www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

atrismalex

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About atrismalex

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  diferite si diverse....

Recent Profile Visitors

2,157 profile views
 1. atrismalex

  vând [EXPIRAT] Doze Dimarzio Andy Timmons - AT1/ Cruiser/Cruiser

  Pret nou: 900 RON tot pachetul - inclusiv switch si potentiometre, pastrez doar pickguardul pentru urmatorul set de doze.(eventual pot sa il dau complet cu pickguard, si ma descurc cu unul nou)
 2. Salutare, Vand urmatoarele doze pachet de pe chitara mea Ibanez Andy Timmons - Dimarzio Andy Timmons AT-1 (bridge) - foarte versatila. E o varianta mai muzicala (sa zic) a dozei JB de la Seymour Duncan (dupa care s-a si inspirat). - Dimarzio Cruiser (middle) (nu prea am folosit-o in combinatii, folosesc doar bridge si neck) - Dimarzio Cruiser (neck) (are stofa de single coil cu output mediu/high dar incredibil de definita si articulata, fara frecventele inalte deranjante si e hum-cancelling) Le vand cu tot cu electronica, pastrez doar pickguardul (pentru urmatoarele doze). Circuitul vine cu un mod "treble bleed" (pastreaza frecventele inalte cand tai din volum) si are potentiometru al doilea de Ton pentru doza din bridge, ceea ce e o smecherie faina pentru sunete diferite. Dozele sunt in stare impecabila, le dau pentru ca am un strat cu EMG 85/SA/SA si doresc sa pun aceeasi combinatie si pe chitara Andy Timmons (preferinta personala). Dozele le dau doar impreuna ca pachet. E un super upgrade pentru orice chitara, si suna impecabil de la clean pana la heavy 80's. Pretul e 950 RON pe tot pachetul. Impreuna noi costa aproape 1200 RON (iar de pe Thomann mai platesti si 100 RON transport) Daca e de interes, va astept cu un mesaj in privat sau la telefon: 0751043633 Mi-ar placea sa le dau in Cluj personal, dar pot trimite si in tara la cerere (transportul se plateste de cumparator).
 3. Trupa Hungry for Heaven de la Cluj (Ronnie James Dio Tribute Band) cauta un tobar nervos, coios, serios, cunoscator al activitatii muzicale a lui Ronnie James Dio. https://www.facebook.com/hungryforheavenband Anunt valabil in Cluj-Napoca. Daca esti interesat, suna la 0751043633.
 4. Salut, Nu te intereseaza o doza de neck single - Seymour Duncan YJM Fury - e foarte strat-like si se potriveste excelent. Cheers, Vlad
 5. atrismalex

  vând [EXPIRAT] Squier deluxe stratocaster

  am varianta pe Daphne Blue. Am pus cheite Planet Waves si EMG Steve Lukather full-loaded pickguard, si nut de graphtech. F buna chitara cu mici modificari. Spor la vanzare. Mi-ar placea sa am banii sa o achizitionez acum!
 6. atrismalex

  vând [EXPIRAT] Vand 2 Doze Seymour Duncan: YJM Fury Neck si JB

  JB (SH-4) s-a dat. Ramane valabila YJM Fury Neck.
 7. atrismalex

  vând [EXPIRAT] Vand 2 Doze Seymour Duncan: YJM Fury Neck si JB

  Salut. Dada. Hai sa vorbim in privat, sa nu incarcam conversatia aici.
 8. atrismalex

  vând Jhs andy timmons

  Salut! Mai este valabil anuntul?
 9. Salut, Vand 2 doze Seymour Duncan in stare foarte buna. 1x Yngwie Malmsteen YJM Fury neck - pret individual 300 RON (cumparata anul trecut) - e in stare perfecta de functionare si estetic. 1x SH-4 (JB model) - nu e F spaced; e in stare perfecta de functionare - pret individual 280 RON Impreuna dozele sunt 550 RON. As prefera sa le dau in Cluj-Napoca. Motivul vanzarii: Mi-am pus pe chitara principala un pickguard Steve Lukather signature cu EMG-uri. Dozele sunt in stare buna, fara defecte si suna fiecare cum ar trebui sa sune. Rog pe cei interesati sa ma contacteze. (ulterior voi posta si poze cu ele).
 10. Salut, Vand un Fender Overdrive Yngwie Malmsteen. Pretul e usor negociabil. As prefera sa o dau personal in Cluj daca sunt interesati. Pedala este in stare impecabila, am cantat putin cu ea prin casa, dar am pus-o deoparte dupa ce mi-am recumparat un vox ice 9 overdrive. Astept pe cei interesati sa dea un semn.(voi pune poze ulterior)
 11. atrismalex

  vând [EXPIRAT] Chapman ML3 PRO

  Cum de vinzi chitara?
 12. Chitara e in proces de retastare - Dunlop 6100, deci va avea taste complet noi. Revin cu poze dupa ce e gata. In rest chitara e super din toate punctele de vedere.
 13. atrismalex

  vând Marshall jmd:1

  Salut. Am vazut ca accepti schimburi. Ce te-ar interesa la schimb? Am un DSL40 combo full lampa
 14. atrismalex

  vând [EXPIRAT] Vand Marshall DSL 40C

  Revine la vanzare. Prea tare pentru noii vecini...bummer...Ultimul pret: 2200 RON. Starea amplificatorului impecabila. Astept pe cei interesati sa dea un semn.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.