www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Skit

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Skit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ok,mie mi-sa parut ciudat ca nu are tipul acela de bridge tipic pentru o chitara acustica,dar este primita cadou si nu prea aveam informatii despre ea pana acum
  2. Multumesc pentru sfaturi.Corzile nu sunt puse de mine,asa am primit-o.O voi restaura ,dar nu acum, deoarece are valoare sentimentala fiind prima chitara pe care am pus mana (nu am cantat la ea niciodata). Inca o intrebare: Cand cant o nota se aude mult mai bine decat la cealalta chitara a mea clasica in sensul ca sunetul este mai profund, mai muzical.Este din cauza corzilor de metal sau este o chitara mai buna?
  3. Salut!Detin o chitara acustica(posibil western dar nu sunt sigur) care ar avea nevoie de o restaurare.As imparti procesul in doua: functional si vizual. 1.Functional: -Cheitele trebuie schimbate deoarece unele sunt sparte si nu o pot acorda (plus ca pe stanga sunt un model pe dreapta altul ) -Pragusul nu arata bine si cred ca nici nu functioneaza perfect -Cordarul......ce sa zic,aproape e smuls 2.Vizual: -Chestia alba de pe fund as vrea sa o inlocuiesc cu un strap button -Spatele (defapt toata chitara) trebuie refinisat Intrebarea este cat ar costa fiecare proces in parte si daca se merita. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.