www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cipri L

Active Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

20 Excellent

About Cipri L

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Transilvania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. Caut hard rock/metal/alternative. Sunt deschis si la alte genuri. Scule am.
 2. Cipri L

  Endorseri Artisti Romani

  Mircea Gabriel Eftemie - Mnemic http://www.ibanez.co.jp/artist/u_artist.php?CATEGORY_ID=1
 3. Salut. Dupa cum spune si titlul. Caut trupa sau oameni pentru a forma o trupa in Sibiu. Exclus genuri care au sufixul ''-core''. Detalii, demo-uri, etc. pe privat.
 4. Cipri L

  Schimbare de nume

  Mersi mult.
 5. Cipri L

  cumpăr Chitara 8 Corzi

  http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-rgix28feqm-bgw-iron-label-chitara-electrica-8-corzi-rgix28feqm-bgw.html
 6. Cipri L

  Schimbare de nume

  Va rog, schimbati-mi numele in ''Cipri'' Sau daca nu e valabil, ''Cipri L". Mersi.
 7. Cipri L

  Recomandare Procesor Efecte

  Man, am zis nu foarte scump. Trebuia sa specific, ceva pana in 700 de leusteni.
 8. Salut. Mi-ar placea un procesor pentru efecte, nu foarte scump daca se poate.(flanger, chorus, delay, toate alea...), minus amp modeling, si-asa folosesc overdrive-ul de la amplificator. Si-asa prin toate procesoarele prin care am trecut, distorsurile suna nu digital, ci FOARTE digital. Am avut 3 sau 4 pedale Digitech,una de delay, alta pentru un fel de wah, alta dracu' mai stie pentru ce. Mi-au placut, insa din ceva motive financiare a trebuit sa le dau. Si sincer, parca nu as da din nou vreo 300 de lei pentru o pedala cu un singur efect. Deci pe scurt, un procesor multi-efect, nu foarte scump si daca exista fara amp modeling.
 9. Cipri L

  Durere Degete

  Joke, am avut si eu tendinita, la incheietura mainii stangi. Nu stiu exact daca de la chitara, dar cel mai dureros era atunci cand incercam sa ma sprijin cu mana stanga de perete, masa, etc. Nu tine un an, stai linistit. Nu stiu exact cum si ce te doare, dar iata ce am facut eu: Mi-am uns incheietura cu ceva Voltaren, scos trusa medicala din masina(si-asa nu o foloseste nimeni la nimic), am luat o fasa si am infasurat destul de strans mana, ca sa mi-o tina cat de cat imobila. Dupa vreo 4 zile nu mai aveam nicio treaba. Schimbat bandajul si uns cu ''său'' in fiecare zi. Sper sa te ajute.
 10. Cipri L

  Durere Degete

  Eu cred ca e din cauza backtrack-ului de la GG Amps.
 11. Cipri L

  Jâtã

  Salut. Ma bag si eu, cu tractorul meu cu 7 corzi. http://www.youtube.com/watch?v=84C346fTATo BT-ul lui Gelu. si Chitara direct in amplificator la ambele. Am folosti putin putin reverb, in rest fara efecte. La primul, stiu ca tonul nu e chiar cel mai bun pentru backing track-ul respectiv. Cateodata pare cam abraziv, dar merge ''la tara''. La sfarsit m-am impotmolit putin. La al doilea, putin cam crispat, pentru ca aveam doar cateva idei, in rest le-am scos pe loc E un BT de pe youtube, ''Blues for B.B.''. Camasa descheiata pentru maximum de swag. Joke... era cald in camera.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.