www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George M.

Veteran
 • Content Count

  1,973
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by George M.

 1. Salut. Despre ce trupa este vorba? Poti sa imi trimiti niste material de ascultat pe facebook si sa mai discutam acolo detalii. Pe forum intru extrem de rar. George https://www.facebook.com/george.m.maxim
 2. George M.

  Peavey Bandit 112...nu Are Iesire Pentru Casti?

  De ce nu? https://forums.rgc.ro/topic/69996-intrare-auxiliara-pentru-amplificator-de-bas-warwick-tubepath/ Daca un AUX IN se poate, atunci se poate si un PHONES OUT. Pricepere, indemanare, curaj si putin ajutor din partea colegilor trebuie ca sa iasa o treaba buna.
 3. George M.

  vând Bass Ibanez Sr1006 Prestige 6 Corzi

  Salut, Descriere The top of the Soundgear line. The Ibanez SR1006 is designed to serve the most demanding top-level player. Its maple body is topped with flame maple for visual appeal. Neck-thru construction gives it sustain and lively response. A long, 5-piece maple and bubinga neck is slim and fast-playing with a rosewood fretboard and 24 medium frets. Markers are offset abalone dots. A pair of high-output Bartolini Custom pickups and a Vari-Mid Hi-Fi 3-band EQ produce big-time sound and highly adjustable tone. Includes Ibanez hardshell case. Specificatii SR6 Prestige 5-piece maple/bubinga neck with thru-body construction Maple body with flamed maple top 34" scale Rosewood fingerboard 24 medium frets Monorail bridge isolates strings and delivers perfect intonation (16.5mm string spacing) Gotoh Machinehead Bartolini Custom neck pickup Bartolini Custom bridge pickup Vari-Mid Hi-Fi 3-Band EQ Asa arata Asa suna Apendix Sunt primul proprietar, l-am cumparat nou de la McMusic. La cumparare am ales din doua basuri identice si m-am decis asupra acestuia. Vine cu un set de corzi noi (D'Addario Prism), toc original si chei imbus utilitare.
 4. George M.

  vând Bass Ibanez Sr1006 Prestige 6 Corzi

  Este vandut.
 5. George M.

  Rip Georgicã Pãtrãnoiu

  L-am cunoscut personal anul trecut la intalnirea RGC, foarte fain baiat. Dumnezeu sa-l ierte!
 6. George M.

  vând Bass Ibanez Sr1006 Prestige 6 Corzi

  Daca mai ai nevoie de timp de gandire, sa stii ca firmele de transport abia de miercuri s-ar putea sa lucreze, doar daca nu cumva lucreaza si de 1 Decembrie.
 7. George M.

  vând Bass Ibanez Sr1006 Prestige 6 Corzi

  Este valabil si trimit prin curier. Pretul nu include transportul. De unde esti?
 8. George M.

  vând Bass Ibanez Sr1006 Prestige 6 Corzi

  Desigur.
 9. George M.

  Intilnire Membri Rgc 2015

  E plecata si Cristina pe aceeasi data?
 10. George M.

  Bancuri

  Un bărbat trecut de 30 de ani intră într-un magazin de lenjerie intimă și se adreseaza vânzătoarei: – Mă puteți ajuta și pe mine? Vânzătoare amabilă se apropie și îl întreabă cu ce îl poate ajuta. – Doresc să îi fac un cadou amantei mele și ma gândeam să cumpar un body mai sexy. – Sigur, dar trebuie să îmi spuneți ce vârsta are ca să imi dau seama ce model i s-ar potrivi. Bărbatul puțin stânjenit răspunde: – Este în clasa a 12-a. – Se poate sa fiți mai exact? Întreabă vânzătoarea. – A 12-a B.
 11. George M.

  vând Preamplificare Combo Hartke 100W

  Pune mana si cumpara transformator, nu strica statia doar pentru atat. Uite aici, iti face pe comanda, ieftin si bun. http://www.petra-toroid.ro/cere-oferta.html
 12. George M.

  Intilnire Membri Rgc 2015

  Noutati?
 13. George M.

  Ton

  Orange, Cosmote... no name-uri in materie de amplificatoare.
 14. George M.

  Amplifiers Power Attenuators

  Se gaseste de cumparat. https://forums.rgc.ro/topic/63939-atenuator-de-putere/
 15. George M.

  Bancuri

  – Servus, Ioane ! Ce citeşti acolo? – Servus, Gheo ! Apoi, o carte despre time management. – No, si cum vine asta ? – Apoi, cum să-ţi explic ? Imi planific timpul. De exemplu în fiecare dimineata am ajuns sa ma cac fix la ora 7. – Aha ! Si e bun ase, Ioane? – Apoi, nu prea-i bun Gheo, ca eu ma trezesc la 8…
 16. Nu pot sa ma supar pe tine, ca stii bataie. Dar si eu stiu bataie, c-am mai luat.
 17. Insertiile grifului sunt din palisandru?
 18. George M.

  Intilnire Membri Rgc 2015

  Imi place 4-6 septembrie.
 19. George M.

  Intilnire Membri Rgc 2015

  Salut, mi-a atras Sam atentia cu topicul asta, ca nu stiam, nu prea mai am timp pentru forum. Eu intre 14-30 august nu voi fi in tara, in restul w-end-urilor sunt bucuros oricand sa ne reintalnim. La fel ca si voi, prefer acelasi loc. Iar ca un inginer, nu reinventez apa calda... listele de cumparaturi le mai avem, pe mail, toata logistica e pusa la punct deja. Vrea cineva ciupercute champignon cu piciorul de 14 mm, le aduce, pentru siesi. Zau ca ne-am consumat mult anul trecut si n-as repeta partea intai a experientei. Camil, mai esti cu Cristina? Daca da, ad-o. Daca nu, ad-o.
 20. George M.

  Bancuri

 21. George M.

  Chitarista ... In Romania ?

  Diana Ganea, canta in band-ul Andreei Banica.
 22. Asta e o pastila aruncata la plesneala, in amintirea vremurilor bune. De mult n-am mai avut o polemica, bun-rau, ton bun, cea mai buna chitara, cel mai tare chitarist etc.
 23. George M.

  Bancuri

  (banc misogin): -Iubitule, descrie dragostea ce o ai pentru mine. -E ca si cum as numara stelele… -Oaaau!… adica infinita? -Nu…pierdere de timp.
 24. George M.

  4 Sau 5 Corzi

  De unde atata frustrare? Poate ca unii dintre noi pe forumul asta scriem si vorbim din ceea ce am vazut, am facut, facem si poate vom face. Ceilalti pot sa ne creada sau pot alege sa nu-si depaseasca conditia de chitarist de tastatura. Uite, tu ai avut ocazia sa-mi faci review-ul de presupus "guru al basului", dar eu ce pot spune despre tine? Si chiar te rog sa ma crezi ca, de la un anumit nivel in sus, nu exista chitarist mai bun, basist, vocalist etc. Mai ales cand vorbim despre muzica, care este un domeniu greu de cuantificat calitativ.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.