www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xtremer

Active Members
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest, Romania

Other Information

  • Gear
    Guitars: Santa Cruz Pre War Dread /w Fishman Ellipse Matrix Blend, Frank Tate Slope Shoulder full custom /w Fishman Ellipse Aura,
    Pedals: LR Baggs Venue DI, Boss RC-30 Loop Station, Boss VE-20 Vocal Performer, Dunlop Original Crybaby Wah
    Mic: Neumann KMS106, Shure Beta 87A Live Condenser
    Amps: Aer Compact 60 III
    In Ear Monitors: LD Systems MEI 1000, Shure earphones.

Recent Profile Visitors

5383 profile views

xtremer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

82

Reputation

  1. Spune-mi, te rog, din ce ai observat tu in practica, care e diferenta intre G2 si G3-ul acestui IEM? Ma intereseaza dpdv sonic si al stabilitatii semnalului, zgomotului de fond etc.
  2. Eu te sfatuuesc sa ii pui bridge nou doar daca e o chitara de peste 200-300 de euro, daca nu, nu se merita. Te va costa vreo 300 de ron oricum lucrarea, asta daca are suprafata buna de lipire... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. S-a vandut! Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Se vinde un superb Guild Orpheum USA Custom Shop 14-Fret Slope-Shoulder Dreadnought SP/RW Natural. Chitara a fost cumparata in vara lui 2015. Sample de sunet: https://www.youtube.com/watch?v=7BhSy-ks08Q Specificatiile, pe scurt sunt: Adirondack pe fata, Palisandru spate si lateral, bridge si fingerboard de Abanos, nut si saddle din Os. Gasiti specificatiile in full pe site-ul producatorului. Cheitele au fost inlocuite deoarece cele originale se blocau. Le-am upgradat la Graphtech Ratio Tuners care sunt cele mai bune de pe piata la ora actuala. Reverb.com o vinde pentru €3750 la o reducere de 20%. RRP-ul guild este de $5000. Aceasta chitara care se adreseaza exclusiv cunoscatorilor si celor indragostiti de un sunet acustic superb. A fost proiectata si construita in Custom Shop-ul lui Ren Ferguson in 2014, cel mai mare master luthier care a lucrat la Gibson. Seria a fost extrem de limitata, fiind produsa pentru doar cateva luni.
  5. Pret: € 2200 Localitate: Dublin/Bucuresti Contact: +353862780107 Link producator: https://www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/810e Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Taylor 810e First Edition, serie limitata de 100 de chitari dupa redesign-ul modelelor seriei 800. Chitara a fost cantata, s-a deschis si suna ca un vis. O am de 2 ani si m-am folosit de ea ca prima chitara de gig. Are niste urma de uzura, dar de aceea am lasat si din pret. Modelul standard Taylor 810e se vinde astazi cu €3500. A mai avut o doza secundara, deci are o gaura extra in spate. Aceasta poate fie acoperita sau poate fi folosita pentru o aventuala a doua doza, las la preferinta cumparatorului. O vand pentru ca mi-am cumparat un Santa Cruz dread iar Taylor-ul a trecut la naftalina de vreo jumatate de an si e pacat de ea. Pot atasa si poze cu toate elementele de uzura pentru cei seriosi interesati. Locuiesc in Dublin, Irlanda, dar vin des prin Bucuresti. Daca cineva serios e interesat de ea, o aduc cu mine . Chitara vine in case-ul original cu toate actele.
  6. Nu stiu cum sa-ti spun dar vinzi o ACUSTICA, zi ceva de lemn, nu de pickup si benzi de eq... Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Eu zic sa faci umpic de research la noua serie 8 de la Taylor, cea din 2014, si sa-mi spui mai apoi care suna mai bine. Sunt niste modificari mari inspre binele tonului. Uita-te la mine pe profil sa vezi chitari am si intreaba-te daca stiu despre ce vorbesc sau nu. In alta ordine de idei, vad ca te iei de fiecare persoana care-ti comenteaza, eu ti-am spus care-i realitatea. Sunt 100% de acord ca nu face doar putin peste 2000e, dar la atatia bani se cumpara in Europa. Traiesc in Irlanda si vbesc doar din experienta, nu citesc fantezii. Persoanele care au aproape de 3000 mai asteapta o luna si cumpara una noua, cam asa functioneaza lucrurile.
  8. Adauga-ma pe facebook daca ai sa vbim chitari bune, vad ca avem in comun pasiunea asta. Cezar Habeanu Guildul meu e palisandru, 14 fret. Chitara e facuta sub superviziunea lui Ren Fergusson, fostul lutier sef de la Gibson. Hai pe fb!
  9. Incearca pe Ebay, Guild-urile se vand mai bine in state parca. Faza e ca, desi a crescut dolarul, preturile la SH au ramas la fel. Nu prea se cumpara din pacate chitari... Apropo, de cand n-am mai vbit mi-am mai cumparat niste jucarii. Check out my profile si spune-mi daca-ti place ce chitari vezi acolo Mult noroc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.