www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

steftzupac

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steftzupac

  1. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti/Bacau Contact: PM, topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar interfata audio Focusrite Scarlett 2i4 MK2/Generatia a doua. Livrare personala in Bacau/Bucuresti, curierat din restul tarii.
  2. That was fast. Multumesc, dar nu sunt interesat. O seara frumoasa!
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti/Bacau Contact: PM, topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar MIDI Keyboard Controller, minim 49 taste. Preferabil Novation Impulse. Loviti-ma cu oferte!
  4. Valabil? Sunt interesat doar de midi controller, nu si drum machine.
  5. Ai fi interesat de un schimb cu apex-ul din topicul meu? O seara faina!
  6. Pret: 0 RON Localitate: Bacau Contact: PM/topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, astept oferte in jur de 2-3-4000 de lei.
  7. mersi, dar te inseli http://forums.rgc.ro/topic/100148-ibanez-rg2550-prestige/ In alta ordine de idei, cred ca am sa-mi cumpar noul Ibanez RGIT20FE, dar inca astept oferte. Bugetul a crescut la 4000.
  8. Ma uit si la cele noi. La Ibanez imi cam displac gaturile si am deja un Apex 2, PRS-urile imi fac cu ochiul, iar Jacksonul e din alder si prefer mahon. Si oricum, in 3000 de lei, parerea mea, e mai buna oferta lui arbitr_stefi decat Jackson-ul.
  9. Daca tu asculti opinia unui singur chitarist(ce-i drept un "virtuoso") si nu iti poti forma propria opinie informata, imi este foarte mila. Imi este si mai mila din cauza faptului ca il numesti, chiar si "poate", cel mai mai bun chitarist, ar trebui sa stii ca nu exista asa ceva.
  10. Of ce imi faceti voi, oferte cu super chitari, pacat ca n-au 24 de fret-uri
  11. Mersi pentru oferta, cunosc chitarile Edwards si sunt foarte faine, insa, n-are 24 de fret-uri. Noroc in vanzare.
  12. Pret: 3000 RON Localitate: Bacau Contact: PM/topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Caut o chitara cu 6 corzi, cu gat subtire/ingust, forma ideala dupa parerea mea fiind un Fender '62 C shape. Musai sa aiba 24 de fret-uri, in conditie buna, instrument de calitate, nu entry-level. Ma uit dupa, dar nu ma limitez la: LTD seria 1000, PRS, Ibanez S, Jackson, Charvel etc. Sunt dispus sa accept inclusiv V-uri, atata timp cat au un profil al gatului placut mie. Bugetul e de ~3000 de lei ± cateva sute de lei. Vreau sa folosesc bugetul la potential maxim, deci, cum am zis, nu vreau oferte cu modele entry-level. O zi faina.
  13. ultima suna mai binisor, insa la sfarsit cand ai soloul acela folosesti pe rhytm 4 power chorduri pe care le-am identificat in 2 secunde. Prea , simplu as putea spune.
  14. sunt interesat de jcm800. v-am dat add pe messenger, niciun raspuns.
  15. buna ziua. ma intereseaza un jcm 800. v-am trimis si pm. astept raspuns !
  16. sa ne oprim la 500 ?? neaaah .. 1 electrica si 1 acustica > 1431/501
  17. nu stiu cum sa va zic dar BC RICH NT JRV , ERA ACUM 3 LUNI PE THOMANN LA UIMITORUL PRET DE 350 de euro
  18. si deci @ karpi , daca ma iau dupa tine mai bine sunt cu un mixer? ce mixer poti recomanda in 150 de euro? eu ma gandeam la alesis 4 sau ceva de genul asta se numea.
  19. pentru ca am hiss si crackle si latency groaznic orice as incerca. Plus ca placa externa e o optiune pentru ca vreau sa pot baga si microfon si eventual 2 chitari deodata.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.