www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George M.

Veteran
  • Posts

    1973
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by George M.

  1. Salut. Despre ce trupa este vorba? Poti sa imi trimiti niste material de ascultat pe facebook si sa mai discutam acolo detalii. Pe forum intru extrem de rar. George https://www.facebook.com/george.m.maxim
  2. De ce nu? https://forums.rgc.ro/topic/69996-intrare-auxiliara-pentru-amplificator-de-bas-warwick-tubepath/ Daca un AUX IN se poate, atunci se poate si un PHONES OUT. Pricepere, indemanare, curaj si putin ajutor din partea colegilor trebuie ca sa iasa o treaba buna.
  3. L-am cunoscut personal anul trecut la intalnirea RGC, foarte fain baiat. Dumnezeu sa-l ierte!
  4. E plecata si Cristina pe aceeasi data?
  5. George M.

    Bancuri

    Un bărbat trecut de 30 de ani intră într-un magazin de lenjerie intimă și se adreseaza vânzătoarei: – Mă puteți ajuta și pe mine? Vânzătoare amabilă se apropie și îl întreabă cu ce îl poate ajuta. – Doresc să îi fac un cadou amantei mele și ma gândeam să cumpar un body mai sexy. – Sigur, dar trebuie să îmi spuneți ce vârsta are ca să imi dau seama ce model i s-ar potrivi. Bărbatul puțin stânjenit răspunde: – Este în clasa a 12-a. – Se poate sa fiți mai exact? Întreabă vânzătoarea. – A 12-a B.
  6. Orange, Cosmote... no name-uri in materie de amplificatoare.
  7. Se gaseste de cumparat. https://forums.rgc.ro/topic/63939-atenuator-de-putere/
  8. George M.

    Bancuri

    – Servus, Ioane ! Ce citeşti acolo? – Servus, Gheo ! Apoi, o carte despre time management. – No, si cum vine asta ? – Apoi, cum să-ţi explic ? Imi planific timpul. De exemplu în fiecare dimineata am ajuns sa ma cac fix la ora 7. – Aha ! Si e bun ase, Ioane? – Apoi, nu prea-i bun Gheo, ca eu ma trezesc la 8…
  9. Nu pot sa ma supar pe tine, ca stii bataie. Dar si eu stiu bataie, c-am mai luat.
  10. Imi place 4-6 septembrie.
  11. Salut, mi-a atras Sam atentia cu topicul asta, ca nu stiam, nu prea mai am timp pentru forum. Eu intre 14-30 august nu voi fi in tara, in restul w-end-urilor sunt bucuros oricand sa ne reintalnim. La fel ca si voi, prefer acelasi loc. Iar ca un inginer, nu reinventez apa calda... listele de cumparaturi le mai avem, pe mail, toata logistica e pusa la punct deja. Vrea cineva ciupercute champignon cu piciorul de 14 mm, le aduce, pentru siesi. Zau ca ne-am consumat mult anul trecut si n-as repeta partea intai a experientei. Camil, mai esti cu Cristina? Daca da, ad-o. Daca nu, ad-o.
  12. Diana Ganea, canta in band-ul Andreei Banica.
  13. Asta e o pastila aruncata la plesneala, in amintirea vremurilor bune. De mult n-am mai avut o polemica, bun-rau, ton bun, cea mai buna chitara, cel mai tare chitarist etc.
  14. George M.

    Bancuri

    (banc misogin): -Iubitule, descrie dragostea ce o ai pentru mine. -E ca si cum as numara stelele… -Oaaau!… adica infinita? -Nu…pierdere de timp.
  15. George M.

    4 Sau 5 Corzi

    De unde atata frustrare? Poate ca unii dintre noi pe forumul asta scriem si vorbim din ceea ce am vazut, am facut, facem si poate vom face. Ceilalti pot sa ne creada sau pot alege sa nu-si depaseasca conditia de chitarist de tastatura. Uite, tu ai avut ocazia sa-mi faci review-ul de presupus "guru al basului", dar eu ce pot spune despre tine? Si chiar te rog sa ma crezi ca, de la un anumit nivel in sus, nu exista chitarist mai bun, basist, vocalist etc. Mai ales cand vorbim despre muzica, care este un domeniu greu de cuantificat calitativ.
  16. George M.

    4 Sau 5 Corzi

    E incredibil!! Mai lamentabil de atata se poate? Hai ca totusi anii n-au trecut degeaba peste mine, am si am avut basuri cu 4, doua cu 6 si unul cu 5, si am sa-ti dau niste axiome in legatura cu basul: A canta bine nu inseamna a fi rapid. Un basist bun nu e musai sa rupa slapul in doua, asemenea lui Flea. Exista basisti buni care canta doar cu degetele, doar cu pana, doar cu slapul, sau combinatii intre acestea. Fiecare e bun in felul lui. Nu e Flea mai bun decat Wooten si nici Wooten mai bun decat Flea. Si nu il bate la cur Flea pe Myung si nici Myung pe Flea. Un basist bun nu depinde de numarul de corzi. Numarul de corzi nu te face mai bun sau mai slab, ci te ajuta sa canti intr-un registru mai larg sau mai restrans. Un basist bun este la fel de bun pe oricate corzi ar canta.
  17. Bravo-bravo!! Corodeaza si butoanele de la potentiometre daca sunt metalice si daca poti sa ataci cu ceva cromul, arata prea noi. Sau macar sableaza-le. La mai multe!
  18. George M.

    Bancuri

    =))))))))))))))) Ce sa m-ai zic... esti bun!!
  19. George M.

    Bancuri

    Ramurel il vrajea pe George: - Ma, cand aveam 20 de ani,ma sculam dimineata,ma duceam la baie,ma uitam in jos,teapana.Puneam mainile sa o indoi,nimic. La 30 de ani,ma sculam,ma duceam la baie,ma uitam in jos,teapana.Puneam mainile sa o indoi,nimic. La 40 de ani,ma sculam,ma duceam la baie,ma uitam in jos,teapana.Puneam mainile sa o indoi,parca parca,asa putin,incepea. La 50 de ani,ma sculam,ma duceam la baie,ma uitam in jos,teapana.Puneam mainile sa o indoi si cu greu se indoia jumatate din ea. La 60 de ani,ma sculam,ma duceam la baie,ma uitam in jos,teapana.Puneam mainile sa o indoi si pac,se indoia toata din prima! - Si-atunci,ce-ai facut,ma? - Si-atunci,mi-am dat seama ca cu cat inaintez in varsta sunt tot mai puternic!
  20. George M.

    Bancuri

    La fabrica, baietii: - Ba Pufulete, tu ai dat vreodata țavă la muiere? - Ce sa dau? - Ţavă ma, sa-ti faca muierea țavă. - Nu ma, ca zice ca i-e scarba, ca pupa copii, ca zice Tatal nostru cu gura 'ceia si a zis ca nu face. - Stai ma, ca te invatam noi, te duci la alimentara, iei un borcan de Finetti, iti dai pe scula si-ai sa vezi ca asa o sa-i placa. Se duce Pufulete acasa, trece si pe la magazin, face cum l-au invatat baietii, iar a doua zi vine fericit la munca. - Ia zi ma, cum a fost, ai facut cum ti-am zis noi. - D'apăi! - Muierea ti-a facut? - Ee, da' a mai avut loc de copii?
  21. George M.

    Bancuri

    - Fa, vrei să-ț dovedesc că ești capră? - Da. - Apă din wc bei? - Nu. - Apu' vez', pentru că te-ncurcă coarnele.
  22. George M.

    Bancuri

    Batai la usa. Tipul se uita pe vizor si nu vede pe nimeni. Deschide usa, se mai uita o data, si cand isi coboara privirea, pe presul de la intrare gaseste o moarte mica, cam de 20 cm inaltime, cu coasa si parpalac negru. - Vai, Doamne, vaaaai! - Stai linistit, am venit pentru hamster!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.