitze-klasse, de varf! cum zice germanu'. Super finisat, si arata superb pe chitara. (se vede in poze) E taiat perfect, si mai jos - actiunea la tasta 1 e sub 0,4mm - asa am dorit-o eu. E bine sa ai pe chitara, evident daca felul de cantat iti permite, o actiune cat mai joasa la nut. Corzile sunt mai moi acum, evident de la schimbarea unghiului. Pe langa asta, e un extra in intonatie si stabilitatea acordajului. Recomand materialul sa il incercati si voi, e foarte fain ca sunet si ca si cum arata, iar ca si lucratura...11/10 - Augustin e ce trebuie, cum se zice 😎
 2. Salut. Sunt interesat sa cumpar un Vox Satchurator. Daca vinde cineva in stare buna aceasta pedala, imi puteti scrie in privat sau sa ne auzim la telefon: 0751043633
 3. Recomand sa vorbesti direct daca esti interesat. Fiecare instrument e diferit😉😉.
 4. Multumesc mult! Lucratura de maestru! fata de cum era si cum e acuma, is 2 chitare diferite. A devenit un instrument care acum poate sa se numeasca "premium". Atentia la detalii si cum se simte la mana...nu am cuvinte! Multumesc din nou! Recomand cu maxima incredere!
 5. Salutare, Imi vand amplificatorul Vox AC15C1, cumparat de la MCMusic in februarie 2020 (l-am primit cadou - nu ma impac cu sunetul lui). Amplificatorul a fost cantat putin, nescos din casa, e ca nou. Amplificatorul e complet stoc. Pretul e 2000 RON - discutam. Pentru cei interesati puteti sa ma sunati, in caz ca nu vad mesajele de pe forum. As prefera sa-l dau in Cluj-Napoca, intrucat nu am incredere in curierat pentru colete grele/mari care merg pe persoana fizica-persoana fizica. Eventual pot sa-l livrez personal in apropiere (distante gen Cluj-Baia Mare, Cluj-Bistrita) cu masina (prefer asa decat sa ne trezim ca l-au scapat pe jos la curier sau altele). Astept un semn daca va intereseaza.
 6. Salutare, Imi vand amplificatorul - Marshall DSL40C in stare super buna, cantat doar in casa/apartament. I-am schimbat difuzorul stoc (Celestion 70/80 - care il facea sa sune putin prea bazait) cu un Celestion Creamback 16ohm, suna mai rotund si mult mai clar acum. Are toate lampile noi (preamplificare + finale) Lampile de Preamplificare sunt: 12AX7/ECC83 TAD RT001 - foarte faine, rafinate, si au un top-end mai fain decat ce am incercat anterior (Groove Tubes), si clar mult mai faine ca cele stoc. Lampile finale sunt: Electro-Harmonix EL34 - Matched (pe langa ce exista in amplificator, cele 2 montate, ofer inca 2 Lampi Electro-Harmonix EL34 Matched - au venit in set de 4, 2 is montate, 2 stau la liber). Din poze se poate vedea starea lui. De asemenea, se poate incerca in Cluj-Napoca. Sincer as prefera sa-l dau in Cluj (sau in apropiere de Cluj) decat sa-l pun pe curier - am avut probleme cu curieratul cu o chitara la care i-a venit Headstock-ul rupt. Amplificatorul are cutia in care a fost ambalat din fabrica, vine cu footswitch inclus de metal (nefolosit). Suna bine, se comporta bine. il vand pentru ca mai am un alt amp pe lampi si doresc sa trec in principal pe chestii digitale. Pretul e 2200 RON Negociabil (avand in vedere upgrade-urile si lampile + cele de schimb pe care le includ in pret si starea lor). Daca sunt interesati de amplificator...ma puteti suna oricand pe tel: 0751043633.
 7. Ulterior am cautat mai atent si e un DK2M cred din 2008 din ce am vazut ca si serial numbers pentru modelul acesta.
 8. Serial number: 9800687 Built: 1998 Model: (Bolt on) or (JS20s) Production number: 00687 Factory: Chushin Gakki factory (Japan) Conform informatiei - nu stiu cat e de valida, si mi-ar placea sa mai aflu pareri, nu e un DK2M ci un JS20 series - made in japan, fiind o serie mai ieftina la momentul respectiv. Eventual daca imi poti da mai multe detalii? Merci fain! Is bucuros sa ma insel in cazul de fata, chitara fiind super faina!
 9. Salutare, Sunt in cautare de un Ibanez RG 550. Daca este cineva cine vrea sa vanda unul, sunati-ma. Merci fain! Vlad
 10. BMX-ul l-am dat. M-ar interesa un Kramer Pacer classice/vintage. Astept daca este cineva care vinde asa ceva.
 11. MI-ar placea mult, faina chitara, dar caut sa vand bicicleta BMX sau sa o dau la schimb pe o chitara conform a ceea ce caut din titlul anuntului. Ma gandeam ca poate sunti chitaristi care sunt pasionati de BMX si asa...sa se alinieze astrele
 12. Salutare, Cumpar chitara electrica Charvel/Kramer/Epiphone Les Paul Custom Pro. Buget 2000 ron. As dori sa dau la schimb cu BMX-ul personal - WeThePeople Justice 2019 ( cumparat in Iulie, folosit de 3 ori - nu e de mine) - ma gandesc ca poate am noroc si sunt interesati de sportul asta pe grup. Doar in acest set-up pot cumpara (da la schimb) pentru o astfel de chitara. Am zis sa postez ca poate poate... Daca printr-o minune e cineva interesat, ii trimit poze in privat Merci fain!
 13. Ma omoara ce chitari ai la vanzare si in ce mod le restaurezi/modifici. Merita toti banii! Pacat ca nu dispun de ei..Spor la vanzare la toate!
 14. Interesanta chitara, ciudat de mare pretul total initial....Am vazut chitare cu piezo de ex PRS Custom cu Piezo...si totusi arata ca si lemn/gradient putin mai premium. E ciudat sa coste mai mult ca un Gibson Les Paul 59/58 Reissue sau un 57 Black beauty VOS, care totusi e un Gibson Les Paul sau un Fender Custom Shop Strat dintre cele mai alese, si sa arate (cel putin din poze) sub o chitara mentionata anterior, ca si aspect/calitate (poate calitatea ei reala e altfel decat pare in poze), doar ca pretul mi se pare exagerat. E doar o opinie, sper sa nu te fi deranjat. Spor la vanzare.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.