www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ibanozzi

Active Members
 • Posts

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ibanozzi last won the day on July 23 2018

Ibanozzi had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bukaresuto

Other Information

 • Gear
  Ibanez RG2550Z-GW Prestige
  Ibanez S540-FM BTS Custom Made
  Fender American Deluxe Stratocaster Custom Neck Scallop
  Fender American Highway One Strat Custom

  Boss GT-8
  Behringer V-tone GM110-30W
  Fender Frontman 212R-100W

Recent Profile Visitors

9468 profile views

Ibanozzi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare

Recent Badges

385

Reputation

 1. Marius... nu stiu daca iti mai poate raspunde... a murit de ceva vreme...
 2. Multumesc mult Posho! Zilele astea pun câteva poze cu cel cu f-urile dragon, mai am foarte putin sa finalizez lucrarea!
 3. Cu scuzele de rigoare pentru "tacerea" din acest topic (in anul 2015 am suferit un grav accident moto, ce m-a pus pe tusa o perioada... ) , revin cu informatii despre proiectele incepute in luna mai a anului trecut, doua chitare archtop autohtone, o Doina foarte rara cu cutaway si o Reghin deosebita din 1963, tot cu cutaway, cu f-uri de vioara, ce mi-a parvenit de la colegul Eugen! Dupa cum spuneam si mai sus , ladies first, Doamna Doina cu nr. 390, proaspat botoxata si siliconata...
 4. Cu scuzele de rigoare pentru "tacerea" din acest topic (in anul 2015 am suferit un grav accident moto, ce m-a pus pe tusa o perioada... ) , revin cu informatii despre proiectul inceput la sfarsitul anului 2014, cand am inceput lucrul la cele doua arpeggione, secundo si tertio , cu f-urile in forma de dragon si Parasaurolophus (dinozaur cu creasta), in cele ce urmeaza, va prezint cateva fotografii cu ce a iesit din "dragon"...
 5. Salut! Te ajut eu, este o doza veche de Reghin...
 6. In primul rand, NU este o chitara acustica (sau western, daca vrei, tot un drac in principiu... ), este o chitara clasica... La o chitara clasica, NU se folosesc coarde metalice... Asta este motivul pentru care cordarul (bridge-ul) s-a dezlipit, si o sa se tot dezlipeasca, chiar daca o repari si o sa insisti sa-i pui coarde metalice (mare minune sa mai ai inca gatul chitarei in parametri...)! In mare, restaurarea te va duce undeva la de 3-4 ori valoarea ei pe piata, daca o gasesti in stare decenta si undeva la de vreo 2-3 ori valoarea unei Hora Reghin cumparata azi din magazin... Daca merita? Tu ar trebui sa stii mai bine... In rest..., tot ce ti-a povestit dani_rosu5..., perfect valabil! Spor... la restaurat!
 7. Pai..., unii dintre noi expiram deja..., nu ne mai incadram in target...
 8. Nu e panica Man, costa 2 lei bucata http://magazinulrapsodia.ro/chitare/accesorii-piese/buton-cordar-chitara sau 9 lei setul http://magazinulrapsodia.ro/chitare/accesorii-piese/buton-cordar-chitara-set-6buc si iti garantez eu ca se potriveste si la grosime!
 9. Neck-ul este din paltin/artar (maple) "ochi de paun" (bird`s eye)... http://www.wood-database.com/lumber-identification/hardwoods/birdseye-maple/
 10. Salut! Un set nou costa la Guitar Shop 150 de lei (adica 25 de lei / bucata), ia de vezi in link-ul de la ei... http://www.guitarshop.ro/cheite-acordare-fender-standard-machine-heads_p2321.html Vino cu un pret rezonabil si ti le cumpar eu, dar nu cere mai mult ca in magazin!
 11. Poftim, "mura-n gura" si cu acordaj din cuie (pegs), dar si din fixuri (fine tuners)...
 12. Salut! Incearca si la www.instrumentalozon.ro, tatal meu vinde in mod normal numai viori de maestru (master level), dar poate iti gaseste de ocazie si una pentru incepatori (student level)!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.