lupul alb

Active Members
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About lupul alb

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/10/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Vali
 1. Saddle-uri noi

  Baieti, multumesc pentru raspunsuri. @apocalipse, multumesc pentru intentie, dar nu am nevoie de roller pentru ca nu rup corzile. Ma gandeam doar ca poate un material mai bun schimba ceva.
 2. Saddle-uri noi

  M-am gandit la asta ca cei de la Graphtech zic ca saddle-urile lor schimba tonul, cresc sustainul cu 25%, etc. etc.
 3. Saddle-uri noi

  Nu se rup coardele, dar avand in vedere ca e o chitara relativ ieftina, facuta in Asia (Indonezia daca tin bine minte), ma gandesc ca nici materialele nu sunt exceptionale. Asa ca incerc sa gasesc unele mai bune, mai rezonante, cu sustain mai bun.
 4. Saddle-uri noi

  Salutare. In incercarea de a imbunatati sunetul vreau sa schimb saddle-urile unui bridge Tune-o-matic. Pana acum am gasit doar Graphtech String Saver. Le-a folosit cineva pe o chitara tip LP? Sau aveti alta propunere? Multam fain.
 5. vând Geaca De Piele Gen Motor

  Inaltime: 75 cm Talie: 122 cm Maneca: 64 cm
 6. vând Geaca De Piele Gen Motor

  Salut. Sigur, masor diseara. Scuze de intarziere, nu am mai intrat in weekend pe aici.
 7. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742.052.969 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este facuta la comanda pentru mine acum cativa ani. Atunci eram mai... plinut, deci geaca e mai larga. Pielea e de buna calitate, geaca are o captusala subtire si nu are protectii pentru motor. E in stare buna, nu am mai purtat-o de 2 ani. Eu am 1.75m inaltime.
 8. vând Epiphone Les Paul Tribute 1960 Modificat

  S-a dat. Se poate inchide. Multumesc.
 9. vând Epiphone Les Paul Tribute 1960 Modificat

  Super oferta! Pana pe 25 decembrie pretul pentru tot pachetul este de numai 1900 de lei ne-negociabil! Suna acum si ia-o sa o pui sub brad. Sau in brad. Depinde de ce brad ai.
 10. vând Epiphone Les Paul Tribute 1960 Modificat

  Corpul NU este chambered. Modelul nou costa 2690 de lei, case-ul nou 320 de lei, nut-ul de os 50 de lei si modificarea heel-ului 400 de lei. Eu dau pachetul cu 2200 negociabil.
 11. vând Epiphone Les Paul Tribute 1960 Modificat

  Fostul proprietar a adus-o din SUA. Se mai da cu strap locks Epiphone, venite de la inceput cu chitara.
 12. Pret: 2200 RON negociabil Localitate: Bucuresti Contact: 0742052969 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este Epiphone-ul cel mai apropiat de un Gibson. - corp de mahon - top solid de maple (carved hard maple), nu veneer ca la celalte Epiphone-uri - grif de mahon - locking tuners - doze PAF Gibson USA '57 Classic cu 4 fire - potentiometrele de ton sunt push/pull cu functie de serie/paralel Imbunatatiri - heel-ul a fost modificat pentru a permite acces mai usor la tastele superioare. Modificarea a fost facuta de domnul Eugen si e foarte reusita (a costat 400 de lei) - nut de os facut tot de domnul Eugen (a costat 50 de lei) O dau cu case Epiphone. A fost cantata doar in casa si la lectie. Griful a fost intretinut cu lemon oil. Pretul este negociabil si oferta e valabila pe termen scurt, cat e la oferta chitara urmatoare pe care vreau sa o cumpar. O predau personal in Bucuresti.
 13. Pret: 190 Localitate: Bucuresti Contact: val.serbanescu@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este in stare buna. A fost cumparat impreuna cu un aparat D90 de la Evomag, de atunci nu a fost scos de pe aparat si a fost tinut numai in geanta. Are aproximativ 5500 de cadre. Mai are garantie pana pe 9 august 2013. Il vand pentru ca mi-am cumparat un obiectiv 18-105.