www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

steftzupac

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About steftzupac

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  buda

Recent Profile Visitors

3427 profile views
 1. Ibanez S8QM + 800 lei? L.E.: Am vazut acum ca nu accepti chitari la schimb, scuze.
 2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti/Bacau Contact: PM, topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar interfata audio Focusrite Scarlett 2i4 MK2/Generatia a doua. Livrare personala in Bacau/Bucuresti, curierat din restul tarii.
 3. Am uitat sa mentionez, am un buget de 800 RON.
 4. That was fast. Multumesc, dar nu sunt interesat. O seara frumoasa!
 5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti/Bacau Contact: PM, topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar MIDI Keyboard Controller, minim 49 taste. Preferabil Novation Impulse. Loviti-ma cu oferte!
 6. Valabil? Sunt interesat doar de midi controller, nu si drum machine.
 7. Ai fi interesat de un schimb cu apex-ul din topicul meu? O seara faina!
 8. Pret: 0 RON Localitate: Bacau Contact: PM/topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, astept oferte in jur de 2-3-4000 de lei.
 9. mersi, dar te inseli http://forums.rgc.ro/topic/100148-ibanez-rg2550-prestige/ In alta ordine de idei, cred ca am sa-mi cumpar noul Ibanez RGIT20FE, dar inca astept oferte. Bugetul a crescut la 4000.
 10. Ma uit si la cele noi. La Ibanez imi cam displac gaturile si am deja un Apex 2, PRS-urile imi fac cu ochiul, iar Jacksonul e din alder si prefer mahon. Si oricum, in 3000 de lei, parerea mea, e mai buna oferta lui arbitr_stefi decat Jackson-ul.
 11. Daca tu asculti opinia unui singur chitarist(ce-i drept un "virtuoso") si nu iti poti forma propria opinie informata, imi este foarte mila. Imi este si mai mila din cauza faptului ca il numesti, chiar si "poate", cel mai mai bun chitarist, ar trebui sa stii ca nu exista asa ceva.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.