Razvan Tudosa Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Interesant ca multa lume foloseste Jazz III. As testa si eu Jazz III Eric Johnson, dar nu gasesc in shop la MC in Iasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Interesant ca multa lume foloseste Jazz III. As testa si eu Jazz III Eric Johnson, dar nu gasesc in shop la MC in Iasi. asa eram si eu, pana cand am dat de ultex 2.0 black in formatul de jazz III standard mi se par foarte bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Cel mai mult imi plac Dunlop Max-Grip de 0.88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the outsider Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 (edited) De cand le am descoperit,numai Jazz III folosesc. Edited April 12, 2013 by the outsider 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 De cand le am descoperit,numai Jazz III folosesc. La fel si eu.Sunt super misto acele pene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbcelrau Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Una din penele cu care am invatat sa cant la chitara si cea pe care o folosesc acum,e un clips de desfacut telefoane mobile insa e foarte comod si rezistent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Cu astea cant eu: 3 de la Fender, una no-name, 4 de la Planet Waves si una de la Dunlop, de grosimi diferite. Multe dintre ele sunt cam used and abused, ca le am de ceva vreme. In prima poza, Fender-ul din stanga a fost prima mea pana ever, o am de pe la jumatatea lui 2006. Iar cele doua pene albastre le-am primit de curand de la chitaristii de la Jinjer . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremer Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Cu astea cant eu: 3 de la Fender, una no-name, 4 de la Planet Waves si una de la Dunlop, de grosimi diferite. Multe dintre ele sunt cam used and abused, ca le am de ceva vreme. In prima poza, Fender-ul din stanga a fost prima mea pana ever, o am de pe la jumatatea lui 2006. Iar cele doua pene albastre le-am primit de curand de la chitaristii de la Jinjer . Hahaha, look at all them colors!!! Cat de feminin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Hahaha, look at all them colors!!! Cat de feminin! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Hahaha, look at all them colors!!! Cat de feminin! Huh ?! Nu ma intereseaza atat de mult culoarea, cat grosimea si felul in care se simt la mana. Asa s-au nimerit sa fie, cum le-am luat de-a lungul timpului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremer Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Jezz, oamenii nu mai stiu de gluma .. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 (edited) Eu am 5 si le am tot timpul dupa mine (sunt stangaci la propriu nu la figurat ) Edited August 13, 2013 by Rothmans 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=vdxWwqk8SXE Edited August 14, 2013 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Pana mea... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 In graba mea sa ma laud si eu cu penele mele, am omis chiar piesa de rezistenta - pana pe care o am la gat : 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Am trecut la asta de la Jazz III XL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crossroads Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Eu in majoritatea timpului folosesc pene de 1mm de la Planet Waves cele albastre...- dar se intimpla de multe ori sa folosesc si pene de 0.85 mm sau de 1.2 mm sa ude 1.5mm Imi plac mult penele astea pt ca uneori imi transpira mina si totusi NU imi aluneca pana din mina.. Guitar Picks (3) - sint pene de colectie pe care NU le folosesc, ci le-am primit personal de la diversi chitaristi: - Steve Vai - Jennifer Batten- Dean Wiliams ... si altii . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 (edited) Eu in majoritatea timpului folosesc pene de 1mm de la Planet Waves cele albastre...- dar se intimpla de multe ori sa folosesc si pene de 0.85 mm sau de 1.2 mm sa ude 1.5mm Imi plac mult penele astea pt ca uneori imi transpira mina si totusi NU imi aluneca pana din mina.. Guitar Picks (3) - sint pene de colectie pe care NU le folosesc, ci le-am primit personal de la diversi chitaristi: - Steve Vai - Jennifer Batten - Dean Wiliams ... si altii . misto colectie Edited October 15, 2014 by TheZKD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Astea sunt ale mele: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Astea sunt ale mele: 20141016_085953_zpsfmlnsvsx.JPG si de unde putem cumpara si noi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 si de unde putem cumpara si noi ? De la Mama Natura are un sortiment variat si personalizat insa sunt codate ADN 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 De la Mama Natura are un sortiment variat si personalizat insa sunt codate ADN Eu am probleme ca la degetul mare e mai mare unghiar si sare in evidenta si lumea crede ca am lasat unghia asa, probabil ca sa pun sare in fasole, cat timp iau pauza pe santier... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 offtopic : io am si acum in sat la bunicamea cocalari care-si lasa lunga unghia de la degetul mic...sa mor daca am inteles vreodata care-i faza!...e pentru scarpinat in ureche si scos cleiu? sau doar pt estetica ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pava Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 offtopic : io am si acum in sat la bunicamea cocalari care-si lasa lunga unghia de la degetul mic...sa mor daca am inteles vreodata care-i faza!...e pentru scarpinat in ureche si scos cleiu? sau doar pt estetica ?... te ajuta sa pui sare in ciorba, pe mititei, in iahnia de fasole, etc.. iti da o oarecare prestanta in fata fetelor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 te ajuta sa pui sare in ciorba, pe mititei fara misto ! nu cred! faci misto, nu ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pava Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 fara misto ! nu cred! faci misto, nu ?! nu bo$$, e pa bune....iote-ma aicea cu baeta$$i la un mic sarat si o bere.. te ajuta zic unii si la arpegii..la tambal in mod special, sau mood.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrușcaiepuraș Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) offtopic : io am si acum in sat la bunicamea cocalari care-si lasa lunga unghia de la degetul mic...sa mor daca am inteles vreodata care-i faza!...e pentru scarpinat in ureche si scos cleiu? sau doar pt estetica ?... Serios vorbind, acest gest provine de la obiceiul unor nobili asiatici care isi lasau sa creasca unghia degetului mic ca un simbol al bogatiei, nobletii si rangului superior. Azi acest obicei este folosit de marii (foarte marii) oameni de afaceri asiatici din Hong Kong sau Japonia, si de baietasii de la noi ), probabil sa imite bogatasii din asia Edited October 16, 2014 by andruºcaiepuraº 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Serios vorbind, acest gest provine de la obiceiul unor nobili asiatici care isi lasau sa creasca unghia degetului mic ca un simbol al bogatiei, nobletii si rangului superior. Azi acest obicei este folosit de marii (foarte marii) oameni de afaceri asiatici din Hong Kong sau Japonia, si de baietasii de la noi ), probabil sa imite bogatasii din asia Esti pe aproape, ulterior a fost preluat de Hamerica si bajetii de acolo, unghia de la degetul mic fiind folosita pt prizat pe nas mai facil, sau degustat diverse droguri. Ca si pantalonii purtati 1 metru mai jos decat la talie, tot din Hamerica, puscariasii care erau ready to fuck/disponibili isi lasau pantalonii trasi mai jos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Eram panicat ca nu mai am 208 , dar din fericire am gasit o rezerve ! Time to rock ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 nu bo$$, e pa bune....iote-ma aicea cu baeta$$i la un mic sarat si o bere.. te ajuta zic unii si la arpegii..la tambal in mod special, sau mood.. Evantaiul este SUPER ! Un acesoriu foarte util in cluburi aglomerate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts