www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lupul alb

Active Members
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About lupul alb

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Ibanez AR420, Boss GT-100

Recent Profile Visitors

5,290 profile views
 1. Poze reale. (Am reusit, in sfarsit, sa fac curat pe comoda pe care stateau ca sa pot sa fac niste poze decente. )
 2. Au fost folosite in casa, conectate la iesirea unui procesor de chitara Boss GT-100.Sunt in stare foarte buna.KS-40A adaposteste intr-un cabinet solid din lemn, cu pereti grosi si o constructie non-rezonanta, un tweeter premium de 3/4 inch si un difuzor de 4 inch cu un sistem de amplificare de 20 Watti RMS si potentiometri de reglaj individual pentru volum si frecvente joase - toate acestea fac din KS-40A solutia ideala de monitorizare pentru un studio personal.
 3. A fost folosit doar in casa, mai exact in dormitor. Este in stare foarte buna. Vine cu alimentatorul original si cu cablu USB. Este updatat la ultima versiune de software. Amp COSM avansat față de clasicele modele de epocă, livrând tonuri niciodată înainte auzite Dublu LCD-uri și butoane pe panou oferă operare simplă și intuitivă, cu acces direct la fiecare parametru Funcții EZ Tone cu grafică Tone Grid pentru construirea de noi patch-uri, plus Amp și OD/DS Customize personalizate pentru a crea cu ușurință sunete originale Pedală Unic Accel oferă un control simultan al mai multor parametrii Divider Canal A/B puternic pentru a crea dublu amp și lanțuri de efecte care pot fi amestecate sau comutate prin comutator de picior, frecvență sau culegere de putere GT-100 Versiunea 2.0 – caracteristici nou adăugate Două noi modele de amp: BGNR UB Metal și ORNG Rock Reverb Noi efecte MDP cu puterea tehnologiei inovatoare BOSS: Tera Echo, Overtone și A-DIST Rotary 2 și Simulator efecte tip chitara acustică adăugate Conversie monofonică Chitară-la-MIDI de la intrare normală de chitara 1/4-inch Interfață îmbunătățită audio USB/MIDI cu operare multi-canal pentru înregistrare flexibilă și re-amp eficient Suport editor/bibliotecă BOSS TONE STUDIO pentru Mac/ Windows și noi patch-uri GT-100 versiunea 2.0, disponibil gratuit la bosstonecentral.com Conversie AD: 24 biti Metoda AF conversie DA: 24 biti rata de esantionare 44.1 kHz Memorii program 400: 200 (Utilizaotr) + 200 (Preset) Tipuri de efecte: COMP, OD/DS, PREAMP, EQ, FX1/FX2, DELAY, CHORUS, REVERB, PEDAL FX, NS1/NS2, ACCEL FX efecte: FX1/FX2 ... T.WAH, AUTO WAH, SUB WAH, ADV. COMP, LIMITER, SUB OD/DS, GRAPHIC EQ, PARA EQ, TONE MODIFY, GUITAR SIM, SLOW GEAR, DEFRETTER, WAVE SYNTH, SITAR SIM., OCTAVE, PITCH SHIFTER, HARMONIST, SOUND HOLD, AC. PROCESSOR, PHASER, FLANGER, TREMOLO, ROTARY, UNI-V, PAN, SLICER, VIBRATO, RING MOD., HUMANIZER, 2X2 CHORUS, SUB DELAY Nivel de intrare nominal: INPUT: -10 dBu, RETURN: -10 dBu, AUX IN: -20 dBu Nivel de iesire nominal: OUTPUT: -10 dBu/+4 dBu, SEND: -10 dBu Nivel dinamic 100 dB sau mai mare (IHF-A) Afisaj LCD grafic (132 x 64 pixeli, LCD) 2 conexiuni: jack mare de intrare; intrare auxiliara de jack mic; Iesire L/Mono, R jack mare; iesire de casti, loop send/return jack mare; amp control jack mare port USB MIDI IN/OUT
 4. Da, foarte multumit. O am de cativa ani si imi place foarte mult. Suna bine, e facuta bine, griful mi-a placut de cum am pus mana pe ea, acces super facil la tastele superioare... Singurul lucru negativ este ca nu e echilibrata, trage spre headstock, dar am rezolvat-o cu un strap mai aderent. Acum vanez un AR2618, varianta din ani '70 - '80 care are 24 de taste.
 5. Multumesc mult pentru informatii, dar chitara mea e un Ibanez AR420 care are switchuri separate pentru fiecare doza cu serie-split-paralel. Mai mult nu stiu ce as putea face ... poate sa defazez dozele. Sunt deschis la orice idee.
 6. Nu am schimbat doza pe circuitul celeilalte doze, am inversat doar legaturile din switch si doza de bridge tot nu mergea. Am masurat dozele si sunt ok. Problema e potentiometrul de volum. L-am scos din schema si acum totul merge bine. Mai putin volumul pe bridge. Acum caut un pot nou.
 7. Concluzie: bypassat potul de volum -> chitara functionala.
 8. Daca ar fi de la jack nu ar merge nici doza de neck, dar merge.
 9. Asta planuiesc sa fac diseara, sa scot din schema potul de volum pentru doza de bridge si sa vad ce iese. Am restrans aria de cautare la potul de volum si switch. Din pacate timpul e limitat.
 10. Multumesc pentru sfaturi Karpi, o sa mai masor. Am incercat si cu alt cablu, cum am mai spus, dar cu acelasi rezultat. Aseara am inversat conexiunile pe switch si, la fel, doza de neck e ok iar cea de bridge nu.
 11. Concluzia mea e ca s-a dus pot-ul de volum. Ca si continuitate pare ok, pe 0 piuie intre output si masa iar pe 10 piuie intre input si output. Daaar... am facut niste sonde, adica am legat niste fire de un jack si am testat semnalul in diferite locatii ale curcuitului si nu am niciodata semnal pe output potentiometrului. Pe input am semnal intre 0 si 9, pe 10 se taie. Asa ca... Unde gasesc potentiometre bune de 500k?
 12. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Le incerc si revin.
 13. Al doilea cablu cu care am testat are mufe drepte. Si problemele de care se plang oamenii pe forumuri cu conectorii la 90 de grade sunt de ordin mecanic. Mie initial nu imi mergeau poturile de ton si apoi, aparent, nu imi merge o doza.
 14. Dap. Exact asa se intampla. Nu am masurat cu selectorul in mijloc, o sa fac si asta mai pe seara, dar pot sa spun ca sigur nu se aude nimic nici pe mijloc.
 15. Nu e asta problema pentru ca doza de neck merge. Si am incercat si cu un cablu premade si are acelasi comportament. Am masurat si nu este nici un scurt.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.