'mnezău

Veteran
 • Content count

  2,615
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1,888 Excellent

About 'mnezău

 • Rank
  rupt din soare
 • Birthday 30/07/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Calarasi

Contact Methods

 • Yahoo
  decebal_caliman

Other Information

 • Nume
  Decebal

Recent Profile Visitors

24,576 profile views
 1. vând [EXPIRAT] Zoom G3Xn

  A fugit spre cumpărător.
 2. Prea "bătrână" pentru chitară?

  Vârsta contează mai mult dacă vrei să fii profesionist, iar aici mă refer la ideea de a fi muzician de studio sau de concert, unde trebuie să ai un anumit bagaj de cunoștințe, precum și o ureche muzicală destul de bună. E mai greu să capeți cunoștințele și să-ți formezi urechea pentru așa ceva de la o vârstă. La nivelul ăsta, concurezi cu tineri care au mâncat muzică pe pâine de la 5-6 ani și nu prea ai cum să-i prinzi din urmă. La nivel de amator, să-ți faci o trupă, să cânți cu prieteni sau cunoscuți, chiar și concerte, poți face asta la orice vârstă și la orice nivel.
 3. Se vinde procesorul din titlu. Este în stare excelentă, aproape nefolosit, nu am reușit să găsesc o zgârietură pe el. Schimburi nu mă interesează în mod special, dar puteți încerca, poate aveți ceva ce îmi face cu ochiul. Aș schimba cu Digitech RP360, Boss GT-1 sau chiar Zoom G3/G3X (versiunea anterioară). Se poate trimite și prin curier, însă voi solicita plata în avans.
 4. Chitara electrica

  Oricare e ok. Care-ți place mai mult din punct de vedere al aspectului.
 5. vând [EXPIRAT] Cort Action V

  Rezervat din nou. Vedem până când... Ăsta-i basul dracului. Orice aș face, tot la mine se întoarce.
 6. Chitara electrica

  Cumpărarea de la un magazin online, prin curier, e mai sigură decât cumpărarea de la un Gigi cu care te întâlnești la Obor dacă nu știi la ce să te uiți sau chiar din magazin fizic. La o comandă prin curier ai 30 de zile în care le poți trimite chitara înapoi pentru orice motiv. Eu unul nu am auzit prea multe cazuri de chitare defecte din magazin. Orice chitară are nevoie de un reglaj odată ce o primești. La chitarele second hand există o șansă să prinzi una nasoală. S-a cântat foarte mult la ea, nu prea mai are fret-uri sau le are denivelate foarte rău, iar, mai ales la chitarele ieftine, o reparație poate costa mai mult decât chitara. Realist, cred că vorbim de mai puțin de 5% șansă să prinzi o asemenea chitară aici, pe forum. În general găsești chitare foarte puțin cântate. De pe net, muziker.ro.
 7. Rebus Muzical

  Da. Ai câștigat un Re minor.
 8. Rebus Muzical

 9. Rebus Muzical

  SiTARR.
 10. Am primit un feedback negativ de la userul @szeki . Problema a fost în felul următor: - Mă contactează să facem un schimb, îmi spune să îi pun la Fan Courier coletul, cu ramburs un colet. Menționează faptul că va pleca din localitate de sâmbătă, așa că ultima zi în care îi pot pune coletul să fie joi, pentru a-l ridica cel târziu vineri; - Îi pun coletul miercuri dimineață, și ajunge joi la destinație, dar nu este ridicat. Se face sâmbătă, coletul în continuare la Fan, nici un semn, am încercat să-l întreb pe RGC dacă l-a primit, a văzut mesajul dar m-a ignorat. Am încercat să-l sun, nu a răspuns, m-a sunat a doua zi și îmi spune că îl ridică când se întoarce și că a discutat treaba asta cu cei de la Fan Courier. Coletul îmi vine înapoi de la Fan Courier. Inițial i-am propus să trimitem amândoi coletele separat, nu cu ramburs în ideea în care aveam încredere în el, a refuzat pentru a nu face două drumuri la Fan Courier. Nu am greșit cu nimic în toată tranzacția asta, vina aparținându-i în totalitate, eu mi-am respectat întocmai înțelegerea. Din acest motiv, rog ștergerea feedback-ului negativ pe care mi l-a lăsat. Sunt de acord cu transformarea acestuia în neutru, dacă el dorește să-i rămână feedback-ul trecut acolo, dar nu văd cu ce am greșit.
 11. Rebus Muzical

  +CarGO
 12. vând [EXPIRAT] Cort Action V

  Revine la vânzare. Sâmbătă ajung în zona Frumușani-Popești Leordeni și îl pot lua cu mine.
 13. schimb Organizare proiect muzical

  What the fuck... Ești cu capul.
 14. schimb Organizare proiect muzical

  Haideți să le trimitem doar piese grindcore sau death metal. Vedem ce iese. Eu chiar o să fac ceva până pe 10. Pare simpatică ideea.