www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexander Music

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2159 profile views

Alexander Music's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salutare, am inceput un vlog pe tema productiei muzicale. Persoanele care vor sa ma urmareasca, ma pot gasi pe contul de Facebook sau Youtube. https://www.facebook.com/alexandershivaofficial https://www.youtube.com/user/AlexanderShiva Ne vedem si auzim saptamanal. Spor la lucru !
  2. Salutare, din studioul meu au iesit mai multe piese de succes, atat national cat si international, cel mai mare succes l-a avut piesa Edward Maya - Stereo love.
  3. Salutare, sunt Alex, inginer de mixaj si producator muzical cu experienta din Bucuresti si sunt interesat sa fac un studio de inregistrari si productie muzicala in Bucuresti. Daca si tu vrei sa iti faci un studio in Bucuresti, am putea sa il facem impreuna... contact.georgealexandru@gmail.com. sau 0751423601
  4. Salutare, sunt Alex, producator muzical din Bucuresti si caut vocalisti. Lucrez diverse piese si uneori am nevoie de diverse tiputi de voci pentru ele, asa ca vreau sa imi formez o mica baza cu vocalisti interesati de colaborari. Pe mail imi puteti lasa o inregistrare cu vocea voastra si date de contact. contact.georgealexandru@gmail.com Multumesc!
  5. Salut, daca mai este de actualitate, contact.georgealexandru@gmail.com sau 0751423601
  6. Salutare, sunt Alex din Bucuresti, Inginer de sunet si mixaj cu experienta. Daca aveti nevoie de un inginer de sunet pentru proiectul vostru, ma puteti contacta. Daca aveti nevoie de un inginer de mixaj, va pot mixa piesele. Bine de stiut: eu nu mixez proiecte de tip old school; apelati la mine doar daca aveti proiecte moderne care vreti sa sune actual, cu potential de hit national si international. Detalii la contact.georgealexandru@gmail.com. sau 0751423601
  7. Salutare, sunt producator muzical cu experienta, din Bucuresti si te pot invata productie muzicala moderna, actuala. Cerinte: trebuie sa fi din Bucuresti sau imprejurimi, trebuie sa ai un computer si o pereche de casti (minim) si sa ai o dorinta uriasa de a obtine succesul ! Tot ce ai nevoie ca suport informativ vei obtine de la mine. Sedintele se tin in Home-studioul meu (Doamna Ghica) Tin si meditatii in deplasare, contra unei sume suplimentare. Exista si posibilitatea de a veni cate 2-3 cursanti deodata. In urma acestor cursuri vei invata absolut tot ce ai nevoie sa stii pentru a putea produce piese cu potential de hit international! O sedinta de meditatie dureaza doua ore si costa 200 Lei. Detalii suplimentare la : contact.georgealexandru@gmail.com sau 0751423601 Astept sa va inscrieti din timp, locurile sunt limitate.
  8. Ma puteti gasi aici: https://web.facebook.com/alexander.shiva.official sau https://web.facebook.com/alexander.shiva.music sau https://twitter.com/Alexander_Shiva sau puteti cauta pe Google Din studiourile mele au iesit multe piese, dar cel mai mare succes l-a avut "Stereo love" - Edward Maya
  9. Salutare ! Sunt Alexandru si ma ocup cu productia muzicala de ceva ani, iar acum vreau sa ma extind. Fac muzica comerciala (Pop, Dance, Latino, R&B, EDM, etc); am colaborat cu mai multi artisti din mainstream si am nevoie de mai multi colaboratori. Credinta mea este ca putem evolua impreuna, nimeni nu le stie pe toate. Unde lucreaza mai multi oameni, sunt mai multe sanse sa iasa ceva bun... acesta este principiul In aceasta idee imi formez acum o baza de date cu viitorii colaboratori pe partea de productie muzicala. Caut doua categorii de oameni: 1 Instrumentisti Asadar, daca esti instrumentist si stapanesti bine unul sau mai multe instrumente (inclusiv vocea) nu ezita sa aplici 2 Compozitori Daca lucrezi fluid intr-un DAW si ai idei originale (in orice gen muzical), putem colabora pe viitor. Cerinte generale: - Varsta intre 14 - 40 ani - sa locuiesti in Bucuresti sau sa te poti deplasa ori de cate ori este necesar - sa fii deschis la idei noi si sa fii profesionist. Daca satisfaci cerintele, trimite mail cu numele tau, detaliaza in ce categorie te incadrezi si ce stii sa faci mai exact; lasa-mi si nr de contact, te rog. - contact@alexandershiva.com - Va multumesc anticipat pentru increderea oferita !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.