www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SolDiez

Veteran
  • Posts

    802
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

SolDiez last won the day on January 10 2020

SolDiez had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

17774 profile views

SolDiez's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

762

Reputation

  1. Se vinde una bucata Bossulica GX-100. Desi are apelativ de cocalar, el este baiat cuminte de fel, a stat numai in casa, n-a umblat cu golanii pe la concerte, betii si alte nebunii. Restul gasiti pe net, e un multi effect foarte reusit, dar la cat am cantat eu lately, am nevoie doar de o chitara si un amp, nu ma mai complic cu alte setupuri. 1800, usor negociabil.
  2. 1100 de lei. Inca nu le dau pe bucati, mai sed bland un pic.
  3. Are sub 1000 de cadre dupa cum se vede si in screenshot, asa citeste app-ul din 1000 in 1000, real nu-s nici 500. Cumparata cam acum 1 an cand inca aveam vise ca fac chestii cu ea. La pachet vine si cu 2 carduri UHS-II Class 10 U3: Sony Tough de 64 GB si Lexar PRO de 128 GB care au costat si ele 520 de lei impreuna. Doar camera cu obiectiv se vinde la 9400 de noua, eu cer 6900 la tot pachetul. Usor negociabil, se poate proba in Constanta.
  4. Microfonul este in stare perfecta, cu toate accesoriile(husa, shock mount, cablu, pop filter), ambalaj original. Se vinde impreuna cu un boom arm Rode PSA1+ ( https://www.thomann.de/intl/rode_psa1_529272.htm ) La stativ nu mai am ambalajul original 😢. Face 2000+ pachetul, I ask for 1200 + transport.
  5. Vand acest set se tobe, cumparat de moft acum vreo 2 ani, m-am distrat de cateva ori cu el, dupa care a adunat praf. Bonus 2 seturi de bete. 1100 de lei. Nu mai am cutia originala, am reusit sa le ambalez intr-o cutie de chitara, asa ca prefer predare personala in Constanta, nu prin curier, decat daca-i musai.
  6. Vand cel mai mare procesor mic, in sensul ca are de toate intr-un ambalaj mic si pret si mai mic. Achizitionat in octombrie 2021, cantat doar de 3 ori in casa. Are update la ultimul firmware. Youtube-ul va sta la dispozitie pentru review-uri. 1100 de lei, usor negociabil. Las link la muziker ca pe thomann nu mai e in stoc: https://www.muziker.ro/hotone-multi-fx-ampero 44 effects based on Stomp effects library as well as CDCM HD & F.I.R.E. modeling which include: 64 amp models/60 cab models/100+ legendary pedal models/Next-gen mic position and microphone type simulations. 4" dynamic color touch screen with instant control and three quick access knobs for hands-on parameter tweaking. 4 assignable footswitches with halo LEDs and built-in expression pedal Built-in looper with max. 120 seconds recording time Onboard drum machine with 100 patterns 1/4" input with three input modes optimized for electric guitar/bass, acoustic guitars or line level instruments Two (2) unbalanced 1/4" output to connect to amplifiers or other equipment as well as two (2) balanced XLR outputs to connect to a mixer or audio interface. USB port for connecting to a computer to use as an audio interface and loading/editing/managing effects/IRs via free Mac/PC software
  7. First home recording:
  8. Am mai imbatranit de cand n-am mai postat, da' tot betiv am ramas. Cheers!
  9. 800 ultimul pret, jumatate fata de preturile din Romania.
  10. Firefawk FX in stare foarte buna, doar cu mici zgarieturi. N-a fost folosit decat in casa si foarte rar. 850 lei.
  11. Daca avea fret buzz nu o mai dadeam la pretul asta. Fret buzz-ul e 50 de lei extra!
  12. Prima mea chitara electrica, pe care am decis sa o fac fretless la un moment dat pentru diverse experimente. Din punct de vedere estetic, finishul a trecut prin multe de-a lungul anilor, dupa cum se vede in poze, dar in rest a iesit cum trebuie Cand am timp inregistrez si un video. E purrfect pentru cine vrea sa experimenteze cu o chitara fretless.
  13. Multumeste-le Gibson pentru longevitatea lui. Nu inceteaza sa ne surprinda. Careva cu ochii mici interesat de asta: https://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/gibson_unveils_special_chinese_new_year_les_paul_guitar_the_price_is_6699.html ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.