www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vasile iuan

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    cluj-napoca

Other Information

  • Gear
    chitara jackson, amplif fender mustang V 150W, procesor digitech rp225

Recent Profile Visitors

1756 profile views

vasile iuan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Buna! Sunt foarte interesat sa cant orice muzica buna. Cant de mai mult de 15 ani, asa, pentru mine, dar imi doresc mult sa fac parte dintr-o trupa. Nu stiu cum sa dau de voi. Ma gasiti pe facebook mihai muresan (am poza aia albastra). Sal 0740076836.
  2. Salut. Eu vreau sa cant intr-o trupa de Death. Cum facem?
  3. Salut! Si eu am invatat modurile recent si pot sa dau unele explicatii. Cel mai util exemplu ar fi sol major, sa incep de acolo; de acolo poti ajunge usor pe toate modurile. Daca stii sa "interpretezi" gama sol major, sau oricare gama majora, ai rezolvat tot, le-ai dedus. Incepi cu prima nota din gama, rezulta primul mod. Daca incepi cu a doua nota din gama, rezulta al doilea mod. Daca incepi cu a treia nota, al treilea mod si tot asa. In total sunt 7 moduri, cate note. Acuma, ramane de "datoria" ta sa deduci cum se plaseaza ele pe grif. Oricum, asta te ajuta sa iesi din monotonie, din limitarea la simpla pentatonica; de exemplu...canti in sol major, o sa folosesti, cel mai simplu, gama minora pentatonica mi minor (din cauza relativitatii lor). Dar ai sa vezi, experimentand, cat de frumos completezi tot griful, coborand de la mi(fretul 12), la sol(fretul 3) prin moduri....e o explicatie primitiva...sper ca te ajuta cu ceva.
  4. Cum am spus, de la 17 la 20 de ani, nici mai mult, nici mai putin. Trebuie sa aiba amplificator si cabinet...si bass. Sa poata canta cel putin "Master of Puppets" perfect. Nu avem nevoie momentan decat sa ne cante piesele, nici sa fie membru definitiv nu avem neaparata nevoie...poate in timp lucrul acesta se va schimba...suntem deschisi. Nu vreau sa faca parte din inca vreo trupa...egoist...dar asta e. Sa invete repede, ceea ce implica evident o oarecare experienta ca instrumentist. Sa nu bage pe gat niciunuia dintre noi teorie muzicala sau idei compozitionale daca nu se integreaza cum se cade in grupul de prieteni care formeaza trupa, trupa avand niste idei pe baza carora functioneaza si compune. Avem piese proprii, pot sa spun ca suntem buni ca instrumentisti (si voce), suntem pregatiti de concerte...........................................lipseste bassistul. Trupe care ne influenteaza: Lamb of God, Megadeth, Metallica, Slayer, Pantera.......................................................Pink Floyd (culmea, dar da...sunt o influenta foarte mare pentru unii din noi). Proba consta in: -trupa inchiriaza pentru doua ore un studio de repetitii, bassistul vine la auditie si nu plateste. -bassistul are de invatat intr-o saptamana 4 cover-uri care fac parte din playlist. -nici unul dintre noi nu o sa se apuce sa ii explice la bassist cum se canta partea aia care nu-i iese (sa zicem). Deci daca nu stie piesele, ne strangem frumos mana si ne luam ramas bun. Trupa isi continua repetitia si bassistul pleaca. Piesele de proba(si din playlist): - Megadeth - Symphony of Destruction; - Metallica - Master of Puppets; - Black Sabbath - Paranoid; - Pantera - Domination; Va rog frumos! Nu vorbesc prin comentarii pe RGC. Daca sunteti interesati sa colaboram sunati-ma: 0740076836 (Mihai). Va multumesc!
  5. Salut sunt Mita, sunt din Cluj-Napoca, am 18 ani, cant la chitara de 9 ani, deci nu sunt chiar asa de slab (zic si eu asa). Caut o trupa, nu caut sa formez o trupa. Am chitara jackson V, amplificator/head fender mustang 5 de 150 v. practic am cam tot ce e nevoie ca sa pot concerta. Trupe care imi influenteaza evolutia pot fi megadeth, pantera, pink floyd(culmea)...si multe altele...nu-mi vin acuma in minte. Oricum: heavy metal, thrash metal, groove metal, speed metal chiar si hard rock sau rock progresiv. Ma consider serios, cand am posibilitatea exersez si 3 ore pe zi. Sper sa am de-a face cu oameni seriosi, nu ma intereseaza o posibila diferenta mare de varsta, tot ce vreau e sa cant mult si sa cresc ca si chitarist, si de ce nu, sa am prieteni noi si sa iau ce e bun de la posibili colegi. Sunati-ma pe numarul 0740076836(orange) daca sunteti interesati. MULTUMESC.
  6. Salut sunt Mita, sunt din Cluj-Napoca, am 18 ani, cant la chitara de 9 ani, deci nu sunt chiar asa de slab (zic si eu asa). Caut o trupa, nu caut sa formez o trupa. Am chitara jackson V, amplificator/head fender mustang 5 de 150 v. practic am cam tot ce e nevoie ca sa pot concerta. Trupe care imi influenteaza evolutia pot fi megadeth, pantera, pink floyd(culmea)...si multe altele...nu-mi vin acuma in minte. Oricum: heavy metal, thrash metal, groove metal, speed metal chiar si hard rock sau rock progresiv. Ma consider serios, cand am posibilitatea exersez si 3 ore pe zi. Sper sa am de-a face cu oameni seriosi, nu ma intereseaza o posibila diferenta mare de varsta, tot ce vreau e sa cant mult si sa cresc ca si chitarist, si de ce nu, sa am prieteni noi si sa iau ce e bun de la posibili colegi. Sunati-ma pe numarul 0740076836(orange) daca sunteti interesati. MULTUMESC.
  7. Salut, Sunt Mita din cluj, cant la chitara de 8 ani. Cant impreuna cu fratele meu, care canta la tobe de 2 ani. In trecut am avut de a face cu oameni foarte neseriosi. Am cantat un concert si vreau sa cantam mult. Caut oameni foarte seriosi care sa fie la fel de obsedati ca mine si ca astalalt, sa aiba scule proprii, mai ales bassistul. Noi vrem sa cantam heavy, trash, groove metal. Trupele care ne inspira sunt Pantera, Megadeth, Metallica, Down si multe altele de genu asta. ati prins ideea. Cautam oameni de 16-18 ani. Se poate si 19, doar sa fie seriosi...seriosi...foarte seriosi. Deci, caut seriozitate mai mult decat talent. telefon: 0740076836 id messenger: eu210495@yahoo.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.